♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, January 4, 2011

Pertemuan Romantiss Si Putera & Puterinya...

Di suatu hari yang cerah dan cuaca ala2 mendung nak hujan......keadaan yang sunyi dan tenang, kedengaran bunyi ombak membidas pasir di pantai.......
Pertemuan Merpati Dua Sejoli(bkn merpati...dua orang daa) yang ditunggu2 selama ini tertunai akhirnya........di tepian pantai, Batu Ferengghi namanya....hehe..
Gaya melangkah sopan seorang Puteri........
Excited nak berjumpa Putera Idaman.....heheLalalalala....mana Kanda nie......
Dinda Menunggu Kanda pulang dari medan seni...ewah2...haha..
Tunggu lagi......tak habis2 berseni lagi ke Kanda????Meh la sini.....
Ha jumpa sudaaa......pertemuan romantis Putera & Puteri terjawab sudahhhhh....rupanya Puteranya jd Photog ler.....hahaha....
Gambar tak jadi le, Puterinya buat lawak plak, malu meow2.........kahhhhhhhhhh.....nasib baik en2 batu berjasa gak jd tmpt letak cik Lumix...hehehehehe..
Amacam cantik tak gmbr ni......Si Putera & Si Puteri sangat2 puas hati kerna dapat bersama selama akhirnya......hehehe.....


^~^ .....citer di atas adalah rekaan semata2 je tue....dr gmbr tu dpt idea nak create citer cm ni lak...hahaha...
^~^ Ekceli lepas Spa & Lunch kt Copthorne Hotel tue, we all singgah kejap kat tepi pantai ni....sambil2 lalu kan....aku la minta hubby siggh kejap...hubby rush nak balik dah, lgpun hujan nak turun lak tu....hehe...
^~^ Apa2 pun sangat2 best xtvt kitaorg masa 31/12/2010 hari tu......best moments of our life yang tak dapat dilupakan......inilah hadiah utk kami berdua sempena anibeseri pernikahan kitaorg yang ke 5thn, bagi aku dan hubby apa2 xtvt yang dilakukan bersama adalah yang teristimewa dan kenangan dalam hidup kitaorg tak kira di mana saja....hikss....


psttt; seronok gak nie....dan lega sbb our HomeSweetHome dah siap sepenuhnya.....baru ni stay kat sana siap berkemas yg patut2 je....ada la sket nak kena touch up blk...tp pelan2 la tu...rumah kami yg tlh berjaya ditransform...hahaha. kalu ku rajin ku share2 kt cini yer...

44 comments:

Unknown said...

lama tak g pantai...bestnyaaa

atuk said...

Assalamualaikum Zura

cantik memang catik
siapa agaknya jurukameranya..

Wassalam

ieda said...

ingatkan putra putri mana lah tadi heheh
amboi2 bercanda di tepian panteee .. ehhehe rajin tul cik abe melayan photog ... hermm kalau kena hubby akak nie dia duk bebel .. x habis2 dgn camera huwaaaaaaaaaaaaaa

Ogy said...

cun2....sedondon je dgn payung tu...hik3

Unknown said...

pewitttttt..best woooo..romantik gitu..hiks..

el said...

a'ah payung baru ke tu..sm lak ngan kaler baju ahaks...

last pic tu mmg cung

Unknown said...

Seronok melayan adegan romantis hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Edy~

kita pon lama x gi..hehe..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Rozali~

Wasalam Atuk..

cantik2..hehe..
photognya cik abe & batu2 kt citu..haha..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

kak ieda~

hahaha...sj buat cite melalut putra putri plak.....lawak plak...adeiiii..
hb sy tu layan je kak.....pujuk rayu dia...ok arr..haha...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Ogy~

hehe...payung Allianz tu...haha

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

suziey~

pewittt je...hehe....

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

el~

x arr...payung tu lama dh....cuma jarnag pakai daaa...bsr...hehe..

aku pon suka cunggg plak tgk..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

POSH~

hahaha..layan kita2 je la....

AkMa said...

class giru putera & puteri nihh..sentiasa romantis..jeles aku tengok..hehehhe..heppy anniversary..

Ena said...

nice shoot! i loikeeeeeeee!! ;D

rindunya nak main air laut.. entah bila la gamaknya tu.. ;P

'NuReeN' said...

WAHH....
cantekkk....
31/12 kami g sbrg.. tp.... 2/1 lepas kami pon bersantai2 ditepian laut... hehhe tgu n3 yerr

Unknown said...

cantik!!! dh lama tk gi sana.. tmpt dating zaman cintan dulu..huhuhu tp dgn exbf dlu la..

*payung tu sama la ngn kita punya.. hahaha

attyfir said...

Salam zura..semua gambar tu cantik2..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Akma~

hahaha..class lg tue...adeiii...putra putri mesia...kahhhhh..
thks Akma....

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Ena~

mr photog & batu2 kt citu le...yg bjasa...hehe....

ala nnti g la men kt pantai...hehe..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nureen~

thks...

ooo ye ke...kita 31.12 ada kt png..cuma 1/1 je out frm png...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Mrs Fiza~

thks gk...

owhhh ye ke...kita mmg bcinta cintun ngan bf ni je la..haha..

wantie said...

bagi kedit kat batu di batu feringghi tu.sebab gambar ko memang cung.

upss.. lupa lak nak cxredit kat lumix sekali.Memang nampak romantik ler korang.

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

kak ty~

maceh kak....suka gk gmbr2 ni...hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

wantie~

hahaha...naseb baik ada batu2 kt citu....hb aku pndai adjus tu...kredit to my hb gk..hehe...

tu la psl..lumix tu yg bjasa gk tu..hahaha...

mummy_ayu said...

salam kenal..wah..sgt romantik la...

Kak Amy said...

Boleh la gi singgah rumah baru mesti shantik kan..

Farra Dhelina said...

wakakakka best2..

tajuk tak tahan tuuuu..hehehhe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

mummy_ayu~

hikss...malu2 gk tue...tp gigih...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Amy~

boleh2...nnti kita sharing kt cini..tp x le cntik mn pon....x mmpu nk buat grand2..buat takat mmpu..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Farra~

hahaha...

hb akak bc pon nk tgelak...adeiii..

Rinna said...

Cantik gambar2 yang di abadikan tuh.. :)

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Kak Rinna~

tu arr...suka gk..

Anonymous said...

sker tgk gambo romantik gini. cayalah.


~acha~

Unknown said...

ekekekeke...nak ketawa ayu baca ni hah..siap kanda bagai lagi...

Gieyana said...

wahh..romantik2..posing2 kt tepi pantai...ku pon suka tp ikut mood gak!hihihi

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Acha~

hehe...sj je sekali sekala beromantis..haha...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Damia~

tu la psl...kita & hb pon duk gelak bdekah2..haha.

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Gieyana~

hg lg romantis weyy..ku ni ikut keadaan je tu..haha..

mama tisya said...

wah..bercanda di pasiran pantai

ALoNa CintamaniszLite said...

erm...kalo berdua..cenggini ler..takde tukang tangkapkan gambo, hehe..

Akak dari dulu ler..kalo lalu je sini..mesti tertanya2..bangunan 4 beradik tu sama tinggi ke...tak sama tinggi..atau nampak tak sama tinggi disebabkan ilusi 3D, kahhh

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

mamatisya~

hehehe...gedikss...kahhhhhhhhh

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Kak Alona~

ye la kak....tripod pun x de...apa nk buat..hehe..

oo ye ke? sy pon br pasan je bngunan ni..haha