♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, January 6, 2011

Gadis Genit Dibuang Daerah.....

Assalamualaikum......

Hari khamis dah yer....cepat noh....hikss..

Today my adik yang no 2 punya besday......Selamat Ulangtahun Kelahiran buat Adik yang Tersayanggg.....berlajar leklok yer.......jangan cepat putus asa.....

Wokeh back to tajuk n3 aku yang tak boleh blah tue......sapa gadis genit tue?

x nmpk la plak......kecik sgt...sowi ek...double klik je kt gmbr tu..bsr la dier..hehe
Gadis genit yang setia menjaga blog aku tue ler....yang selalu duduk di sebelah kanan bawah blog aku tue....aku dah nyah dia dalam hidup aku...kahhhhhhhhhhhhh... Ekceli nak kasi cantik je kan kt blog tue....tapi Syana kasi suggest delete itu icon mcm Rozie dah delete icon Bee dia tu...hahaha....tak per utk kesenangan kawan2 kan...thanks yer Syana....kena selalu mai blog aku la cm nie sbb aku dah delete itu gadis genit...hahaha..


psttt; nak tukar header blog....tapiiiiiiiiiiiii......awat tak de masa ntah.....hehehe. Semalam makan di Puncakkk....best giler................

28 comments:

Hezesuze said...

tak ade buat header baru... tempah jek uols hehe

wahida said...

bagus la...dah buang itu gadis..itu widget bg lmbt bukak blog..huhu...

err, saya nak komen ni, sgt cantik umah baru u tu after reno dan dah deco...mcm sentuhan eric leong ko....geram jer tgk...awak mmg ada taste..congrate dah dpt pindah umah baru...

CuTeMiUt78 said...

oh.. ingatkan gadis genit mana la...

SyaNa said...

hahaaa..sian gadis genit tu kan
xpasal jek2 kena nyah

zura@iwan said...

Kak Ze~

alahai kak...mls la nk tempah...nk try dl buat sdiri..hikss

zura@iwan said...

wahida~

tu la psl....kalu org komen awal2 kan sy dh buang dia awal2..haha....

ooo ye ke? thks awak....rumah sentuhan besa2 je tu..x sm mcm eric leong pn...nk je pggey eric tp x de ongkos..so buat sdiri..haha....
tp kita blm pindah lg.....nk settle mn patut dl..hehe

zura@iwan said...

Cutemiut~

hahaha....gadis genit yg cebuk2 duk dlm blog ni...

zura@iwan said...

Syana~

tu la psl...sian dia..merayu2 kt aku x nk dibuang tu...haha
thks kt ko ye..

Ieda Al-Habsyi said...

hahahahha! ingatkan gadis genit mane la pulak td heheheh :)

Ena said...

heheh..

ingatkan sape rla tadi..

Hepi besday buat adik zura yeh!.. :D

Amy Syaquena said...

ha3..ingatkan gadis genet mane la tadi ha...

zura@iwan said...

Ieda~

hahaha..sj buat gempaq sket...

zura@iwan said...

Ena~

hahaha..tkena la plak...

thks Ena..

zura@iwan said...

Amy~

n3 kasi gempaq la kan..

wantie said...

aku pun sokong jugak hg buang bidak kenit tu. sebab kaco jer aku nak baca N3 hang. hehehehe

zura@iwan said...

wantie~

ye ke...awat x haabq kt cheq awal2 ha...hehe

fazilzura said...

cian gadis tu yek.. tp x pe , dia x dak baru le puas aku baco blog ko ni

zura@iwan said...

fazilzura~

hehehe..cian kan....ye ke..awat hg x habaq kt aku...

PinQib said...

haha. tu ar macam seabut sikit pun ada. :)

| Hadiah dari SARAWAK |

[-suziey-] said...

oooo menghalang ke klu gadis ni dok tepi tu? beso sgt kot..hiks:p sian dia..ko buang kt daerah mana?

zura@iwan said...

Pinqib~

tu la kan...x pasan pon sblm ni..haha..

zura@iwan said...

suziey~

stgh depa x leh bc lak kalu ada gadis genit tu..hikss...
aku buang daerah jawan tgh..haha

el said...

hahahah mmg dr dulu pun aku dok marah kt budak genit tu..ganggu tau
nak2 kita yg dok kt ofis..bila minimize kecik skrin..dok tayang si genit tu je lah..so mmg susah lah nak komen ke ape..
kang bos lalu ape lah yg aku buat nti..sib bek ada org yg bg tau suh buang hahahaha

zura@iwan said...

el~

cesss...awat hg pon sm x kabor aku...sian korang ye...x per2 ku dh buang..haha..

Gieyana said...

ahahaha..dh ligan dia dh..hg punya widget no. kt bwh tue pon x betui gk tue...hg kena tukar cam aku nyer..br accurate wei..

zura@iwan said...

Gie~

ha le...tgk taruk dia meriah je...kdg2 jd serabut kan..hehe...
widget no yg mn nie? hehe...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahahaha patut la..xda sapa2 sambut eida masuk umah akak hari nie..rupanya dah kena nyah kaw dari sini...hahahahha

zura@iwan said...

Purple~

hahaha..ye la..kena nyah buang daerah dh...