♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, January 17, 2011

Salam Kembali...

Hari isnin kembali lagi....
syukur ke hadrat Illahi kerna dpt kita bertemu kembali...
cuti dua hari...
blog aku pun terpaksa bercuti..
Bawa jugak lappy & berukban ke sana ke mari...
Tapi tak sempat juga nak ber'on9 dalam arena ini...

^~^ Hahahaha...terrer gak aku berpantun noh......

Hye uols......weekend baru ni kepenatan la jugak tapi sonok..hikss, menguruskan kenduri tahlil utk arwah MIL..Alhamdulillah kenduri berjalan dengan lancarnya...acara masak memasak dilakukan gotong royong oleh penduduk Taman di citu. Naseb baik ada org2 pengalaman kat citu, kami adik badik ipar semuanya muda belia...mn ada pengalaman kan...hehehe..

Ahad tu operasi kemas mengemas oleh kitaorg adik badik....lps tu sempat plak gi bermandi manda di Sungai Baling...hikss..

^~^ Nanti Ku update len la yer.....tak sempat nak upload gambar, semlm smpi umah pun dah lewat...hehe..Sure byk n3 kengkawan yg ku tinggal ye..maap ye kalu sempat ku terjah...
^~^ Dan hari nie dan juga hari seblm2nya ...Syukur Alhamdulillah dengan rezki dr Allah S.W.T....hehehe...


32 comments:

ciK mOt ©™ said...

huhuhu...wiken yang padat ek...

☆ lieya latif ☆ said...

alhamdulillah.....bgauskan ade gotong royong lagi...selalunye org panggil catering ajek....lieya pun kat kg ade la gotong royong atau rewang org kg panggil...meriah dan seronok....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

mesti aktiviti padat kan, kita ari ni EAL jaga balqis yang still demam lagik hati tak keruan biler anak tak sihat

Ena said...

wat ramai mcm tu best kan.. terasa hubungan akrab sesama saudara.. :D

zura@iwan said...

@ciK mOt ©™

aahh...padat gk le...

zura@iwan said...

@☆ lieya latif ☆

FIL nk wat gtg royong cm tu...dia x nk wat kater..hehe...

zura@iwan said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

padat...penat gk le...smpi sakit pala ai..hehe...
owhhh EL ek...x per jg aqish lebey afdal kan....

zura@iwan said...

@Ena

aahh...ramai mkcik2 kt citu dtg bntu...

Farra Dhelina said...

alhmdlh kenduri berjalan lancar...fra dduk rumah je malayan anak2 ..

eT said...

hehe...
weekend sure byk xtvt...
dan isnin kompem blues..:p

salam senin.. :)

zura@iwan said...

@Farra Dhelina

alhamdulillah.....best tu mlayan anak2 farra..hehe

zura@iwan said...

@eT

betui2..weeken byk xtvt kan...
senin ada la blues2 sket..hehe..

POSH76 said...

Tak sabar nak tengok gambo hehe

zura@iwan said...

@POSH76

hehe...besok la kut kita update..

wantie said...

aku pun tengah letih ni. rasa malas nak kojer rini. tapi, tak leh ar sebab rushing utk raya cina.

kerja banyak tak leh ngelat.

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

Alhamdulillah
semua berjalan lancar

Wassalam

ieda said...

acara kenduri lah paling penat dik .. huhuh kalau duk rumah jer x lah penat sgt .. walau ada gtg kita x duk diam jugak kan .. tolong mana2 yg patut kann :)

'NuReeN' said...

ooo mandi sg x ajak.. blk ari tue asben ada ckp nak bwk elly mandi sg tp ntah diam plak bila dh smpi kg..

alhamdulillah... kenduri bjln lancar..

Amy Syaquena said...

alhamdulillah semuanya berjalan lancar..al fatihah untuk arwah MIL...

zura@iwan said...

@wantie

alahai..sian hg..patut lama x chat fb ngan hg..hehe...

x per2 buat kojer kasi abis dl ye....

zura@iwan said...

@Rozali

Wasalam Atuk....
Syukur berkat ramai jiran2 yg tlg...

zura@iwan said...

@ieda

betui tu kak...nk kena tlg gk kan..hehe....tlg mn2 patut je...km nk msk x reti byk2..haha

zura@iwan said...

@'NuReeN'

hehe...depa pon g mndi scara x sengaja tu..x plan..cuaca pns ritu...suma pakat nk mndi...ai x join pon.hehe...

aahhh...sykur bjln lancar..

zura@iwan said...

@Amy Syaquena

Alhamdulillah....amy....berkat gtg royong jiran2....
Amin...thks amy..

Rinna said...

Alhamdullillah kendurinya..berjalan ngan lancar yer.. :)

SUZIE APAI said...

ops...sempat mandi sungai tuh...

hiks.mmg penat lerrr

Gieyana said...

selalunya kalau w/end blk kg mmg x sempt nk on9 kan psl mcm2 benda kena buat. Ku lak ikut mood gak..curi2 on9 bila free mlm2 kt kg.hihi

zura@iwan said...

@Rinna

berkat kerjasama bsama kak...

zura@iwan said...

@SUZIE APAI

hehe...x dirancang tu...ai x join pon...pening pala..

zura@iwan said...

@Gieyana

tu arr...x sempt nk on9 sgt pon..kdg2 tu curi2 je...hehe...w/end br ni sbb bz sket..hehe..

el said...

berminyak2 muka hang sure fenat eh..biasalah kenduri2 ni kan

zura@iwan said...

@el

uitt..hg post komen slh n3 ni..x per arr..ku phm komen hg..haha...

aahhh bpeluh2 la weyy..ari tu pns...dr siang smpi mlm wat keja..besa arr..