♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, January 21, 2011

On The Way to Sungai Petanians

Snap gedikss2x dalam kereta otw to Sungai Petani....hahaha...gigih ku suruh hubby turut sm bergedik posing dlm kereta...walaupun limited space..hahahaha...

Serasi Bersama....hehe.

Lepas Hubby abis keja dalam kul 4lebih cm tu klmrin....kitaorg tak tau nak plan gi mana2...aku mls nak ajak sbb takut hubby penat....ikut hubby je, so dia kata kita gi SP usha2 perabot utk umah baru....excited gak le...hikss. Walaupun tak merancang pun seblm ni nak beli perabot baru...cuma gituw2 je la....since rumah tu dah siap, baru la t'hegeh2 nk cari..hehe. Tak per pelan2...dalam hal2 ni tak leh kalut2 kan...mcm2 yg kita nak buat. Yang penting ada duit, aku ni pun bknnya org berduit...ada rezki Alhamdulillah... syukur padaNya.

Siggah kt Pasaraya mn ntah lupa dah aku..kat sbrg, try beli air tin Bird's Nest ni....sedap gak...sejuk badan...hehe..
Jom minum dulu......aku nk layan perasaan sat.....design perabot cm mn yg bkenan di hati tu ye...hehe..
Mostly perabot2 yg dipilih sgt puas hati....Hubby yg byk m'buat pilihan, dia pandai bab2 pilih perabot ni, aku menurut je...cantik di mata dia...cantik juga di mata aku...hehe...then selaku fashion designer aku gk ni....^~^...Tak per syg....kita saling membantu kan...hehe..

Ala kitaorg just beli perabot mn yg tak de je......set master bedroom & dining set, yg lain tu...kalau pindah nnti guna yg lama jek....hehe. Angkut je brg2 dr Penan ke SP....hikss...tu kalau jd pindah le...kalau tak...jd hse weekend je la..haha..

Nak tengok perabot ke? hmmm...nanti2 la yer...besa2 je pon perabot tu...lgpun lmbt lg dorang nk hntr...lps CNY Holiday br smpi kt umah tu..hehe..


^~^ Ok lah....slmt berholiday di hari minggu yer......jumpa lg di hari senin....

12 comments:

Gieyana said...

haa..ni br leh komen walaupon tenet lembss giler! perghh siap leh posing2 lg dlm keta yer...nnt tunjuk2 kt sini jer prabot hg..hihihi

zura@iwan said...

@Gieyana

hehehe...tenet lembs hari ni noh...

tu la psl..x de nk posing tmpt len dh..hahaha....

insyaAllah dh smpi nnti ku kasi cuci2 mata..

Sidratul Muntaha said...

kenapa aku rasa muka laki ko mcm muka artis?!
bwh sikti dari Farihin tpi atas sikit dari Jehan?!
wakakakaka..
tak boleh blah statement aku..
conclusion: muka laki ko muka macho.

E.d.Y said...

wah..shopping perabot baru..:)

zura@iwan said...

@Sidratul Muntaha

ha??ko biar betik...bgga laki aku ni kalu dia taw....hahaha...aku turut bgga ni....ahaksss....

zura@iwan said...

@E.d.Y

hehe..ada la sket2...

Rizziela said...

bestnya...nanti ziela g SP boleh singgah umah baru Zura

e.l.i.z.@ said...

sama la kita..pakai je perabot yg ada..yg takde je baru beli yg baru hehe..ada duit semua boleh beli hehe

'NuReeN' said...

x sabaq nk tgk perabot baru tue.. sedap kerr bird's nest tue.. x pernah jumpak pn aiq tue.. nk try la..

zura@iwan said...

@Rizziela

ye2 ziela meh la siggh..hehe

zura@iwan said...

@e.l.i.z.@

tu arr...mn yg x de je beli len..kalu ada RM le..hehe

zura@iwan said...

@'NuReeN'

hehe..kita pn x sbr ni...
aahh sdp gk le...hehe....