♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Saturday, January 8, 2011

Hadiah GA lagi...

Yeayyyyy...hadiah GA sampai lagi....kali nie daripada Ayu aka Iceboxrivet. Ku berjaya meneka paling cepat dan jawapan yang sipi2 dalam Mari Teka Ara Makan Apa Giveaway.

Ayu telah announced Pemenang2 di link nie yer...


Pemenang No 1:


eMMe said...
Ara makan ape ye nak? syok betul tgk dia makan penuh semangat....
hurm....saya teka buah lemon kot...
.
December 29, 2010 3:06 PM

Pemenang No.2
zura@iwan said...
ara mkn buah limau?

bleh teka sekali je ke?
December 22, 2010 11:14 AM

Hadiah ni rasanya sampai awal dah kut...tp aku tak check post box tue....naseb baik Ayu email aku bgtau.....sorry ye Ayu...hehe


Note ringkas dr Ayu.....ala Ayu tak kesah pun kecik ke besar, yg penting ikhlas kan...
Dapat lagi souvenir dari Colmar Tropicale kali nie dapat FM...ritu dah dapat dari Suziey menang GA gak dapat beg comey..hehe..

Terima kasih Ayu kerna menganjurkan GA nie...Tahniah pada pemenang Emme yang mjawab denang tepat. Alhamdulillah rezki aku, walaupun jwpn aku hampir2 je kan...

14 comments:

wahida said...

awak ni mmg murah rezeki betul la..congrate ye..kalau saya, teka x pernahnya mengena..huhuhu...

E.d.Y said...

wah..selalu bertuah yer

Gieyana said...

cantik FM tue..ku teka jeruk ritu!hahaha...

'NuReeN' said...

hehhehe... suka tgk FM ni sbb nureen pon ada 1 tp warna ijau.. beli masa p honeymoon dulu..;)

Papa Mifz said...

wah best nye dpt hadiah...congrats yer...

Farra Dhelina said...

taniah kak!!

zura@iwan said...

@wahida

alhamdulillah rezki ida...kene rajin join gk ler...hikss

zura@iwan said...

@E.d.Y

alhamdulillah..tp x sll btuahnye...

zura@iwan said...

@Gieyana

aahh cute je....ku x sgka sipi2 kena gk..hehe..

zura@iwan said...

@'NuReeN'

ye ke? km x penah smpi arr...hehe

zura@iwan said...

@Papa Mifz

tima kasih...hehe..

zura@iwan said...

@Farra Dhelina

maceh farra...

Sidratul Muntaha said...

kenapa aku lmbt bacab n3 nih?1
ahahaha
thanks beb..
lenkali aku buat jgn ko tak join
ahaha..
arap2 ko suke..
tu kelam kabut punya pasal tu..
arini aku citer kenapa dan mengapa!
akakaa..

zura@iwan said...

@Sidratul Muntaha

ko mmg2...ku publish weekend ritu la..haha...

insyaAllah aku ada ms aku join arr..tp kasi sng2 le..haha....