♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, January 19, 2011

Lorong Sempit Jammed Plak...

Halooo...samat pagi....

Nak citer...tapi macam tak syok plak tak de gambor....huhu..tadi iya2 dah snap2, lps tu plak br tpk...haiya...aku snap pun nak transfer picca cam ne...kat opis tak boleh...kahhhhhhhh..PC aku ni, kena blocked dari dicucuk2 oleh wayar2 yg tk berkenaan, segala mak nenek pendrive tak leh...huhu.

Ala nak cite pasai gi keja tadi je...hari ni keta sgt byk plak, then lorong sempit iaitu laluan short cut dari rumah aku nak gi tempat keja jadi jammed plak rini....terpaksalah aku queue pjg nak keluar ke jalan besar tue..hehehe. Sempat la snap2 gak...tapi tak leh nak publish kat cini arr...

Menurut suamiku....arah gi tempat keja dia pagi tadi pun mmg dah jammed benor....dia dah msge me gitau pasal kereta byk then pesan me srh hati2...hehe...me ingat laluan lorong tu tak le jammed sbb bukan arah ke town..hikss. Ye le.....sbb kan besok Thaipusam....mmg Penang ni akan jammed la rini....ada perayaan Thaipusam daaa..hehe..

Nasib baik smpi awal jugak Ai rini.....dah la nak keluar simpang tu, orang tak kasi chance.....Ai dengan buat muka kesian...angkat tgn menunjukkan srh mereka stop sat...hahaha..bus yg kasi chance...tima kasih abg bus...hahaha..

18 comments:

el said...

tu yg malas nek kete..leh jd tensen jam2 ni ahaks
td pun aku nk g keje nek moto..tgk aiiii tayar pancit..sib bek dokat jo ofis..hahaha

Gieyana said...

testing2 123..hihihi..leh komen!mmg jln kecik tu slalu jem..tmbh lak nk ke b.lepas nie..lagi pnjg queue nyer..sek bek mencilok!hihihi

Dee said...

bas tu tgk..kalo x bg awek ni keluar mau tahun dpn masih kt situ..sbb tu dia kasi tuh..hahaha..

'NuReeN' said...

td berita pon da bg tau thaipusam dh start beranak kat kl ngan g'town.. tp dr umah td lengang jerr..

ala dh byk n3 terlepas.. td baru tgk.. mandi manda di sg baling & kenduri arwah..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

adush...tension tol kalo PC tak leh nak baca pendrive atau ape je drive, peranh gak PC kita wat hal...klik2 HB untuk zura...lari tajuk plak komen kita ni

zura@iwan said...

@el

ku kalu reti bw motor...sure g keja nek motor tu..ikut jln shortcut..mmg dkt arr..tp ku x reti & x bran..haha

zura@iwan said...

@Gieyana

testing memanjang ang noh..haha...
jln kecik tu time aku gi keja ok...rini je jammed..hehe...
aku nk cilok jln kecik tu x leh la...haha..

zura@iwan said...

@Dee

hahaha....dia tgk awek kan...tp ku mmg tjembulkan kepala keta tu kuar...dia x dpt la nk jln..haha

zura@iwan said...

@'NuReeN'

aahhh..area town mmg akan jammed le...thaipusam kan....

bc2 n3 tu..byk tlps kan..hehe

zura@iwan said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

mmg kt opis ni..semua staff x leh guna pdrive...hahaha...
ok2...thks anje..nnti ai g klik2 kt u plk..

Cho Zila said...

salam..
teringat lak kat batu caves.. harus elakkan ....
akak gi keje naik motorjer.. best gilesss... dulu masa naik kete memang hari2ler tensennyer....

Sidratul Muntaha said...

batu caves ni dari senin dah jammed
nyampah tol la...
mentang2 raya dia
berjalan main suke jer..
melintas main redah jer.

zura@iwan said...

@Cho Zila

slm
yup..batu caves sure la jammed kan...
ok arr nek motor..ni x reti nk bw motor ni..haha..

zura@iwan said...

@Sidratul Muntaha

batu caves tu sdh semestinya kan....mmg ramai trn g sn...hehehe...suka2 hati jln depa je..haha

[-suziey-] said...

opismate aku siap amik cuti sbb dia dok gombak..susah nk g keje..byk jln tutup

zura@iwan said...

@[-suziey-]

alahai..sian dia kan..mmg teruk la jammed tu....

wantie said...

Aku lagi la teruk wei.. kena gi hospital hari ni. bayangkanlah on the road dorang pasang khemah. pas tu parking cari merata.

memang bengang dengan hari ni.

zura@iwan said...

@wantie

alahai..sian hg noh...area sn mmg la teruk sket....huhu.