♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, January 12, 2011

Pilihan Ku Dan Masalah plak...

Senyap plak rini...lambat masuk forum korang la hari nie....Ku bz...tp buat2 tak bz..haha....

Yayayaya...dah taruk pun header baru...hehehe...Kanda SatriaKu pun bersetuju taruk yg ni..hehe..cantek tak?? kata arr cantek...haha...taw tak cantek sgt....sbb aku hentam kromo je buat tu klmrin....sj nk kasi wajah baru...tp model2 still org lama..hehe...

Cuma tak b'kesempatan nak tukar layout je lg nie.....sbb cm ada masalah le.....

Bila buka Design tue....kuar Blogger Template Design kan...tapi dia kuar kosong cm kt atas tu..kira tak leh nk tukar kaler or adjuz kt mn2...dl bleh....ada sapa2 leh bantu? ke sm cm aku?hehe..

14 comments:

atty's said...

kty nya pc camtu lah kalo pakai mozilla takleh nak view template

udah kena pakai ie.baru leh

Ieda Al-Habsyi said...

haaaaaaa, dah tuko header, lawooo kak! :)

zura@iwan said...

@atty's

owhh ye ke? ok2 nnti kite try buka ie...thks..

zura@iwan said...

@Ieda Al-Habsyi

aahhh dh tukor...lawa...x sgka..kakaka.....

POSH76 said...

cantekla beb I like.....kalau pasal tukar ni mmg aku tak pandai la huhu

wahida said...

siyes, saya suka header baru ni...sweet!!

zura@iwan said...

@POSH76

ye ke..thks2......ala ko ingt ko taw..mslh le x dpt nk tukar layout...nk simple2 je nk tukar ni..hehe

zura@iwan said...

@wahida

thks2...besa2 je tu..

ALoNa Cintamaniszlite said...

Kalo guna mozila firefox..mmg tak kuar pun mende alah tu, zura..
akak masa nak tuko mende tu..kena guna IE, hehe..

Amboi zura..laju je hang buat header baru ye. Akak ni dok plan header cintamaniszlite..tak wat lagik. Maklum ler..tak penah buat lagi pun sebelum2 ni..huhu. Pendek kata...cintamaniszlite tu mana penah ada header..hehe..

zura@iwan said...

@ALoNa Cintamaniszlite

tu la kan..nnti blk sy try sbb kt opis IE x leh pakai...ngek tul...thks arr kak..

hehe..lama dh kak nk tukar header tu....bkn lawa pon...gmbr2 kak lg lawa guna dslr..hehe....kak wat header sure cantik..hehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kadang2 blogspot memang ada problem..apa kata nanti kak cuba buat len...

zura@iwan said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

ntah...depa srh try guna IE..kt opis x leh..nnti blk umah try...hehe

wantie said...

amboi amboi semngat baru nampak. siap tukar header. ok lah tu gambar yg terbaru.

cantik la wei..

zura@iwan said...

@wantie

yeye...kena smngt...haha..wpun x bupdate ko..ngah mood ok nie..