♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, January 14, 2011

Bait-Bait Cinta....

CINTAMu penuh Keluhuran dan Keikhlasan...
BersamaMu Ku Bahagia dengan SikapMu...
Yang sudi memberi dan menerima...
BuatKu...Kaulah pemberi cinta agong...

Ku Doakan agar Kau terus sihat sejahtera..
Dan diberkatinya dalam segenap usaha...
Semoga Kau akan terus menanam...
Kasih BersamaKu....

Bait2 kata di atas tertulis dalam sebuah kad di mana masa tu aku & en suamiku dalam alam pertunangan......kad diberi oleh aku utk tunangku (suamiku)...hikss.. Tempoh hari en suami ngah mengemas brg2 dia terjumpa kad ni..hahaha. T'gelak km b'dua bila kenang kembali...hehehe..
==============================================================

Weekend ni kitaorg akan ke Utara tempat di mana aku & suamiku bertemu dulu......pulang ke kampung halaman suamiku, stiap kali pulang ke sana...mesti kami ingat kenangan manis & pahit, byk yang manis la ...hehehe...........Dan insyaAllah akan diadakan kenduri Tahlil utk arwah MIL yang ke 40hari, dan insyaAllah nak menziarah pusara MIL jugak....huhu..Al-Fatihah utk arwah MIL ku....

Selamat bercuti ye korang.....hati2 dijalanraya......berjumpa lagi hari isnin nanti....

30 comments:

Dee said...

bila kita jumpa balik surat cinta dan kad lama2..mmg tergelak dan tersenyum kan..jiwang karat betul..

Al-Fatihah utk arwah MIL Zura..

'NuReeN' said...

ada 1 kad raya elly yg jumpak nureen bg kat asben masa bercinta dulu pastu elly minta letak atas meja dia...hehhhhe lawak ja dok baca ayat dlm tue.. kahkahahhh..

Al-Fatihah untuk arwah..

zura@iwan said...

@Dee

tu la psl Dee..lawak tul..jiwang karang..haha..

amin...thks Dee..

zura@iwan said...

@'NuReeN'

aahhh...sbr je kan...skrg x denya nk kasi ayat2 gitu..deret to the point je..hehe..

amin..thks Nureen..

Gieyana said...

Selamat pulang ke kg yer nand Al-Fatihah utk arwah mertua..dah 1bln lebeyy dah..huhu..ku pon x tau hb keja ker idak weekend nie..

SUZIE APAI said...

mmg bley tergolek-golek ketawa klu terbaca srt2 cnta zmn dulu2...semuanya adalah memori terindah...

PinQib said...

akak x leh bca punggg

kua simbol3 pelik


Akhirnya. Confession| Untuk orang SINGLE|

E.d.Y said...

wah..berbakat..time kemaruk bercinta la katakan

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

so sweat.... gelak bila ingat kisah silam...

Al fatihah utk arwah MIL

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

Al Fatihah untuk aruah

Wassalam

yunz_02 said...

alfatihah utk arwah MIL..

Farra Dhelina said...

sekejap je dah dkt 40hr ye kak..

ieda said...

heehe lomantik nyerrr :)
akak masa bercinta dgn abang x ada surat2 nie .. sms punn idok .. kami cakap true phone jer heheh sbb kami 2 pupu kan .. every month selalu jumpe hehehe

Amy Syaquena said...

alo lalink awat tak leh baca bait-bait kata tue..

e.l.i.z.@ said...

sweet nye...rajin convert font ni hehe

alfatihah utk arwah mil

Sham said...

waduh waduh...kok berjiwang lagi ya...camtulah baru romantik kan...setiap hari adalah hari bercinta...

zura@iwan said...

@Gieyana

slmt pulang ke png dh..maceh....
tu arr hb hg kena rest tu....

zura@iwan said...

@SUZIE APAI

tu la psl.....memmori tu..mmg ku x buang...

zura@iwan said...

@PinQib

sowy2..akak dh change font tu..hehe

zura@iwan said...

@E.d.Y

haha...tu dlm kad punya edy..haha..

zura@iwan said...

@Afzainizam

slmt thn baru...maceh singgah cini....

slm psahabtan jua.....

tu la psl..kenangan tu..hehe..

amin...thks..

zura@iwan said...

@Rozali

Wasalam Atuk...

Amin....maceh atuk..

zura@iwan said...

@yunz_02

Amin....thks

zura@iwan said...

@Farra Dhelina

aahh skjp je kan...

zura@iwan said...

@ieda

hehehe...dl2 kan...skrg kena tmbh romantik la kak..

kita dl sbb start ms sek...then study pon still kwn lg...tu duk utus2 surat gk..haha...

zura@iwan said...

@Amy Syaquena

ala..sowi..kita dh change font dia k..

zura@iwan said...

@e.l.i.z.@

silap font tu...sy leh bc...org len x tau leh bc ke x..haha..

amin..thks

zura@iwan said...

@Sham

iya...bjiwang2 lg ye..hahaha...betui2...stiap hari adalah hari bcinta..

wantie said...

wah.. wah.. apa yang tertulis kat bait tu?

kalau tengah bertunang/bercinta mcm mcm benda pelik yang kita buat noh.. hehehe..

zura@iwan said...

@wantie

hg x nmpk ke tulisan tu?hehe

hahaha....x le pelik sgt weyy..