♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, August 7, 2009

ROMANTIC & LOVING COUPLE CONTEST

Last minute penyertaan nih, akhirnya aku sertai juga contest yang dianjurkan oleh MamaTisya. Excited juga actually....tp control ayu gitu...submit plak lambat ntah2 aku orang last submit nih...
Bagi memeriahkan lagi contest ni..support MamaTisya...Seronok tengok ramai yang join contest nih....semua contestants romantic & loving jerk..aku kagum...Menang & Kalah belakang kira...yang penting HAPPENING...
Anyway thanks to MamaTisya kerna menganjurkan contest ini, dengan adanya contest ni terlaksana la juga plan kami yang sekian lama dirancang untuk merakamkan aksi2 kasih&sayang kami di pantai yang tenang...

contest ni bermula pd 18 July 2009
cz countdown my 3rd anniversary only 1month to go
last entry utk submit by 1pm pd 8 August 2009
result akn diumumkn pd 1 tarikh yg akn di inform nanti

Terms & conditions

Just follow the steps below:-

1. Add blog MamaTisya di bloglist@blogroll and become my Follower - SELESAI

2. upload Romantic & Loving Couple Contest picture on your blog sidebar - SELESAI

3. Buat entry khas ngan tajuk Romantic & Loving Couple Contest(hanya tajuk ini shj yg diterima) - SELESAI

4. upload only ONE gmbr paling Romantic & Loving anda (selain dr gmbr kawin ye & bkn byk2 gmbr di edit dlm satu frame) & sertakn details spt berikut:

Sehati Sejiwa....CINTA yang SATU..
  • Nama anda & pasangan
  • Zura & Iwan
  • Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
  • 31hb Dis 2005 & Anniversary yang ke 4thn
  • Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu
  • Memori Cinta kami ini dirakamkan kelmarin 06/08/2009 baru lagi tu....lokasi kejadian di Tepi pantai sebelah Jetty Pulau Jerjak. Banyak gak gmbr2 romantik tapi sebab nak satu je kan...pening aku memilihnya. SO aku & hb decide untuk memilih gambar d'atas mmg ni nmpk romantik tp yang len pun ada yg romantik gk... Kami saling berpandangan dan memeluk erat, ini adalah aksi natural kami ye, ketika saat ini sempat lagi hb ungkapkan "I LOVE U" then aku menyambutnya "I LOVE U TOO". Owhhh mmg sgguh loving ye..Dengan suasana mlm yg indah bercahayakan lampu dari jety pulau jerjak itu menyatukan hubungan DUA CINTA SUCI hingga ke akhir hayat...Perkenalan selama 10tahun akhirnya bersatu di jinjang pelamin juga. Perasaan kami ketika merakamkan saat2 ini terasa seperti pasangan yang sedang hangat bercinta seperti dunia ini kami yang punya...kekeke.....

5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest (no link back will be disqualified) - SELESAI

6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang. - SELESAI

7. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg menarik & paling Romantic & Loving Couple

8.Hadiah utk pemenang adalah something from ANNA SUI

  • hadiah misteri utk penyertaan ke-18 yg memenuhi syarat2 yg telah ditetapkn.Knp 18??sebabnye anniversaryku 18 August.

9. Terbuka pd smua blogger di Malaysia sahaja (only yg dh kawin.. ..pd yg blum kawin hrp maaf, kn kalo join kot jd isu plak) - SURE LA DAH KAHWIN

10.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 3 pemenang akan dipilih.


** Kami ada planning lagi nak buat photoshoot lagi lepas nih...kekeke...

**Nanti aku upload lagi ek gambar2 ketika sesi photography tersebut...

**Opssss sapa yang jadi photographer kami??? Percaya tak kalu kami dah beli DSLR?kekeke...tgguuu la entry strsnya...

36 comments:

cik intanurulfateha said...

.jeles!
.mahu kawen cpt2 cmni ;p

zura@iwan said...

cik intan~cepat2 kawin ...kekeke

arnirina said...

fewwwiiittt...

arnirina said...

fewwwiiittt...

iNa said...

wah......very the romantik....... :) .....

gud luck!!

zura@iwan said...

arnirina~fuyoooo....

zura@iwan said...

arnirina~2X daaa....fewittttt...

zura@iwan said...

iNa~kekeke...tenkui...x hrp sgt la..sbb yg len lg romantik & menarik..kite join juz for fun...

Fara_Adura said...

Hohohoho..sangat romantik lorr..i laikk..:D

Sangat syahdu kan time tuh..meremang bulu roma fara baca..ekeke..moga berbahagia ke akhir hayat yer

Wahh..da beli dslr ek? Nikon ker..hehe..cepat2 wat en3 tau..kiki

CINTAMANISZ Lite said...

penin laa kepala mama tisya nk pilih pemenang ni, hehe.

zura@iwan said...

