♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, December 21, 2010

Cutenya...Zura...

Lalalalala......pagi2 lagi puji diri sendiri la plak.....mmg aku cute pun...hahaha, ala puji diri sendiri kan, sambil2 senyum sorang2....giler apa....kahhhhhhhhh!!!

Ekceli aku nak puji mende ni le.....

Cute kan......ada nama Zura lagi....Zura Cute...kekeke...

Siap tergantung kat kunci rumah aku dah pun...hikss..

Nak ucapkan ribuan terima kasih banyak2 pada Sahabat dr KL Nie, kerna susah2 je kasi souvenir yg cute ni hasil tangan beliau sendiri taw....sangat kreatif......nie puji ikhlas bkn men2...hehe. Ko boleh buat bisness ni...

Sahabat tu pass Key Chain ni pun kat SahabatKu yang duk Penang ni....kira by hand la dapat...posmennya Mr Hubby kitaorang...kekekeke..thks Mr Hubby...hehe..

Anyways....friend forever ye......

pstt; brp byk nk tulis sahabat daaa...hahaha
sudah dpt permission dr org yg kasi ni br aku post entry ni..hikss..


46 comments:

Ummi Eisya said...

memang cute..bestkan dapat hadiah..hihii

Ieda Al-Habsyi said...

comelnyer kak zura! :) i likeee profile picca akak :)

SyaNa said...

jeles tgk org yg kretip2 gini

[-suziey-] said...

waaaa aku pn ade gk bende ni..mmg cute..geram jek.

Sidratul Muntaha said...

huhu
comel tu.
keychain klu nama kita mmg cute saje.
aku punya ade yg girlish dulu
dpt dari sorang lecturer sini before fly pergi UK
last2 setot rosakkan sbb jeles mak dia de brg cantik!
hampeh tol!

ikiqzana said...

betul la cute zura.. bole buat bisnes ni.. kreatif sungguh kwn zura.

wantie said...

hohoho.. memang cute zura itew. at least dapat juga menghiasi kuncu umah kamo.

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang cute aaarr.. nak gak blh tak

atty's said...

memang cute sangat2 ..ni jeles nie ..nak jugak .

wahida said...

eh, siyes cute!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cutenya akak...eh benda alah tue la cute..hahahaha :P

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

kalau tulis atuk
lagi cute
he he

Wassalam

ALoNa Cintamaniszlite said...

sonok ler zura ye dpt mende2 kiut ni.
Rajin pulak Gie ni buat ye..
Aduhaii...rugi org yg tak kreatif mcm akak ni, huhu

Amy Syaquena said...

As'salam..

cutenya bestkan dapat hadiah , jelas nie..he3..

p/s : jom tinggalkan detail diri di sini

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/12/jomm-kongsi-detail-tentang-diri-anda.html

zura@iwan said...

UmmiEisya~

syok2..hehe..

zura@iwan said...

Ieda~

kak zura comeyy? hahaha....
profile tu lama dh taruk tu..

SUZIE APAI said...

warghhhh...very de kiut...

suh baut nama SUZIE sebutir..hehheheh

zura@iwan said...

Syana~

tu la psl..tp kita kretip kut len..haha.

zura@iwan said...

suziey~

ye ke ko dpt lg awal la ek..hehe

zura@iwan said...

Ayu~

betui2...ada nm kita btmbh cute kan..tmbh2 kalu orgnya cute gituww..ahak pasan la mak.....
adeiii setot kasi hancuss ke keychain ko...sian ko ye...minta lain la kt lecturer ko tu..ehhe

zura@iwan said...

ikiqzana~

aahhh kalu org kretip ni sng je kan..kita ni buat mgkin tkial2 la kut..hehe..

zura@iwan said...

wantie~

oo aku cute ke? hahaha...sbr ja aku....
tu arr jd keychain kunci umah aku..

zura@iwan said...

Cutemiut~

kalu nk kena minta kt org yg kasi tu le..hehe

zura@iwan said...

kak ty~

huhu...jgn jeles....nk kena g blog org yg kasi tu le..hehe

zura@iwan said...

wahida~

cute ek...maceh2...

zura@iwan said...

Purple~

alalalala..nk kata akak cute la tu...malu2 plak..hehehe

zura@iwan said...

Rozali~

salam atuk...

hahaha..nnti sy tulis ATUK CUTE ye..hehe

zura@iwan said...

Kak Alona~

keychain psahabtan kak....murah rezki org tu kasi kita..
ni zurafazil kasi kak..bkn gie..hikss..

zura@iwan said...

Amy~

slm...

amboi nk jeles plak ni...amy tu dpt adiah bsr dr hb tu..hikss

zura@iwan said...

SUZIE~

yupp..very de kuit....

dia x buat sbutir..dia buat 2-3 butir..haha..jgn maree

*∽ IZAN ∽* said...

memang cuteeee laaaa!

zura@iwan said...

Izan~

hehehe...malunya

Rinna said...

Cantik laa.. betuahnyaa dpt hadiah... :)

sekamar rindu said...

salam..

memang sangat comel...

E.d.Y said...

comel giler..nice

ieda said...

haah ah dikk cute sgt2 ..
kreatif tuu kawan zura tuu ..
ermm beruntung bila kita dpt kawan yg x lupe kat kita kannn uhuhuh

Gieyana said...

aku jer belum wt entry lg.nnt2 free ar buat..mmg cute kan!

zura@iwan said...

Kak Rinna~

maceh2.....kwn ikhlas nk kasi kan..

zura@iwan said...

Sekamar Rindu~

mmg comeyyy..hehe

zura@iwan said...

Edy~

hehehe....betui2...x sgka dpt adiah cute cm ni..

zura@iwan said...

Kak Ieda~

ye....malu plak zura tak kasi apa2 pon kt dier..huhu

zura@iwan said...

Gie~

aku sbb x de citer beb...kahhhhh, tu yg buat n3 ni...

afdni said...

ameeennnnnnn.. moga angan2 tu jdik kenyataan..

zura@iwan said...

afdni~

amin.....insyaAllah...

post komen kt silap n3 ni..hikss

fazilzura said...

COMEL ker?

heheh tu ler, time haku wat dh rs cm wat tuk haku plak..wakakak dh namo pun samo kan...lawak tui ler..
tp aku kasi ikhlas tau..

** leh wat business ke? sapo2 nak order..aci le email daku yek...

zura@iwan said...

Fazilzura~

comeyyy la weyyy....

tu la psl..nama sm plak tu..adeiiii....tau hg kasi ikhlas tu...

betui arr leh buat biz tu....