♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, January 26, 2011

Tergigit Bibir....

(kredit to cik google)


Cantik arr bibir model kt atas ni..seksi you buat cam tu...hahaha..

Salam hari rabu yg ceria semua....Sorry2 pagi2 cite pasal bibir lak, tak de idea gamaknya nak update kan...hikss.

Semalam dah buat entry 2 giveaway yg pjg lebar...hari ni kehabisan idea plak..hahaha.

Aku ni dari klmrin duk keja tergigit bibir sdiri jerk......kena plak tempat yg sama plak tu....adoiiiii...tgh mkn mknan yg sdp2 terus potong stim......hahaha. Terjadinya darah beku kt tmpt gigit tu....huhu..pagi tadi dah kena sekali lg....masuk ni dah 3x kut....masih terasa sengatan gigitan sendiri ni....kahhhhhhhhh!!!.

Korang tau knp kita bleh tergigit bibir sdiri? hehe..aku tak sure plak, mybe kalut sgt kut duk bckp or duk mkn, tu yg bleh t'gigit....hahahaha..

21 comments:

ciK mOt ©™ said...

tergigit bibir takpelah lagi zura...
kalu tergigit lidah...rasa nak terkencing weiii

wahida said...

saya jarang tergigit bibir ni, kalau tergigit lidah tu selalu lah...huhuhu....

☆ lieya latif ☆ said...

lieya paling tak suke tegeget bibir zura, sebab lieya ni sensitif...terus jek dpt ulser tempat digigit tu...tu yg tak suke sgt tuh....tapi kdg2 ade gak ari yg tak bape ong...dok laa tegeget2...hadoi!!!

Ieda Al-Habsyi said...

tergigit lidah lagi sakit kak wehh, hehehe

SyaNa said...

aku selalu tergeget pipi belah dlm kalo tgh kunyah
hahaha pipi telebih isi kot

Gieyana said...

tergigit bibir..pastu suh ar cik abe kasi ubat dgn ciuman!hihihihi

mmg sakit woo kalau tergigit..pedihhh!

zura@iwan said...

@ciK mOt ©™

ye betui weyy..ku penah tgigit lidah gk....sakitt..haha

zura@iwan said...

@wahida

ye ke? me mmg jarang sekali tgigit lidah or bibir...hehe

zura@iwan said...

@☆ lieya latif ☆

owhh cm tu plak ek? lg susah kan....kena hati2 jgn tgigit bibir kg ye,,kang kena ulser plak..

zura@iwan said...

@Ieda Al-Habsyi

yup betui tu laling...gigit lidah lg sakit kan..hehe

zura@iwan said...

@SyaNa

ahhh ku penah gk...sakit wooo...potong stim trs kan..hehe

zura@iwan said...

@Gieyana

hahaha..nnti arr blk srh cik abe kiss..hahaha...

pedih2..la ni pon duk pedih lg..hehe

shi3la said...

uitt gigit bibir sakit gak hoo tapi nasib tak tergigit lidahh,kalo tak sakit nak mampos..mau tahan airmata hoo..

CuTeMiUt78 said...

eemmm tergigit bibir... akak pernah terbaca kat mana ntah.. lupa plak.. mengatakan klu tergigit bibir tu.. ada org duk umpat kita.. tapi tak tau la kebenarannya.. betul ke tak

zura@iwan said...

@shi3la

kalu lidah lg sakit noh...kuar air mata...
ni sat2 ni..gigit lg...adeii..tp yg sm plak tu..huu

zura@iwan said...

@CuTeMiUt78

owhhh betui ke kak? hrp2 x de org mgumpat sy ni..huhu...

lg sekali td masa lunch gigit lg bibir d tmpt yg sm..haha

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

adei kiter pun pernah jadik memang sakit giler kan tapi sendiri yang gigit so tak leh nak salah kan sape2

zura@iwan said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

tu la..ni pun duk rasa pedih lg..sbb smlm pon tgigit gk...

wantie said...

Kalau ngikut kata org tua tua, kita tergigit bibir ni sebab mungkin nak makan daging.

Tapi bagi aku, kalau tergigit bibir tu nak makan daging sendiri la.daging bibir!!!!

zura@iwan said...

@wantie

yup betui beb....arwah mertua aku pon ckp cm tu..nk mkn daging...tp ku dh mkn smlm pon daging..hehe..

td dh 2x aku gigit lg weyyy..sakit...haha

Anonymous said...

Pгetty nice рost. I juѕt stumbled upon youг weblog and wantеd to sаy that ӏ've really enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

my site :: payday loans
my page > payday loans