Fara~kekeke...semua romantik la fara, kite rase kite besa jerk...

aaa mmg syahdu nk nitis air mata gk...tenkui...smga fara pun bahagia higga ke akhir hayat...

kahhh...tggu la nex n3 ye kita nk blk kg..tadaaa...

zura@iwan said...

Cintamanisz~aaa kak sian dia kan...zura menambahkan lagi penin di kepala dier....

ZiE FAUZi said...

zura,ingatkan pantai SEAGATE td...hehehe... sehari sebelum bersalin zie n hubby ada gak gi sana...tp x tau lak tmpt zura pi ni lg best..

ibu_arifa said...

amboi..MEMANG romentik GILER lah gambar nih..syok nyer tgk romentik gini..encik asben kak zura tak segan yer peluk2 kt tempat awam gitu.. kalo asben saya mau kena pakai topeng baru dia mau peluk2 gitu.. tabik kat asben kak zura!!

good luck..saya kunci gambar ni!!

mama tisya said...

ok dh view..good luck

ptt la lama nunggu nk submit, rupanye gmbr pns kuar dr oven ni...:-)

el said...

wahhhh ni romentik abis ni...
sure basah2 segala kan..kahhhh

gud luck zura
hope u will be among the 3 winners ok
kalo menang banjer eh..kahhhhh

igtkan ko letak gmbor guling2 bolywod kahhhhh

neezareef said...

mane leh x menang kan...good luck

p/s : sorry lama x dtg tggl jejak

azrina said...

amboi romantiknyer depa..huhuhu..

p/s~bila la aku nak p pantai nie..teringin giler nie nak ke pantai..

CuTeMiUt78 said...

waaalllaaa.. memang romantika d amor.. chaiyok2.. good luck ya zura..

alyyani said...

korang be2 ni mmg patut masuk weh. sebab posing korang banyak yg loving gitu. mama tisya ajak gak aku masuk tp puas belek gmbr takde yg layak. hahaha.. gud luck ok!

Abrahyn said...

wah wah...ni dah adegan 18sx nih hahahaha....romantik la...! jon kalo soh amik gamba cam ni = HARRAMMM dia maunyer...memang tak romantik sungguh! :p

~Firsya~ said...

wallaweyhhh,gila gempak ar...mmg cun

zura@iwan said...

zie~kekeke...bkn pnti seagate kt jety jerjak tu kan...ada view bridge lg cantik..owhhh ya ka shari sblm bsalin jln2 lg ek...kekeke..

zura@iwan said...

ibu_arifa~kekeke...dia ok aje sporting..tp time tu dh gelap org x de lgpun tu tmpt tsorok skit...kahhh...tenkui2...

zura@iwan said...

mama tisya~ok...tq...

Kahhh....cari yg lama2 x nmpk romantik sgt..keke

zura@iwan said...

el~hahaha...malu betui aku....basah la sbb kt tepi laut...ngekkk...

tenkui wehh...aku x hrp la wei sbb byk yg gmbr semua mnarik lg romantik...x per kite bserah jerk...happening...

zura@iwan said...

azrina~romantik ek...kahhh...hgpa pun romantik gk..

ajak la hubby hg gi pantai...best2...

zura@iwan said...

neezareef~ishhh menang kalah x kesah...sbb semua contestants romantik & loving couple kan....

x per phm2 sebuk kan..

zura@iwan said...

cutemiut~owhhh tq2...

malu tul aku...kahhh..

zura@iwan said...

alyyani~ala...aku masuk ni last minute gk cari gmbr yg romantik sgt x de...lgpun x hrp menang sbb aku mau bg mama tisya penin memilih pemenang...kekeke...
awat x masuk ltk je gmbr ngan laki ko....meriah la lg contest tu...

zura@iwan said...

Abrahyn~ishhh sbr ja la...romantik x kiss tu pon....hentam kromo jerk....kekeke...ajar la jon ko beromantika...kahhh..

zura@iwan said...

Firsya~gempak walawei....kakaka..

zue_annie said...

perghhh..macam baru kawin jer kekekkee...bagus2

10 said...

iiiisssshhhh... romantik giler ni... cam leh menang je contest tu...

zura@iwan said...

zue_annie~kuang2....mcm br kawin ek...kelakar lak aku rasa..

zura@iwan said...

10~hahaha....mmg romantik gk la km ni ...tp nk kata menang tu x kut...sbb ramai yg lebih menarik gmbr depa..