♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, January 20, 2011

Bulan Cerah Di Subuh Hari…

Gambar fresh keluar dari oven ni….tapi tak le fresh sgt sbb publish dah nak kat2 tengahari…hahaha..
Pagi subuh tadi, nampak bulan yg sangat besar dan cerah…..jadi tnpa membuang masa aku pun amik camera cinonet tu…terus snap2…hehe. Hasilnya tak le secantik mggunakan dslr kan, ku suka tgk2 pemandangan cm ni…….jd apa lg, shoot je la.
P1120664edit Diambil dari jendela living rumahku…….
P1120665edit Zoom sket……tak le clear sgt….
P1120666edit Tiggikan rumahku….duk floor 17 taw….pggil tiggi smpi floor 22….bila nak duk rumah bawah plak ni…hehe…

psttt; korang gi jenjalan mn rini? aku tggu mr hubby le kalu dia free bleh jln2…hahaha..smlm dah makan sedap2 kt luar smbil jenjalan kt QB..hehehe. nak kemas2 umah jap le…..boring2 nk kemas sorang2…kahhhhhhhhhh

22 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

monin akak....hari nie xtaw la p jalan mana..huhuhuhu tapi hati dah meronta2 nak jalan nie..heheehehhe

*∽ IZAN ∽* said...

uiikss.. cantek giler permandangan dari rumah zura nihi... saujana mata memandangg..! hari hari romantik kalau cenggini!

zura@iwan said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

hehe..boring ye duk umah? gi la jenjalan..

zura@iwan said...

@*∽ IZAN ∽*

hikss..nmpk pemandangan umah2 org je izan...mlm2 mmg romantik arr...nmpk suasana mlm yg bcahaya...

Gieyana said...

cantik noh gmbar bln tue..time nie tgh syok dok zzzzzzzzzzz...

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

tak nak jalan2, beri peluang kesenangan pd kaum india
he he

Wassalam

zura@iwan said...

@Gieyana

aahh cantik...cerah je ku tgk..hehe

zura@iwan said...

@Rozali

wasalam atuk...

betui2...hikss..tp nk jln gk...hahaha

Ummi Eisya said...

bestkan duk umah tinggi ni..nampak pemandangan cantik je..

Farra Dhelina said...

nice view!

SUZIE APAI said...

woooo...nmpak best tul view cam tu!!!

sanggup duk luar 10jam la aku, suka gak tgk bulan

el said...

sjk 2 menjak ni mmg npk bulan penuh jek...hehehe

ieda said...

cantik permandangan nie dikk .. dari rumah yaaa :)

E.d.Y said...

perrgghh..cantik pemandangan tu...tak gayat ke duduk tinggi2?huhu

zura@iwan said...

@Ummi Eisya

mmg best nmpk pmandangan cantik..tp kdg2 boring gk ..hehe

zura@iwan said...

@Farra Dhelina

thks dear..

zura@iwan said...

@SUZIE APAI

aahh cantik...hehe...

aiyooo x yg duk luar arr..dr jendela umah ku dh nmpk..

zura@iwan said...

@el

betui2...bln safar bln penuh kut...

zura@iwan said...

@ieda

yup dr rumah kak..hehe

zura@iwan said...

@E.d.Y

ye ke? thks2..hehe....
x gayat...dr kecik duk tmpt2 tiggi ni..hehe

wantie said...

Aku tak kemana-mana pun. parking kat umah jer. Demam.....

dah cukup forum demam kami anak beranak. 2 org hero tu dah ok. aku pulak yang demam.

zura@iwan said...

wantie~

ok arr..aku tggu iwan je blk...dia ajak kuar..ok arr..hikss...

alahai sian hg...sbr ye..