♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, April 18, 2014

Last Weekend | Makan-Makan, Jalan-Jalan Seberang Pulau...

Assalamualaikum..

Salam Jumaat...Alhamdulillah,Syukron..bertemu lagi
Baru ada masa nak bercengkarama kt sini...kekekeke

Nak tempek gmbr2 masa aktiviti last weekend jek...:)

= Pergi kenduri kahwin anak jiran lama....di Guar Perahu, Bukit Mertajam..

 ak bersama artis....artis produk kosmetik...jgn marah arr adik ipar..(chubbynya pp ak..huhu)

 hero kecil tak nak makan....berlari merata

 Pengantin...serba pink..

 Pengantin juga...serba serbi...kahhh

 lembu nampak ak pakai merah...duk usha je..

 Aliff Irfan excited...


= Dinner roti canai best kat Sungai Petani....

 depan Maybank dekat Lagenda Height..rotinya lembut...Irfan makan habis sekeping...


 amboi...marah sampai cm tu sekali! 


= Layan fun fair berdekatan Alamanda Mall, Sungai Petani....








Berani anak mama dan baba nie...:)

sekian....tadaaa...
thks drop by here...
Wassalam....

Monday, April 14, 2014

Hujung Minggu..

Assalamualaikum..

Salam isnin...kembali di sini, kembali berkerja
nak update gambar dr dalam phone dulu la
macam biasa, gmbr dr camera sony..tak transfer lagi nie

haihh...rindu Irfan, sekejap je dua hari spend time dengan Irfan
Mama nak hantar kat Mak Ani(Pengasuh) td pun..
macam kesian...sedih pun ada...apa la daya Mama syg
Maafkn Mama ye...

weekend dah seronok ronok dengan kakak2 sepupu ...
bawa pergi kenduri kat bukit mertajam
lepas tu lepak rumah kat Sungai Petani..
kali ni kakak ada...gelak ketawa, gaduh2 manja dengan kakak..hikss




 kan Mama dah kata..Irfan syg sgt kat Kakak2...

selit sat gmbr Mama dengan Emisya...budak ni makin montel, dulu kecil2 kurus jek
haa..suka tul la pakai Jubah ni dengan shawl hot red ni...rasa mcm nk pakai jubah je tiap2 hari..
selesa..hehe..lari tajuk!..kekekeke..

tata...see uols again...
thks singgah sini ye..

pstt; ada pesanan utk silent reader or sapa2 la ye..kalau ada la.
blog ini kisah sy dan keluarga tsyg serta yg rapat dgn sy, so maaf la kalau
ada yg terasa ka apa ye...ada yg tergugat ke apa...
sy hanya insan biasa..if i need to delete my blog..i will.. inshaAllah

Friday, April 11, 2014

Irfan pakai baju jersi Pulau Pinang

Assalamualaikum...
Salam Petang Jumaat,
Entry pagi tadi..tak de apa2 sebnrnya...
Tiba2 je ayat2 itu muncul dalam kotak fikiran ak
Terima kasih kwn2 yg ambil berat...Love uols..

ok dah ..layan gambar Irfan lagi best...hikss

 no..no...jangan ambil gambar saya!..hahaha...

 eee..gatai la telinga tengok sampah kat bawah2 ni..haha

Irfan dengan baju jersi Pulau Pinang....smart pula dia pakai..
Nanti Baba beli jersi Kedah dengan Perak pula noh....
Baru adil kan..kan..kakakaka..

Jom nak main bola...weekend ni kita main bola..haha
Happy weekend semua..
Tata....

Tiada Cerita..

Hanya Gambar...







Jambatan Kedua Pulau Pinang di waktu malam.....=_=

tapi...setiap hari pasti akan ada cerita di sebalik wajah nan indah dari seseorang yang bernama manusia..
tidak lari dari roda-roda kehidupan yang penuh dengan ranjau onak duri...
pasti ada kisah suka duka terpalit walau secalit cuma...
setiap kejadian telah dirancang dan ditetapkan oleh Dia Yang Maha Esa
ada hikmah yang tersirat dan tersurat....
tiada Dia melainkan kamu Allahuakhbar...
Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim....

will be back...soon..inshaAllah
thks 


Thursday, April 10, 2014

PUO | Gambar-Gambar di Konvokesyen Adik..

Assalamualaikum...
Hari nie hari Khamis...:)
malasnya..malasnya....tempek gambar aje la..:(
gambar byk kasi cuci mata korang ye...


 touching ke mak sampai terpejam2 mata tu? hehe..

 congrats my lovely sis...Anisa Hidayah (Ayang)...semoga berjaya mengejar impian...ameen..

 Ayang dgn Mak, Abah dan adik bongsunya...tak cukup sorang lagi kat sini..Achik tak dapat datang...huhu

 Angah interprem dengan spec mata lalat dia tu...hahahaha

 abg ngah dan angah


lepak....panas...lapar....hehe


 kesian...gambar abg ngah ada sekali tak menjadi....hehehe



Baba dan Irfan...

Date: 02hb April 2014
Venue : Dewan Jubli Perak, Politeknik Ungku Omar,
 Ipoh Perak