♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, January 11, 2011

SMILE Sorang-Sorang

Pasal SMILE pun jadi topik aku rini nie....hehehe.. ye la, berupdate juga la kan....dr kosong gituw, nnti tak meriah plak blog aku yg ala2 pink nie.....sementara masih ada idea dipkran nie.

Korang penah senyum sorang2 tak? sure penah kan...kan..kan...?jangan tipu...tipu dosa....hahaha...

Aku penah senyum sorang2, br tadi je my Boss tegur aku.....hahaha..lawak tul. Masa tu mmg Ku tengah senyum pun sbb sdg pkrkan something yang lawak...then Ku senyum le.....My Boss Ku bleh tanya plak, why u senyum.....hehehe..saja la senyum.....lps tu leh dia kata...pelik la you nie....lps tu Ku gelak bsr....My Boss pun gelak jugak.....ok gak pagi2 Ku buat lawak plak....kakakaka.

Ala selain dr pk mende yang lawak & happy yg membuatkan kita senyum sorang2 tu..dr segi pembacaan cerita pun boleh kasi kita senyum sorang2 kan....mcm baca blog kengkawan...hehehe...ada cerita happy or sad, kita akan ikut merasainya.....itulah perasaan naluri manusia...hehe. Normal kan...ngeeee...

^~^ SENYUM SEINDAH SURIA........

16 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

ieda tak senyum, tibai gelak sorang2, malu aje, uhuhu ;p

POSH76 said...

me biasa gak senyum sorang especially bila baca blog hehe

wantie said...

Aku ni kalau bab senyum sengsorang memang Hero. Tambah tambah lagi kalau dengar Sinar FM.

Kekadang kalau bos tengok, buat buat ler garu idung ke, garu dagu ker. nak cover line la konon.

MrS. F!zA said...

kita lg la selalu sgt senyjm n gelak sorg2 pon pernah..bila igt perkara lucu ataupon chatting ngn org..haha

zura@iwan said...

@Ieda Al-Habsyi

hahaha...best gk tu..hepy sokmo gelak sorang...adeii..

zura@iwan said...

@POSH76

betui2...kalu bc blog ada gk kita senyum sorang2 kan..

zura@iwan said...

@wantie

hg mmg...bkn hero..heroin la...haha...

aku x cover dh...senyum pi lah..

zura@iwan said...

@MrS. F!zA

betui2...senyum sorang2 dpn pc kan..hehe

Amy Syaquena said...

zura..amy dah biasa sangat terkena macam tue..benda tue macam spontan je

zura@iwan said...

@Amy Syaquena

ye kan..kdg2 spontan gitu..haha

yunz_02 said...

time berangan la zura.. haruss senyum sorg²..

zura@iwan said...

@yunz_02

hahaha..ada gk ku cm tu..berangan sorang2...haha

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

pernah je kengkadang biler baca blog kengkawan gelak sorang2 pun pernah tapi i tak gila u

zura@iwan said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

hehehe...sm2 le....i pun x gile u..haha

I-sya said...

amboi... happy nampak. tau la nk gi holiday. jeles ai.

aku stop dulu holiday... mood x mai. :)

zura@iwan said...

@I-sya

x arr...bkn hepy le....x de idea...so lalalala je la..haha.....

ko x per kena amik mood nk banak..hehe