♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, January 13, 2011

~~MzHany 1st GA~~

Sonok join GA la plak aku ni....tgh mood rajin join kan....layankan je, hehe. Kawan blogger baru kenai nie,baru je menjalani hidup berumahtagga, betui kan..lgpon bleh tambah kenalan lg....lgpun hadiah menarik taw..hehe..

Syarat2nya ada di bawah yer.....


1 Buat 1 entry dengan tajuk "mzhany 1st GA" ~ DONE

2 Masukkan banner di atas dalam entry ~ DONE

3 Make sure ada link ke entry mzhany 1st GA ~DONE

4 Follow MzHany?optional....~DONE

5 Masukkan mzhany.com ni, dalam beloglist korang, ye la senang kan nak tahu hapdet GA nih.huhu dan jugak mzhany teringin nak berada dalam blgolist korang yer…~ DONE

6) Dah siap entri, tinggalkan komen kat entri ni, bagila link korang yer…link entri korang…~DONE

7) Pemenang adalah ditentukan secara cabutan yer…dilakukan oleh MZ & HANY.

TARIKH TUTUP MZHANY 1st GA:21 JANUARI 2011

12 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah rajin join good luck

Ena said...

gd luck!

atty's said...

gudluck zura..

wantie said...

rajin hg noh. Aku ni tengah tak dak masa la pulak. maklumlah dekat nak raya cina banyak keta nak kena clearkan dari garaj ni.

nanti org tak leh raya plak. mai mengamuk kat aku. mamposss!!!

nina syakina said...

good luck akak... huhu

zura@iwan said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

ngah rajin2 gitue...x de update apa ni..ahha

zura@iwan said...

@Ena

thks dear...

zura@iwan said...

@atty's

maceh kak...

zura@iwan said...

@wantie

hahaha..rajin tlebey la kan..hehe...kasi update gk ini blog..haha..

x per2 aku phm...pelan wat keja hg tu..hehe

zura@iwan said...

@nina syakina

maceh nina..hehe

mzhany said...

zura
tengkiu join ga ni...n gud luck

zura@iwan said...

@mzhany

wlcme...thks again..