♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Sunday, January 9, 2011

WeekendKu Tanpa Dia...Tapi Ada Mereka..

Overnight kat weekend hse dan lepak2 king kat sn ngan mak, abah & adik aku, tapi... tanpa Mr hubby. Drive sorang2 klmrin, sgt la boring.....malas pun ada, tp ku gagahi jua sambil mendengar radio nyanyi sorang2....dalam hati duk baca doa la kan...hikss..sbr je..

Malam karang insyaAllah mr hubby blk arr.....smga slmt perjalanan smpi ke Penang yer...


Clear2 rumput kat laman rumah kitaorg ngan family aku.....hehehe. Sonok gak relax2 kat cini...sayang hb tak de bersama....huhu...

Jap lg nak drive blk sorang2 lg ke Penang...aduhai...sgt2 mls ler......mau ku setting keta tu bw sdiri ke destinasi yg ku nak gi...kahhhhhhhhhhhhhhhhh....lawak tul..

^~^ Happy weekend.....hikss...besok nak keja dah pun...

12 comments:

e.l.i.z.@ said...

hye zura...duk mana? drive ke penang?

zura@iwan said...

@e.l.i.z.@

hi...
kita dr Sg Petani ke Penang....hehehe..

E.d.Y said...

kesiannya..mesti rindu merindu..

Rizziela said...

tak ada yg tersayang..orang yg disayang ada disekeliling...masih happy lagi kan :D

zura@iwan said...

@E.d.Y

sudah semestinya...hehe...tp smlm dia dh blk ..hehe

zura@iwan said...

@Rizziela

yup....semua yg ku syg...

☆ lieya latif ☆ said...

alahai...tak syok hubby takde kan....boring jek rase...takpe2, tak lm tuh...nanti jumpe lepaskan rindu dendam yeak hik hik hik...

sweet tau korang nie...suke lak lieya bace...

zura@iwan said...

@☆ lieya latif ☆

dah blk dh smlm lieya...dia x de weekend je..hikss...

ku tgk fmly ko pn sweet je..jeles ai..

Farra Dhelina said...

amboi caption kat gambar tu.. rindu merindu uuuu...hehe ;p

zura@iwan said...

@Farra Dhelina

hahaha...sj gatai2 la tue...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alolo kena tinggai...siannya...meh2 tolong jaga amani meh...

zura@iwan said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

hehe...abg dh blk pn eida...kalu amani dkt..mau je akak amik jg dia..haha