♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Saturday, January 1, 2011

Celebrate 5th Anniversary ~ Relaxing…

Ekceli aku dapat cuti PH ari tu, aku tak gtau hubby lagi..konon nk buat surprise le kan….tapi tak jadi la plak….hahaha. Mula2 mmg plan nak celebrate gi Spa, tapi aku tak confem lagi dapat ke idak cuti yang PM announced sempena kemenangan Bola Sepak tue…dah petang nak balik keja baru confem dapat…seronok tak terkata la kan. Teruih aku buat booking Spa nie….excited gituww….hikss…
First time gi Spa lepas dah berkahwin nie…..sebelum kahwin ada la pernah buat sekali tu pun sebab preparation utk kahwin gak ler…hahaha…sabar je.…..tapi aku kalu tiap2 bln pun gi Spa lps ni ok gak…….hahaha. Bleh En Hubby? ala kalu spend duit aku utk gi Spa pun x per, gi Spa besa2 ni udah le…hikss..
That day, Kononnya cari Spa yang class sket la….hehehe…privacy & tenang. Aku servey dapat Spa di Copthorne Hotel, Batu Ferengghi booking online dapat la diskaun 50%…hehe. Bayar mahei sket setahun sekali la kan….hehehe.
Panjang betui aku citer nie….jom layan gambar kenangan kitorg je lah..…..
P1120260
P1120261P1120263
P1120264 Best bilik dier…..tenang jerk…..
P1120266
Sebelum mula sesi massage…b’posing dulu yer,
P1120269
Thanks so much sayangggg…..hadiah anniversary la ni ek…hehe..
P1120272
P1120273
Selesai sudah selama sejam lebey……kuar abis angin dalam badan aku nie…..kuar angin memanjang….byk tul angin dlm badan aku ni…hahaha..
P1120280
Jom….nak berposing kejap kat kawasan hotel nie….mcm kitaorg ni in guest hotel ni jerk…duk bergambar sakan….hahaha..
P1120283
Kita berdua…..Masa duk berposing romantis ni….Mat&Minah Saleh kebetulan duk relax kat citu senyum je kt kitaorg…..hehe…
P1120285
Dan lagikkkk…..hehehe….jangan muntah ijo yer tengok gelagat posing kitaorg yang ntah apa2…hahaha…
P1120289
P1120286
P1120282
The Princess of the Day….
P1120288
And The Prince of the Day…..
Amboi3x…perasan tak hengat la hangpa ni…..kahhhhhhhhhhhhh……sapa nak puji lagi kalu bukan diri sdiri…kekekeke…
We all sekali harung lunch kat cini gak…alang2 kata hubby…hikss.. aku pun sukaaaa….nanti sambung citer lagi yer.
Nk tido nie…..we all tido kat umah baru kt SP nie, besok lepak2 kt umah baru jer….sambil2 kemas umah. Tadi letih balik dari Taiping bertutorial sekali en hubby, sepanjang otw hujan jer…..hehe…

25 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

Happy Anniversary yg ke 5
moga dipermudahkan segala urusan

Wassalam

Naimah SiDiK said...

wah .. bestnya dapat p spa!!.. good celebration instead of makan2 kan ... seharian jalan sakan sungguh merpati sejoli nie... btw happy 4 u both!!!...

wahida said...

wah, spa kat hotel lagi...

yunz_02 said...

olololo.. lomantiknya zura.. :)

el said...

aku pun teringin nak g spa pas banak lg..nak get to slim balik n nk look fresh gitu miahahahaha

Hezesuze said...

amboii sakan bergambo kan...hehe

mummY2Y said...

bestnye.. copthorne ek..rasanye pernah dua kali stay kat sana tp xpenah g spa dia pun sbb ahkau bkn jenis yg suka spa2 ni.. weols jek sbln skali wajib g spa..woohoo

ieda said...

rajin hubby layan gi spa .. kalau hubby akak .. ermmmm dia suh gi sendiri .. diaada kerja ... huhuhu

hakikatnya memang best dpt relax kan diri sesekali .. akak dah lama x pergi .. ada sekali sblm kawin huhuh

zura@iwan said...

Rozali~

Wsalam...

tima kasih Atuk...
Amin...mudah2an..

zura@iwan said...

Naimah~

tu la psl....after g spa tu kitaorg melantak sakan plak...smpi mengah perut...hahaha....
b'dua je weyyy...jln je la...haha..

zura@iwan said...

wahida~

aahhh b'spa di hotel...idak nk check in teruih tu...hahaha

zura@iwan said...

yunz~

ngeeeee....romantis sokmo....cm ko gk le..

zura@iwan said...

el~

ok arr tu...lps banak g la spa...aku pn ingt nk amal gk..tp cari tmpt yg murah2 je la...haha...

zura@iwan said...

kak ze~

bgmbr wajib tu...haha...

zura@iwan said...

mummY2Y~

aaahh copthorne...kita ni pestime gi citu...hikss...
best arr uols sll gi...kita ni...adeiiii..mls tul...

zura@iwan said...

kak ieda~

hubby spoting gituww...hehe...layan je wife dia ni...hahaha...

sy pon lama giler x gi kak....sblm kawin pun buat sekali je..haha

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat tahun baru

fazilzura said...

happy anniversary beb ..

wah2 lomantika nye uolsssss
besh nye jalan2 tepi pantai berdua2an...

haku pun aritu wat sprise kt spa masa bday pak ajil... smp merah2 le mato dia..psl tidooo waakakkaakkaakka

mama tisya said...

best kn massage2...sgt suka

zura@iwan said...

brutalsolo~

slmt thn baru....thks

zura@iwan said...

fazilzura~

thks beb...

best giler...rasa cm br bcinta gituw....tp aku ni kdg2 gigih gk..hahaha....laki aku cool je..hehe..

wahh buat surprise kt pk ajil lg tu...aku ni surprise cuti kt laki aku je...hehe...

zura@iwan said...

mamatisya~

tu la psl...tp kalu dia pressure kuat sgt...sakit arrr...next time nk amik yg medium pressure...lebey relax..hehe..

wantie said...

wah berspa spa an lagi tu. mesti best kan kan kan..

lepas spa ni, hg balik tido umah baru yer. wah mesti rilaxing habih korang noh..

zura@iwan said...

wantie~

hehehe...best giler...mula2 tu sogan gak ni...tp aku je customer awal ritu..so buat cm tmpt tu km yg tempah le..haha....

aahhh..gi taiping dl...br blk umah br..hehe...

Ogy said...

Hepi Anniversarry.......
br le ade kesempatan nk BW nih....