♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, January 13, 2011

XanzWhite

Pernah dengar product nie? XanzWhite? aku ekceli pestime gak dengar nie.....product kecantikan yang dikeluarkan oleh usahawan melayu, nama syarikat SirehEmas Sdn Bhd.

Ada keluar berita tv3 hari tue.....Penemuan pertama kalinya di Malaysia, product nie utk memberi kecerahan pada kulit muka, tak salah aku product ni dihasilkan dr halia. Kut2 le ada sapa2 penah pakai kan? nak tahu details pasal company pegi kat link Nie. Aku promote2 leh dapat komisen ke?.. ..hahaha..


Bangga juga la kan...orang melayu kita mempunyai syarikat & kilang sendiri bg mengeluarkan product kecantikan sdiri yang dipasarkan di luar negara ..hehe..


^~^ Nak buka biz sdiri bila la kan.......hahaha..

15 comments:

nina syakina said...

nina pon bru 1st time dgr produk nihh..

zura@iwan said...

@nina syakina

ye ke...sm arr..hehe

Rizziela said...

dah lama x pakai product kecantikan..tu yg muka kusam ajer :D

Ena said...

a'a 1st time juga dengar ni..

Hezesuze said...

kalo uols ada duit banyak cam tokti ..uols pun leh buat jenama sendiri...huhu

zura@iwan said...

@Rizziela

ziela time pregnan...x kenan nk pakai produk2 cm ni kut..hehe

zura@iwan said...

@Ena

owhh x penah dgr gk ek...

zura@iwan said...

@Hezesuze

hahaha..tu la psl kak...x de byk ewang cm tokti..hehe

I-sya said...

aku hape pun x pakai. dh la preggy kali ni jerawat naik mendadak...

huwaaa.... habis rosak muka. tp ku mmg tgh selebet habis jd no hal. apa nk jd pun jd la... ble gitu zu?

huhuhuhhuu,....

zura@iwan said...

@I-sya

ala x per...lps bsalin sok ko kasi treatment kt muka plak..hehe....

hehehe....x per2....ku pn kalu pregnan nnti x tau arr suka proses muke ke x ni..haha

e.l.i.z.@ said...

packeging dia menarik ar

zura@iwan said...

@e.l.i.z.@

aahh lawa packing dier..

atty's said...

kty 1st time nengok produk nie,

zura@iwan said...

@atty's

tu arr...sm la kita..

sirihcrew said...

Kalau berminat tahu lebih lanjut berkenaan xanzwhite n produk berasaskan sirih ni..boleh la ke sini. Produk sireh memang best tau! http://sirehemas.tripod.com