♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, January 5, 2011

Kosong......hehehe...

Hai.....samat pagi rabu........bkn kosong pkran yer....hehehe. Awal2 pagi td hntr my Mum & my Ateh gi spetal penang, my Mum datang check up....Alhamdulillah doktor kata tak payah datang check dah....

Nak minta maaf awal2 yer....aku update psl rumah lagi rini......then minta maaf byk2 kalau n3 pasal rumah yg sblm ni or lps2 ni ada menyentuh perasaan sapa2....ampunkan patik...hehe..

Just sharing ngan kengkawan semua.....mn tau ada rezki korang ada beli rumah gak...share la ngan aku gak nnti....insyaAllah...

Up picca dlm rumah yang masih kosong.....dan blm di touch up lg..

Living room...itu dua org model nak inteprem gak...haha..
Lorong dr Living ke Kitchen.....
Master Bedroom
Room 2 yang mempunyai ceiling yg amat tiggi......tak de picca ceiling la plak...
Room 3 yang sempit sket....buat tempat solat skrg nie....
Room 4
Kitchen area.....kecik kan.....nnti tgk after reno ok...hehe..


^~^ jap lagi ku up picca yang dah siap reno & touch up...

40 comments:

atty's said...

MOning zura..kty suka je tgk umah nie zura

tak sabar nak tgk after reno lak

el said...

aku suka tgk tingkap n pintu umah kau kaler putih

AkMa said...

besarnye umah ko..ada 4 bilik lg..heemmmm bile la aku nak dapat umah sebesar nih..huhuhu..

cepat la upload after reno..x sabar nak tengok nih..

SyaNa said...

best nye!!!!!
nak jugak umah gini
huwaaaaa

*wey buang la gadis genit tepi tu..buat mcm gee yang telah menghalau bee nye
kekkee

I-sya said...

syiok tgk org ada umah sdiri. lg syiok tgk org tunjuk deco umah dia. leh share idea.

home sweet home.

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

nak nengok yg dah di renov ate pulak.. hehehe..

Hezesuze said...

lepas renov sumenye haruss uols update picta ye mane tau leh weols jadikan idea rumah weols lak hehehehe

N A N I E said...

nepe u tulis gituuuu dear..takdenye sakitkan hati sesapa..kene percaya..rezeki masing masing kan..:)

zuraaaaa..sekarang masa untuk deco decooooo hehe.. mesti tak sabar nak mencantikkan lagikkk rumah kan :))) hepi for u :)

[-suziey-] said...

waaa dh kuar dh umah baru..bestnye..bile nk duduk wei?

Ena said...

Besor!!

'NuReeN' said...

klau nureen mesti x sabar2 ni nak cat sana sini deko2 ala2 umah idaman hati.. cewah hehhee.. (pembakar semangat ni)

Farra Dhelina said...

mesti lagi ctk ni kan pas reno..ada makeup2 ke dinding tu??

raya thn ni berumah baru lah ye kak

Ieda Al-Habsyi said...

wah kak pas ni leh deco umah puas2 :)

MrS. F!zA said...

cepat la tak sabar plk nk tgk rumah cntik ni bertambah cntik pas reno

wantie said...

mmm... dah dapat tengok area dalam umah. mula mula tu kosong ler. pas ni dah reno lagi ler cantik.

Anonymous said...

bestnyer ada rumah sendiri..
nak jemput join contest ni..
mehlaa..
http://arvanees.blogspot.com/2011/01/we-love-jeans-contest.html

Dee said...

dapur besar tu ko kata kecik zura? kalo ko dtg umah dee lglah kecik..hihihi..tp kalo dpt rumah bwh mcm ni mmg best kalo dpt dapur besarkan..kalo dee pun renovate habis-habisan...hehehe..

zura@iwan said...

kak ty~

afternoon kak...ye ke kak suka tgk? besa2 je tu..

ok...jap2 kita up k...

zura@iwan said...

el~

grill tu ek...style org buat kaler putih la ni..hehe...suka aku..

zura@iwan said...

Akma~

umah bsr tp anak x de lg..cm no tu..hahaha....ala x per nnti ada la tu..pelan2...km pon pelan2 kayuh gk..

jap2 free nnti upload le...

zura@iwan said...

Syana~

hehe...minta kt syarul..nnti dia beli lg bosar kt ko taw

uittt ku dh buang tau itu gadis genit..haha

zura@iwan said...

I-Sya~

ye la kan..bkn sng nk dpt..bila dpt tu rasa sonok la..hehe...rezki masing2...ku reno & touch up sket2 je..hehe...

zura@iwan said...

Jue~

wokeh...nnti kita up ye...

zura@iwan said...

Kak Ze~

hahaha..harus gitu...bkn wajib ke? harus x per lg..haha..

zura@iwan said...

NANIE~

hehe...i ni mmg arr...takut kengkawan terasa...haha..

betui2...masa utk mcantikkan rumah..tp kalu tmmpu la kan..

zura@iwan said...

suziey~

hehe...kuar dh...simpan lama dh...

insyaAllah nk duk...tp x tau bila..

zura@iwan said...

ENA~

x besor mn pn...

zura@iwan said...

Nureen~

aahhh mula2 dpt tu mmg dh plan nk taruk cat apa tu...deko2 sn sini..hehe

zura@iwan said...

Farra~

nnti tgk cantek ke tak...sblm ni ada dh buat n3 cat umah tu..hehe....besa je...x de makeup2 sgt...

insyaAllah raya bleh kt umah br..

zura@iwan said...

Ieda~

hmmm...tgk budget ni...pelan2 kut..

zura@iwan said...

Mrs.Fiza~

hahaha..sbr2...besa ja la kita reno tu...

zura@iwan said...

wantie~

ntah la bila nk full umah ni ngan brg2..hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya akak ....eida pun xsabar nak ada umah sendiri...

zura@iwan said...

Anoy~

ni sapa nie? hehe..ok2 nnti kita try terjah ye..thks

zura@iwan said...

Dee~

aahhhh kecik sket...hehe....x puas...mcm la rajin msk teman ni..hehe..
betui2....deco abis2 noh..tp tgk budget le...

zura@iwan said...

Purple~

x per...pelan2...kak pon lmbt br nk dpt umah ni..hehe..

ieda said...

x sabar nie .. ;)

zura@iwan said...

kak ieda~

br je update..hikss

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah tahniah k dapat rumah baru tak pe lepas deco2 mesti cantik punyer

zura@iwan said...

Anje~

thks anje..alhamdulillah rezki sy & suami....