♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, January 27, 2011

Excited + Happy + Nervous pun ada...hahaha

Perasaan sangat teruja di sini kerana....perasaan terpendam nak gi bercuti di sini bersama Suami Tercinta akan terlaksana jua pada besok hari.....Aku dan suami memang dah plan tahun2 sblm nie nak naik tmpt sejuk ni....tapi tak de rezki. Syukur ke Hadrat Allah S.W.T kerna izinnya kami dapat jua pergi bercuti di sini...Alhamdulillah dengan rezki yg Dia berikan...kalau tidak tak sampai lagi aku kut kt sini...
Tak tahu kt mana? ala tengok gmbr nie...sure korang tahu kan.....terasa plak habang2 sejuknya skrg...hehe..

Aku happy bila si suami jua sonok nak gi bercuti2 kat cini.....enjoy dan relax2kan pkran. Release tensen kt cini setelah Suamiku berhempas pulas menyiapkan eseymentnya yg kena submit by tomorrow...hehe. Tp yg penting kena ingat Dia jua di mana2...seronok2 juga kan...

Apa yg nervous plak kan? org happy2...hehe. Tak ler...aku gementar sbb jln2 kt citu cerun sket...merbahaya...takut gk...huhu. Tp insyaAllah tawakal kan....doa2 kami semoga slmt pergi dan pulang ye.....

Kami pergi cuti tak lama pun....maybe 2d1n je....sbb aku ari ahad tu ada company dinner plak...hehe...


^~^ Tak sempat nak BW kt semua umah kwn2 ni...huhu

30 comments:

Zur@ZaRi said...

selamat berholiday yer=))

hope enjoy n happy owayszz...

Sidratul Muntaha said...

singapore?
aku nak fm!
ahahahha
tak kira!tak kira!!
best la ko.
23cm bertalu - talu!

AkMa said...

selamat bercuti zura..aku doakan ko selamat pegi dan selamat pulang..

semoga percutian kali ni akan lebih bermakna buat korang berdua..

happy holiday..

Cik Embun said...

cce dah tambah duit nuffnang blog ni wat simpan tuk bercuti next time plak yek..

el said...

bestnye berjimba2 ngan kekasih ati berdua2an...hehehehe
smoga slmt pergi dan balik :)

Hezesuze said...

hepi holiday & selamat ber 23cm hahahahaha

weii cam ayu gak weols nak FM huhu

zura@iwan said...

@Zur@ZaRi

thks2..hepy weeken jua pd u...

zura@iwan said...

@Sidratul Muntaha

syggggg...bkn singapore le..singapore nex time kut..hehe..
aku g dlm mesia je..tp rasanya arah ke rumah ko tu..haha...
yup...23cm btalu2..haha..

zura@iwan said...

@AkMa

terima kasih akma....

hrp2 le....mn tau dpt bb kt genting..hahaha...

zura@iwan said...

@Cik Embun

tmbh2 plak nnti ye...maceh...nex time leh g holiday lg..moga murah rezki..amin...

zura@iwan said...

@el

yesss...besttt..bdua2n gitu..hehe..

maceh ye...

zura@iwan said...

@Hezesuze

maceh kak...hahaha...23cm harusss...

FM sy kena wat GA la cm ni..hehe

fazilzura said...

salam beb ..

ko nak turun genting ke? huhuhuhu haku plak g melaka sabtu & ahad.. cbrate bday mama haku ..

zura@iwan said...

@fazilzura

aahh trn genting..hehe..
ye ke.....aku arah sn..ko arah len ek..hehe..

wantie said...

happy berholiday yer. amboi gi tempat sejuk sejuk. mesti romantik.

ckp pun keluar asap. hahahaa..

zura@iwan said...

@wantie

thks my fren.....romantik2 arr..hehe

mummY2Y said...

happy for u.. berhati2 di jalanraya ye uols..

InaAchik said...

selamat bercuti dan selamat hisap madu... ops, selamat berbulan madu nok... hehheee

Sidratul Muntaha said...

owh
sepang gold coast meh?!
ke salah aku teka?1
wakaaka
aku nmpk F1 punya circuit la..

Sidratul Muntaha said...

ke genting?!
aarr!
aku tak kira!
nak fm!nak fm!!
#kemaruk sudah!
wakakaka..
yeah bener!
23cm bertalu - talu!

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

moga selamat pergi dan selamat kembali
selamat bersejuk sejukan..he he

Wassalam

Gieyana said...

Selamat bercuti yer..jalan leklok k..:D

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

selamat bercuti...bestnya nak itot boley walaupun sebenarnya baru je pegi tempat tu....nak itot amik kita kat rumah boley, kalo free leh la kita berjumpaan ek

zura@iwan said...

@mummY2Y

thks uols...Alhamdulillah slmt pergi & kembali ke png....enjoy2...

zura@iwan said...

@InaAchik

tima kasih2x...hahaha....sonok giler bhoneymoon dlm keadaan sejuk beb....

zura@iwan said...

@Sidratul Muntaha

bkn sepang le..hehe..
ntah ku amik gmbr kt google la tu..hehe..

zura@iwan said...

@Sidratul Muntaha

yup br betui beb...ke genting..hehe..
nak? tggu aku wat FM na..hehe...
sudah 23cm ni..penat2...hahaha..

zura@iwan said...

@Rozali

Wasalam...

maceh atuk...Alhamdulillah slmt smpi kt png dh ni Atuk....
mmg sejuk sgtttt...hehe

zura@iwan said...

@Gieyana

Slmt2....thks sahabat...

zura@iwan said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

thks anje....
nk itot? ala kita dh blk dh pon ni....awat anje x calling2?
kita x bw berukban ni..hehe...
x de jodoh la nk jumpa kan...x per len kali ye..