♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, January 14, 2011

HEARTBEAT

Sebelum tue nak gelak sat.....hahahaha.....

Nie penangan tengok n3 Rozie pasal HEARTBEAT nie la, then ada tengok blogger yg taruk HEARTBEAT ni kt blog dorang, rupa2nya ada masyukkk kalu taruk ni kt blog..hikss.....so aku terpengaruh, tanpa segan silu aku pun register, kekeke......konon sambil2 blogging ni leh kumpul RM, register free je bkn kena duit pun kan....


Meh sama2 register & klik2 my HEARTBEAT tu ye...hehehe..baru sifar nie, sbb baru register je..hikss...

30 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

APE TU KAK, MCM NUFF KE?

el said...

ooo ko menduakan nuff eh
ati2 lah hahahahaha

Ena said...

mcm2 kan skrg ni.. hehe

wahida said...

income dia ok ke wak? awak try dulu, nnt review ye pasal heartbeat ni...

zura@iwan said...

@Ieda Al-Habsyi

x mcm nuff...dia iklan sopping2 ni..hehe..

zura@iwan said...

@el

hehe...hrp2 x de apa2 le..huhu..aku dh le x penah dpt cash out nuff tu..huhu

zura@iwan said...

@Ena

tu arr..mcm2...aku suka2 je..haha

zura@iwan said...

@wahida

x taw lg..br register la wak...apa2 sy gtau ek..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

bagus2 sama kita klik k, kita dah klik kat sini

Mama Zharfan said...

selamat berheartbeat yer :)
me dh click ur banner :)

mekchu said...

carefull tau.. nnti status glitterati tu bertukar..

ieda said...

haa dah 3 blog akak masuk ada nie .. x leh jadi nie .. heheh
nanti nak jalan2 lagi , kalau ada masa nak daftar jugak lah :)

zura@iwan said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

ok2..sm2 tlg mnolong..hehe..

zura@iwan said...

@Mama Zharfan

thks mama zharfan

fazilzura said...

emm bley ke beb ??
aku penah dgr kalau ado iklan selain nuff nnt ...nuff blok blog ko ...
hrp2 idok ler kan

zura@iwan said...

@mekchu

tu arr...tp mgikut org pgalaman cm mama zharfan dia dh tnya x kan efect status glitterati tu..

zura@iwan said...

@ieda

hehe...tu arr..reg kak..then klik2 sy punya..hehe

zura@iwan said...

@fazilzura

ku riso gk beb...tp dr sevey yg depa buat....kata x efect...hrp2 tak err..huhu..

'NuReeN' said...

nak coba lah klau senang2 sat g... hehee

Nana said...

haha
aku lak terpegaruh ngan blog gie
reg arini gak hahaha
mai kita sama2 klik

zura@iwan said...

@Nana

sm arr..hehe....
br reg gk....
ok..aku klik2 ko ye..hehe

zura@iwan said...

@'NuReeN'

reg arr...sm2 klik k..

Gieyana said...

welcome2 to da club...x per jgn risau dier x effect nuffnang..:D

PinQib said...

ye ke leh kumpul duit akak//
nak join ar camni
tp x efek ke nuffnang>>

Akhirnya. Confession| Untuk orang SINGLE|

e.l.i.z.@ said...

larrrr yekeeee
igt kan pe benda la heart beat tu

zura@iwan said...

@Gieyana

betui2...hrp2 x effect arr..hehe..

zura@iwan said...

@PinQib

insyaAllah bleh kut....klik2 la akak punye..hehe

zura@iwan said...

@e.l.i.z.@

hehehe...mende la tu..

wantie said...

aku tak register lagi pung. hehehe.. hish.,. kerja lak menimbun ni.

zura@iwan said...

@wantie

reg la weyy...klik2 kt aku noh..