♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, January 11, 2011

Yang mana satu....

Boring2 tu kan.....then rajin2kan diri godek2 photoscape tu, Ku saja2 create 2-3 header nie.....cam tak puas hati lg pun......mana satu nak taruk nie....hehehehe..

ok gk nie...kekasih awal & akhir la kononnya...hahaha
Nie bosar sgt...hehe..
Rasa cam nak taruk header nie.....

Nanti free try create len plak arr.....hehehe.....photo2 yg sama je tu, time kitaorg celebrate anibeseri ujung thn last yr..haha..

Simple pimple je header2 kat atas ni, bkn terrer aku ni.......hehehe. Nak tukar layout, sgt2 mls...hahaha...

24 comments:

Unknown said...

suka yg last sekali tu :)

el said...

vote for 1st pic hehehe

iNa said...

suke tgk header2 gini..
tp x tau nk buat...uwaa..

Ieda Zakaria said...

Yes!!! aku pilih yg last tu weiii...cantekkk!!

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@Ieda Al-Habsyi

tu arr ingt nk taruk yg last tu..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@el

1st pun cantik....thks

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@iNa

kita pon hentam kromo je..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@MaMa aYiN_IzZaRa

same2...aku rasa nk taruk tu..hehe

Nia said...

uiii,..canggih headernya..bestnya kalau pandai buat.lps ni Zura bleh amik upah buat nih.

Baby & Me Shopping Style Contest

Hezesuze said...

cantik header yang kedua tu....akak suke hehe

Gieyana said...

tgk sibuk godek2 ka? aku pon nk tukar layout tue..tp mmg kena spend ms tul kalau nk wt header bagai or tukar layout len nih..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@Nia

ishhh mn ada la..besa je header tu..hikss

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@Hezesuze

ye ke? hmm..mn satu ni..semua lawa..haha

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@Gieyana

mmg pun kena spend masa ni nk tukar layout...mls tul aku...

atuk said...

Assalamualaikum Zura

tahniah
ada pembahruan
cantik

Wassalam

Azura R-Ju said...

tu pun lawo tu beb ...

Pepel BoNda AmaNi said...

cantik rr kak..eida suka yang last..cun meletop...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@Rozali

Wasalam Atuk...

maceh2....hehe...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@fazilzura

lawa ke...thks beb..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

hehe...ok2..kak dh taruk header yg last tu..thks

☆ lieya latif ☆ said...

cantek2 sumenye...kreatif hang zura.....mmg cun.....

'NuReeN' said...

kena xplore blg ni.. bila free best arr mcm2 leh buat..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@☆ lieya latif ☆

hehe..thks dear...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@'NuReeN'

aahhh time free bleh la nk godek2..hehe