♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, January 10, 2011

Tak Sabar nye....hehehe..

Booking sudah dibuat, dan tidak boleh cancel booking ni ok.. sbb ada due date...hikss.......harap2 berjalan lancar la yer our vacation. Plannya ujung bulan ni la, hampir2 date expired dah tu...hahaha...

Lama tak gi vacation dengan tersayang nie. Sempena our anibeseri vacation la gak nie...seblm ni tak de date yang sesuai...masing2 ada commitment plak tu, then budget pun tak jenuh...hahaha. Terpaksa la postpone sampai awal tahun baru nie...sekali harung vacation awal tahun kitaorg gk ler..hikss.

Kitaorg nak gi mana nie....macam hebat sangat la vacation kitaorg yg ceta kt cini nie...hahahaha..

Ke Pulau ke? tingin gak nie tp musim skrg kan..hikss..
Ke Bukit ini? mmg menjadi tmpt percutian stiap thn kitaorg gi sini...tp last yr je tak dpt pegi..huhu..
Ke Tempat Sejuk ini? tak pernah sampai nie....tingin sangat nak gi..hehe...
Air Terjun ? syok gak b'khemah tepi sungai.....hb mmg minat adventure2 gini...hehe..

Mudah2an planning hujung bulan ni menjadi yer.....tak sabar rasanya pula, en hubby sudah kasi greenlight tu yang booking tue, lgpun tak de date lain dah pun....tak sempat nie...en hubby sebuk study plak skrg....naseb baik dh dpt schedule study dia klmrin, bleh refer arr.

Kitaorg sgt2 suka travel nie.....salah satu impian en hubby & aku adalah bercuti jelajah keliling satu mesia tapi kena amik cuti lama le...maw skurang2nya 2 miggu nak habiskan tue, tak dapat nak keliling satu dunia...mesia pun cukup arr..hikss.. InsyaAllah pelan2 le kan....rezki ada di mana2...


^~^ Nanti kita story yer...lmbt lg nie.....sj kasi intro2 dl..hahaha. Jgn mare....

24 comments:

Farra Dhelina said...

sementara tgh berdua duan ni kak, pulun je cuti ke mana saje..nnti dah ade anak, lain dah cite nya..heee

atty's said...

nak gi mana zura..

zura@iwan said...

@Farra Dhelina

yup betui tu farra...jln2 smpi puas noh..haha

zura@iwan said...

@atty's


hehehe..ala ceta x surprise la kak..kekeke...

SyaNa said...

aku da pernah travel 1 mesia
tp xsmp 2weeks pn
so agak pack la
ade aku buat entry kt blog dulu

weeyyyy aku pn sgt2 perlukan vacation!!!

zura@iwan said...

@SyaNa

ada2 aku penah bc n3 ko tue...aah tgk pack sgt kalu 1 week je..amik 2 week ok arr sket..hahaha....x rush sgt kan....

jom2 g vacation..

ALoNa Cintamaniszlite said...

Dh bukak sekolah..turn pasangan yg takde anak2 sekolah lak gi bercuti, hehe..

Rinna said...

Bagus laa gi cuti2 berdua2 gini.. mengeratkan lagi kasih sayangkan.. :)

zura@iwan said...

@ALoNa Cintamaniszlite

hehehe...tu arr time cuti sek ramai benor org...

zura@iwan said...

@Rinna

betui2 kak..btmbh2 kasih syg...bunga2 gituw..

mama tisya said...

bestnye nk p vacation..slamt cuti2..aku pn tk sbr gk nk p vacation

E.d.Y said...

bestnya...nak ikut..huuh

el said...

wahhhhhhhhhhhh syok nye nak g bercuti..jeless aii taw

aku pun nak g cuti..tp cuti bersalin hahahaha mayb pas banak..dah slim slim tu kan..baru ada nafsu nak jln2..nak rongeng2 ngan od pun syok
haiiiiiiii lm lg la..bior bb besor skit leh jln hahahahaha

zura@iwan said...

@mama tisya

kena pi gk amy..idak syg arr ...hehe..

zura@iwan said...

@E.d.Y

bleh2...u bleh jd photog kitaorg..hehe

zura@iwan said...

@el

alahai mak buyong jgn jeles...ko tu aku jeles sbb pregnan taw..huhu...

ko cuti bsalin nnti lama tue...lps tu ank bsr sket jln2 le....sbr2...ku ni kan bdua lg...nk wat cm ne kan..hehe...rezki masing2....

wantie said...

Wah.. bervacation la hang. Air terjun tu best gak. tapi takut kena kencing tikus!!!

ati ati tau.

zura@iwan said...

@wantie

hehe...postpone anibeseri vacation gk tue..haha..alang2...

yunz_02 said...

waaaa nk pegi mana..???? aku pn tgh plan ni tp no idea lagik huhu..

zura@iwan said...

@yunz_02

ada arr...minta2 jd..hehe..

[-suziey-] said...

wohooo best tu g vacation...bestnyeeee.nk g mana wei?

zura@iwan said...

@[-suziey-]

amboi2...ko x gtau aku nk g mn..haha..

Anonymous said...

frm:Kanda Satria.
Insyallah..ada rejeki kita vacation..tggu ayg punya bonus ler....minta lebey2 kt Mr.ng.

zura@iwan said...

@Anonymous

kanda satria syg....
wokeh...ada rezki jd la ek..hikss...sbr je minta kt boss ai....