♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, January 6, 2011

Padang, Bukit Tinggi

Alhamdulillah hadiah aku menang lucky draw GA Edy:Terbang Jauh Jauh sudah sampai......hari Selasa baru ni cek post box, tengok2 ada sampul besar nie......mmg dah syakkkkk......hadiah kebetulan iaitu rezki aku nak dapat hadiah dari Edy, sbb orang pertama yang dapat hadiah ni tak tuntut dalam tempoh yang ditetapkan...so Edy telah membuat 2nd draw....tengok2 nama aku nek....yeayyyyyyyyyyy......rezki aku....hehe..

Hadiah yang ditunggu dari Padang, Bukit Tinggi telah sampai......hehehe...dapat beg kan, sure la sampulnya bsr, naseb baik sampul ni muat masuk dalam pos box aku tue....hikss..
Beg Sulam dari Padang, Bukit Tinggi. Bestnya....cantikkk.....bleh guna pakai nie utk sopping2 kat Penang...kat Penang tiap2 hari "Hari Tanpa Plastik Percuma" jenuh ler.....kena bawa sdiri la beg2 plastik or beg cenggini gi sopping..hahaha..

Terima kasih banyak2 pada Edy kerna bermurah hati dan rajin buat GA mcm ni.....yr 2nd GA ku pun join gak.....hrp2 bertuah gak...hehe

22 comments:

PinQib said...

wah. siyes lawa beg tuh. :) congrats akak ;0

| Hadiah dari SARAWAK |

POSH76 said...

cantekla beb...tahniah!!!

atty's said...

cantiknya beg..merah lak tuh.
owh kat penang hari2 tanpa beg plastik ye !

[-suziey-] said...

waaaa tahniah..cantik beg tu utk letak walelt n hp..hehe

Dee said...

tahniah..itulah syoknya berblogging kan..dpt hadiah lagi..

Ena said...

cantiknya..

best kan.. ;D

el said...

cute beg tu cam puan yg dpt tu ahaks

zura@iwan said...

Pinqib~

thks ye...rezki2..hehe

zura@iwan said...

POSH~

thks dear..

zura@iwan said...

atty~

aah cntik kan kak....yup tiap2 ari x slhnya..hehe

zura@iwan said...

suziey~

beg tu bsr beb...bleh letak mcm2..haha

zura@iwan said...

Dee~

betui tu kan...kena rajin join arr...hehe

zura@iwan said...

Ena~

aahhh cantik...best2..

zura@iwan said...

el~

amboi2....puji ke perli tu? thks2..

'NuReeN' said...

REZQI..
beg kait ker zura..
wahh best ni bleh shopping new year hhehehe

zura@iwan said...

Nurren~

yup rezki....aahh beg sulam...hehe..

Rinna said...

Cantik .. rezeki laa tuh.. :)

zura@iwan said...

Rinna~

aahhh kak...can tik kan..hehe

Gieyana said...

aku dpt keychain tp x dan nk wt entry..just msg bg tuan penganjur dh ler..

tahniah2 yer..kalau agak2 hg x mau, kasi kt aku yer..leh aku bg kt Nureen..hahahaha

zura@iwan said...

Gie~

ku rajin buat n3 plak.....hehe..

caitt...aku mau la...

wantie said...

tahniah kat ko.

wei.. cantik ar beg tu. sulam lagi. untung hang noh.

zura@iwan said...

wantie~

thks beb...

hehe..mmg cantek....