♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, January 19, 2011

Dot.Com

Haiyaaaa.....geram2....ekceli baru je jadi 2-3 hari lps taw....huhu...

Dengan ini....aku tak dapat nak membelek..membaca...dan mengomel2 kat blog kengkawan yang menggunakan domain sendiri....like SUZIEY, FARRA , MZHANY dan sapa2 yg guna Dot.Com tu..hehe. Balik rumah baru la bleh baca blog korang...tapi kt rumah aku ni malas nak beronline, walaupun tak sebuk nak mguruskan hal anak2 kt rumah..hahaha. Teruk kan aku nie... Maap la korang...nnti ingt aku tak ingat plak nak jenguk2 rumah korang...kat opis ku tak boleh nak masuk. Keluar msge cenggini....


Kengkawan yg guna blogspot...aku boleh je masuk....ntah le...internet comp aku ni, ada masalah apa ntah..huhu..sian aku kan..hahaha. Amboi3x...org dtg keja buat keja ...ko nak berblogging je ye..hahaha..

Ada sapa2 boleh tolong...hehe...

30 comments:

MrS. F!zA said...

seb baik kita blogspot.. hahahaha

ape pasal eh cm gitu..tkphm

Farra Dhelina said...

ha? nape cmtu..alahai...hehehe takpe..is ok... :)

wahida said...

nasib la saya x pakai domain sendiri..hehehe...kalau x, jenuh awak nak terjah umah saya...hehe...

Sidratul Muntaha said...

rajin beno ko nuko2 kaler blog ko ni yer zura..
ehehehe

Rinna said...

Kena siasat tuh..tanya laa IT admin kat ofis tuh.. tak kan dia org block plak..

zura@iwan said...

@MrS. F!zA

tu arr....naseb baik u gune blogspot..hehe

kita pun x phm....haha

zura@iwan said...

@Farra Dhelina

geram2..hehe..sian x dpt nk masuk blog farra...

zura@iwan said...

@wahida

tu la psl..naseb baik ye..nnti free sy terjah umah ida k...thks

zura@iwan said...

@Sidratul Muntaha

mmg ku rajin beb...hahaha...lawa pa..pasan....adoiii..

zura@iwan said...

@Rinna

mls arr kak nk tnya depa ni....internet problem kut..

AkMa said...

kalau buka tru google chrome pun x leh gak ke zura?patut la x lame x nampak ko kat umah aku..

bspotgurl said...

maybe dorang ada firewall tak? tapi tak kanlah..ermm, i think u kena tanya budak IT la pasal benda ni

NM02 said...

huh... nasib baik tak terasa nak tukar dot com lagi.. takut seh...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita punyer blogspot, so tak de xcuse tak leh mai blog kita kan...ha...ha...jahat gitu...datang sambil klik2 HB...

zura@iwan said...

@AkMa

kita x de google chrome Akma...nnti try download google chrome, tp rasanya cm x leh download, depa blocked..haha...
tu arr...nk g umah Akma pon x leh..huhu

zura@iwan said...

@bspotgurl

ntah le..x sure plak..hehe.
nk tnya tu la leceh tu...depa ni kalu tnya kang..nnti syak len plak..haha...

zura@iwan said...

@NM02

hehe..kita je ada mslh...org len x kut...

zura@iwan said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

ye2...anje punya blog..kita sll terjah kan..hehe...
thks2...

Dee said...

sib baik dee pun pakai blogspot je..

el said...

smlm pun aku ada problem
nak update n3 kt umah
xleh bkk lah blog..
bila bukak browser lain sib bek ok hehehe

[-suziey-] said...

laaaa cenggitu plak..pelik gk aku..hahaha..hr tu kes anje pnya company xleh buka blogspot tp bole domain sdiri..haih mcm2 hal:p

zura@iwan said...

@Dee

hehe..tu arr..mcm2 kan..

zura@iwan said...

@el

tu arr..tenet problem kut..hikss

zura@iwan said...

@[-suziey-]

tu la weyy..mcm2 hal...ni bleh la plak weyy..sbr je..

LYAfrina said...

line x ok kot ???

wantie said...

sian hang noh tak leh nak gi jenjalan kat umah kengkawan dot.com time kerja.

ala.. rajin rajinlah berlayar memalam kat umah.bukan ada sapa nak kaco pun.

zura@iwan said...

@LYAfrina

line x ok..sure yg len x leh masuk gk..hehe..

zura@iwan said...

@wantie

hehe...x per2...td bleh la plak...gelong tul...hehe...

mls aku mlm2 weyy...ku suka lyn tv lg..haha..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sebab tue eida xdapat nak BW dengan aman minggu nie kat opis..line internet sangat mencabar minda...gitu la jadinya tension

zura@iwan said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

patutla senyap je 2-3ari ni..tenet prob kt opis ek...sbr je kan..