♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, January 31, 2011

Genting With Love

Dan sebenarnya tak sabaq nak cite pasal Percutian Romantis we all kat Genting ni..hahaha..pasan la kan... tapi pagi tadi, line internet kat opis ni still buat hal di sebelah paginya...lps lunch cm ni baru ok..huhu...
Alhamdulillah perjalanan we all dari Penang ke Genting berjalan dengan lancarnya pada hari Jumaat lepas....bertolak jam 8 pagi dari rumah, slow je bawa keta.....tak rush sgt le....lgpon nak set timing En Suami nak menunaikan solat Jumaat sblm naik Genting....
Sampai ke atas puncak Genting tu sgt2 la mencabar.....sbb keadaan cuaca yg hujan dan berkabus tebal....Mr Macho Ku cool je driver...aku ni je yg gelabah semacam....tak nmpk jln bebs....huhu. Akhirnya cabaran menempuhi hujan dan kabus tebal telah dilalui....smpi jua we all di First World...org ramai juga walaupun time2 hujan gini kan....hehe..
Sejuk gedik smpi ke tulang weyyy...huhu..byk xtvt we all ronda2 indoor sj smbil posing2 yer...wajib2....ahaksss.....Enjoy berkarok....menguji bakat terpendam Mr Macho aku tue....aku ada la tumpang sipi2...hahaha..
Posing romantiss.. Winter Sonata...hahaha....
Tggu yer....more story coming soon....ni baru intro kawan2.....hiksss....


Disebabkan Ku happy.....dan nak share2 kegembiraan bersama korang......aku terdetik nak buat GiveAway.......walaupun hadiah GA ni tak le seberapa, tp ini adalah hadiah kenangan we all masa di Genting, ZuraIwan's Blog nak kasi penghargaan pada kengkawan yg selama ini sudi membaca ceta we all yg tak seberapa ni. Besok aku akan publish GA tu yer.....tggu ye kengkawan....syg korangggg........

27 comments:

mama tisya said...

wah udah blk..ko dh inform tk details psl ko menang FM abu dhabi..tksilap die soh bg details b4 selasa


aku kt umh nanti tgk gmbr2 ko..opis kn blok...nk join GA ko kalo senang..kalo susah2 tk dpt join..tp nk gk ole2 dr genting...

Sidratul Muntaha said...

huhu
ko jauh2 pun sampai jugak genting
haku ni
tak sampai2 lagi
entah bile..
huhuuhu
takperlah zura
tgh takde anak ni
jln puas2 dulu
dah ade anak nnti,jln puas2 jugakt pi bwk anak!
hauhuhuah

MrS. F!zA said...

winter sonata tu lah kita cari haitu nak gi tp tk jumpa2..haihhh

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cepat2 upload nak tau gak, padahal baru je kita pi ari tu, nak tau kot2 ada tempat yang kita tertinggal nak pi...wah so lomantik gitu

wantie said...

amboi.. intro pun dah nampak romantiknyer.

klau tak ujan lagi best kan. tak per nanti ko pergi time tak ujan lak.

Aku pun mcm gatai punggung nak pergi ni. Tapi nanti ar, pergi ber 4. hehehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah g holiday kat genting bestnya....

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

ni kira berbulan madu la yer

Wassalam

zura@iwan said...

@mama tisya

bkn ke dia srh kasi details kt email je? aku dh email dia....

ok..x per nnti ko cuci2 mata tgk gmbr kt genting aku ye...

zura@iwan said...

@Sidratul Muntaha

ye ke?
alahai...ko dh g bkt tiggi ..
aku x gi lg..huhu..
hahaha....nnti ada anak..
jln2 cara ada ank plak kan..hehe

zura@iwan said...

@MrS. F!zA

lorr ye ke? kat bahagian atas...hehe

Gieyana said...

bestnyer..akhirnya dpt gk hg jejakkan kaki kt puncak sejuk tue kan! Masuk x umah salji tue?

zura@iwan said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

ok2...nnti free kita upload ye..x sempt ni..hikss...besok arr...

ye la..anje br pi je kan..hikss..sm je..

zura@iwan said...

@wantie

hehe...

aahh...nnti gi set time x ujan plak le..kalo ada rezki la kan...

x per hg tggu banak nnti le..

zura@iwan said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

yup2..best eida....

zura@iwan said...

@Rozali

Wasalam Atuk..

lebey kurang la Atuk..sy mn2 pon honeymoon..haha..

zura@iwan said...

@Gieyana

yup..w'pun dulu dh jejak..tp x sm cm skrg..hehe..

masuk weyyy...alang2 mai...masuk je la...hikss

Hezesuze said...

wah camni nak pergi genting ler hahahaha

zura@iwan said...

@Hezesuze

ha pegi kak ..jgn x pegi..hehe

N A N I E said...

beshnyer zura..memang kalau sekarang ni agak sejuk kat sana..kalau ai jadik you pun mesti gelabah kalau hubby drive kabus tak nampak jalan..:)

Ena said...

tengok winter tu terus rasa naka ke sana lagi.. best!!

romantikknya.... :)

MataHati @ MH said...

dah lama tak pi sana..
masih sejuk mcm dulu kah?

el said...

kalo ujan mmg sejuk genting
tu baru nama genting highland tmpt sejuk

so cam mn pojek semua berjalan lancar kahkahkahh

zura@iwan said...

@N A N I E

ahhh musim hujan kan..so kabus dan berangin tau....
ye la..riso taw....x nmpk betui...hehe

zura@iwan said...

@Ena

pegi jgn x pegi Ena..besttt...

zura@iwan said...

@MataHati @ MH

sy rasa cm sejuk bangat le..rasa smpi ke tulang tu....sbb ujan sm..

zura@iwan said...

@el

ye...musim ujan mmg btmbh sejuk beb..
ngan berangin bagai...perghhhh bpeluk sajokkk...

projek mmg jln lancar beb...hehe

zura@iwan said...
This comment has been removed by the author.