♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Sunday, January 23, 2011

Tengok La…...

Sabtu malam , dapat sms dr Adik Min a.k.a ibu dalila …“Salam kak zura, tgk bln mlm ni cantik dan besar la…tgk la..” Terkezut gak aku…tiba2 Min sms psl bulan kt aku….ye la baru ni aku kerap Up gmbr bulan je kan….hahaha. Aku lak mlm tue ada kt umah my Sis jd tk pasan le…trs la kuar umah tgk bulan ni…

P1120686

P1120687

Hasilnya tak brp nak mberansangkan….ekceli bulan tu besar sgt…dan cerah….tp besa arr camera cinonet tu mn nk leh zoom sgt kan….Open-mouthed smile.. anyway terima kasih byk2 Min, kerna tingatkan akak ye kalu nmpk bulan ….hahaha. Rasanya skrg siang cuaca pns kan…so bulan mybe t’kena bahang pns tu….that why nmpk cerah je…mandai2 je aku. Malam td tak de plak nmpk bulan besar dan cantik tu…hikss..

P1120690

Alahai….sian penat anak saudaraku nie…kena buli ngan Mak Ngah dier…….overnight kat umah my Sis satu mlm je setelah hntr My Hubby kt Juru….dia gi KL ngan member dia. Boleh la aku men2 ngan anak saudara tersayang ni….hari ni bw Ain dtg Penang ronda2 Queensbay smbil Mama dia nak sopping..hikss..


^~^ Jam dah 2pagi...aku still tak leh tido......hehehe...gementar plak...duk dengar Bomba, Ambulance bergegas dr arah Georgetown ke arah Penang Bridge nie....huhu...pasal apa ek?

10 comments:

'NuReeN' said...

semlm pon tdoq kol 4pg tp x kuaq plak tgk bulan... klau x bleh n3 skali...ehheeh..
kami pon akan terjah qbay tp ptg cikit kot..;)

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

bulan tu tiada dipagari bintang yerr

Wassalam

zura@iwan said...

@'NuReeN'

hehe...aah smlm x de...
x gi dh kut QB hari ni..

zura@iwan said...

@Rozali

Wasalam Atuk...

ye...x de bintang...hiksss

SUZIE APAI said...

huhu...sy klu asben tak de kt umh mmg tak bley nk tdo lenaaa

Gieyana said...

nie dtg nk tgk nie..hihihi


kdg2 guna dslr pon x leh nk shoot cung2 gak..huhu..

mlm nie nk aim bln lah!hihihi

zura@iwan said...

@SUZIE APAI

hehe...tp kalu mgntuk sgt...tido je aku..haha

zura@iwan said...

@Gieyana

hahaha...tgk2 jgn x tgk...

tu la kan...tp rasanya nmpk lawa lg la kalu pakai dlsr..hehe..

aim2 jgn x aim...

ibu_Arifa said...

masa tu saya kt pantai Queensbay.. bulan nmpk besar sgt..tak pernah lagi tgk bulan besar mcm dlm filem gitu..lagi pulak siap pantulan dr air pantai tu...cantik giler..sayang tak bwk kemera mlm tu.

dah sampai rumah nmpak dah makin mcm saiz biasa pulak.

zura@iwan said...

@ibu_Arifa

syg tu min.....lawa amik gmbr ms duk tepi pntai QB tu..hehe...

mmg bsr kan...cerah je langit....