♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, January 25, 2011

Gieyana Giveaway ~ I'm Look Younger!!!

See...we look younger kan??hahahaha.. Me and Rozie ~ since ku kenali dr bujang lg mmg aku pggey dia ngan panggilan Kak Rozie...tp disbbkan tak nmpk cm kakak pun dan lebih mesra ngan pggey nama...smpi skrg lah ku pggey Rozie..hehe. Betui tak Rozie?

Masa bujang dulu....Rozie & Aku lebey kurang slim river gak ler....kan..kan..kan...tp ku tgk Rozie dr dulu smpi skrg dah dpt Si Nureen yg cute tu...still slim melim cuma aku je naik keberatan sket...hikss. Tengok la Nureen tue...kecik molek gak kan..sweet je...cam sapa??? Sure la cam Ummi Dan Abah dier....sm2 slim...ahaksss.. Uitt puji meninggi nmpk...dpt hadiah saguhati bleh kut...kahhhhhhh!!!

Februari adalah bulan kelahiran Rozie begitu juga aku.....She 20th, Me plak 16th....cuma year je tak sama....Me muda setahun dari Rozie...but rasa cam sama je umor...hahaha.
Walau mcm mn pun......Yess....I'm Look Younger!!! walaupun umor aku akan meningkat tak lama lagi, but always berjiwa muda remaja...hehe......sometimes org teka umor aku pn dlm 26 cm tu but ku dh masuk 30an taw..pasan la plak...SO sempena birthday Rozie she bermurah hati nak kasi hadiah kat weols..sbb aku also Look Younger like She...aku nak join gak GA NIE...hahaha...

Entry berunsur perasan la plak....ye betui la, sbb GA ni pun titlenya berbunyi I'm Look Younger kan...hehehe.


Si anak kecik dalam banner ni..Nureen Najwa Binti Munir....(nama penuh lagi tu Ku kasi...haha), dulu masa Nureen masih baby...ingat lg Aunty Zura, Ummi & Abah Nureen bawa Nureen datang rumah...rumah yg Aunty Zura & Uncle Iwan stay skrg..lama kan?Km main2 ngan Nureen....sonok time baby dulu, Nureen yg bum bum dulu, skrg dah slim...hikss..dulu tak malu meow2 skrg malu2 plak...hehe. Owhhh...touching plak rasa...huhu..

Adeiii...entry panjang lebar la plak.......tak dapat hadiah Perfume frm Body Shop or FM pun tak per...sbb Ku rasa story2 kat atas ni adalah kenangan bersama Rozie's Family yg menjadi sahabat Zura@Iwan selamanya....Amin.....


Tarikh tutup : 20th February 2011, time : 20:02

28 comments:

wahida said...

gud luck bebeh!!
insyaallah, ada rezeki ni..mcm best je n3 ni..

zura@iwan said...

@wahida

thks beb....
hehe...bleh arr..n3 besa2 je ni..

MataHati @ MH said...

join giveaway yer...
good luck yer..

biar umur meningkat asalkan sentiasa berjiwa muda.. ;)

zura@iwan said...

@MataHati @ MH

yup....
thks..

betui2 tu..bjiwa muda....

Amy Syaquena said...

Good luck dear...

Hezesuze said...

panjang lebar n3 uols...gud luck bebeh

Ogy said...

wahh bule menang ni..mmg dua2 lok younger...hehehe

Cik Embun said...

gud luck dear...
wahh muda sangat.. hik3~

yunz_02 said...

good luck zura.. my beday plak on 1st.. hehehe..

ALoNa CintamaniszLite said...

uii..rajinnya gie wat GA...murah rezeki..
Semoga berjaya, zura..

Gieyana said...

Tenkiu2..psl sudi joint! touching nih..sob2x..anyway gd luck k..:D

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..trime kasih berkunjung ke blog sy..kunjungan sdri saya amat hargai..jutaan trime kasih saya titipkan..

semoga berkunjung kembali ya..

zura@iwan said...

@Amy Syaquena

thks dear...syggg kamooo..

zura@iwan said...

@Hezesuze

hahaha..x penah2 wat pjg gini kak....ada idea..so hentam je la...tp ikhlas keluar dr hati ini...huhu...

thks kak syg...

zura@iwan said...

@Ogy

x de la ogy...GA ni ikut lucky gak..x tau la pgnjur wat pemilihan cm ne..hehe..

zura@iwan said...

@yunz_02

thks beb....owhhh sm bulan la ye...hehe..x lama lg la bday u..

zura@iwan said...

@ALoNa CintamaniszLite

aahh kak dia rajin..sy x rajin lg..nnti sy wat gk...smoga murah rezki sy plak..hehe..

thks kak syg..

zura@iwan said...

@Gieyana

wlcm2..ari tu x dpt nk join 1st contest hg..so kali ni try la join..support shbt kan..hehe...

huhu..ku pn touching gk...sbb duk ceta tu..ingt kesah dl...x sgka dh lama kita kenal..hehe...

smoga ada luck aku kan..hikss

zura@iwan said...

@sahromnasrudin

Wasalam.....sama2...saling bkunjung la nnti ye....

terima kasih juga...

zura@iwan said...

@Cik Embun

thks laling...
muda ke? moga stiasa muda..haha

el said...

gud luck..gambor sorg xde ke baru lah npk younger lagi..hehehehe

zura@iwan said...

@el

thks2..tu arr nk masuk le gmbr sorang....hmpir2 tlupa..jap cari gmbr sorang..hehe

shi3la said...

macam bess jerkk kann..nak join gak ahh nanti..jap nak gi check gambor2 yg cung dolu..hahaha

zura@iwan said...

@shi3la

aahh join la beb...hehe..

uitt...sj je ku wat n3 cm ni...rozie tak minta upload gmbr pon..hehe

CuTeMiUt78 said...

baru perasan pasal GA yg gie duk buat ni... good luck ya

zura@iwan said...

@CuTeMiUt78

hehe...join arr kak...
thks ye..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cayok2 yang paling jeles giler dua2 kurus tau, kita je yang tak mau kurus, meh la kongsi rasa bersama

zura@iwan said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

hehe....mn ada petua pon anje...ai ni mgkin x beranak pinak lg...x tau la cm mn....si rozie tu mmg dh slim wpon dh ada anak..hikss