♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, January 7, 2011

Sudah Dua Tahun...

Adeiiiii....tak perasan plak....yang blog nie dah berusia 2 tahun yer. Start blogging 2/1/2009...baru lg le tue...hahaha.

Selamat Ulangtahun Kelahiran yang ke 2 tahun blog Zura@Iwan...semoga blog ni akan kekal selamanya dan akan bertambah ahli keluarga..hehe..

Zura@Iwan nak ucapkan ribuan terima kasih pada semua kengkawan blogger yang sudi menjadi sahabat kepada blog kami nie, yang sentiasa mengikuti cerita kami.....skrg follower blog nie dah 279 orang. Walaupun tak ramai macam blogger lain, ada yang smpi 1K org, ku tak kesah...tak kan kita nak memaksa kan....setiap org ada kelebihan dan kekurangan masing2...hehehe.

Sejak berblogging nie...ku dapat berkenal2an dgn kawan2 baru...dari Penang or dr luar Penang....yg bestnya...kalu rajin join GA or Contest dpt hadiah lg tue...hikss.

Nuffnang tak penah b'peluang nak cash out lg nie....ye la...orang malas nak update & blogwalking cam ne nak nek Nuff tue...hehehe..

So...keep in blogging......and blogwalking .....

16 comments:

yunz_02 said...

hepy anni!!

Ieda Al-Habsyi said...

wah sudah 2 tahun tahniah! :)

Papa Mifz said...

wah dh 2 tahun berblog ni eh...lama tu...:)
salam kenal dr papa mifz yer..:)

[-suziey-] said...

waaaa happy anniversary utk blog la ni..kena cleebrate la wei..ekekk:D

xpe follower xramai..yg penting ikhlas dlm berkawan.. :)

atty's said...

selamat ulangtahun utk blog zura
semoga terus berblogging ye.

wantie said...

next year leh ler hg sambut anniversary kawin & blog sekali. sebab date dia lebih kurang jer kan.

hehehe..

zura@iwan said...

yunz~

thks...

zura@iwan said...

Ieda~

hehehe...br je tue...

zura@iwan said...

Papa Mifz~

hehehe...br lg la tue....

slm kenal jua...

zura@iwan said...

suziey~

hahaha...thks2.....celeb mendenya...

betui2..yg penting ikhlas...

zura@iwan said...

atty~

maceh kak aty....insyaAllah..

zura@iwan said...

wantie~

hahaha..sbr je hg ni...bagus tul idea hg..

Gieyana said...

hepi anniversary utk blog hg yer..:D

zura@iwan said...

Gie~

hehehehe...thks..

Farra Dhelina said...

happy bdayyy!! heeeee...kejap je dua tahun ye kak

happy blogging ye kak!!

zura@iwan said...

@Farra Dhelina

thks farra....tu la psl..kejap je dh 2 thn kan...hehe...