♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, January 14, 2011

HEARTBEAT

Sebelum tue nak gelak sat.....hahahaha.....

Nie penangan tengok n3 Rozie pasal HEARTBEAT nie la, then ada tengok blogger yg taruk HEARTBEAT ni kt blog dorang, rupa2nya ada masyukkk kalu taruk ni kt blog..hikss.....so aku terpengaruh, tanpa segan silu aku pun register, kekeke......konon sambil2 blogging ni leh kumpul RM, register free je bkn kena duit pun kan....


Meh sama2 register & klik2 my HEARTBEAT tu ye...hehehe..baru sifar nie, sbb baru register je..hikss...

30 comments:

Unknown said...

APE TU KAK, MCM NUFF KE?

el said...

ooo ko menduakan nuff eh
ati2 lah hahahahaha

Ena said...

mcm2 kan skrg ni.. hehe

wahida said...

income dia ok ke wak? awak try dulu, nnt review ye pasal heartbeat ni...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@Ieda Al-Habsyi

x mcm nuff...dia iklan sopping2 ni..hehe..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@el

hehe...hrp2 x de apa2 le..huhu..aku dh le x penah dpt cash out nuff tu..huhu

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@Ena

tu arr..mcm2...aku suka2 je..haha

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@wahida

x taw lg..br register la wak...apa2 sy gtau ek..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

bagus2 sama kita klik k, kita dah klik kat sini

Mama Zharfan said...

selamat berheartbeat yer :)
me dh click ur banner :)

mekchu said...

carefull tau.. nnti status glitterati tu bertukar..

ieda said...

haa dah 3 blog akak masuk ada nie .. x leh jadi nie .. heheh
nanti nak jalan2 lagi , kalau ada masa nak daftar jugak lah :)

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

ok2..sm2 tlg mnolong..hehe..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@Mama Zharfan

thks mama zharfan

Azura R-Ju said...

emm bley ke beb ??
aku penah dgr kalau ado iklan selain nuff nnt ...nuff blok blog ko ...
hrp2 idok ler kan

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@mekchu

tu arr...tp mgikut org pgalaman cm mama zharfan dia dh tnya x kan efect status glitterati tu..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@ieda

hehe...tu arr..reg kak..then klik2 sy punya..hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@fazilzura

ku riso gk beb...tp dr sevey yg depa buat....kata x efect...hrp2 tak err..huhu..

'NuReeN' said...

nak coba lah klau senang2 sat g... hehee

Anonymous said...

haha
aku lak terpegaruh ngan blog gie
reg arini gak hahaha
mai kita sama2 klik

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@Nana

sm arr..hehe....
br reg gk....
ok..aku klik2 ko ye..hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@'NuReeN'

reg arr...sm2 klik k..

Gieyana said...

welcome2 to da club...x per jgn risau dier x effect nuffnang..:D

Qib said...

ye ke leh kumpul duit akak//
nak join ar camni
tp x efek ke nuffnang>>

Akhirnya. Confession| Untuk orang SINGLE|

e.l.i.z.@ said...

larrrr yekeeee
igt kan pe benda la heart beat tu

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@Gieyana

betui2...hrp2 x effect arr..hehe..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@PinQib

insyaAllah bleh kut....klik2 la akak punye..hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@e.l.i.z.@

hehehe...mende la tu..

wantie said...

aku tak register lagi pung. hehehe.. hish.,. kerja lak menimbun ni.

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

@wantie

reg la weyy...klik2 kt aku noh..