♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, January 5, 2011

GIVEAWAY EDY:AWAK BUSUK!

Selingan2....tak sabar ek nak tengok umahku after reno? hikss....sabar2...hahaha...

Nak buat Entry pasal giveaway plak....giler join GA plak skrg nie....mula2 ku nak join GA Edy: Awak Busuk!....eh tak2 ku wangi la...dah pakai perfume pun...hikss


Syarat2 yang mudahhh....(ku copy paste dr n3 en Edy je..)

Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini) ~DONE
2. Jadi follower blog ini...~DONE
3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu ~DONE
ku nak tag 1. Atuk-PHD,Rozali
2. Wantie, Rozie
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...~DONE

Kalau nak tahu hadiahnya sila pegi link HADIAH GIVEAWAY

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011

14 comments:

E.d.Y said...

As Salam...thanks sudi join "GiveAway Edy : Awak Busuk!"..ternyata anda tidak busuk..hehe..

Good Luck...moga ada tuah tahun baru...and have a nice day..:)

wantie said...

ok ok.. nanti kufikirkan.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

Gud luck..

rasa macam nak join juga la hehe

wahida said...

gud luck bebeh...
dear, nak ckp jugak, rumah baru u nampak best la...besar lak tu...cepat la..nak tgk gambar after reno...mesti cantik giler ni...

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

moga berjaya

Wassalam

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

saya wangi....lalalalalalalla

zura@iwan said...

Edy~

wlcm2.....thks jua anjur contest nie....mmg x bucuk..haha...

amin...moga2 le..

zura@iwan said...

wantie~

x yh pk2 arr..join je..

zura@iwan said...

GKSB~

aahhh best...join2..

zura@iwan said...

wahida~

thks beb...

hehe...bsr tu puas hati le...hahaha...ok2 nnti arr up na..

zura@iwan said...

Rozali~

Wasalam Atuk..

maceh2...

zura@iwan said...

Purple~

jom kasi tmbh wangi..haha

butterflyana said...

Good Luck!
:)

zura@iwan said...

@butterflyana


thks butterfly