♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, January 21, 2015

Kari Kepala Ikan, Pen Mutiara dan Akuarium Batu Maung..

Assalamualaikum...
Happy Wednesday..
Alhamdulillah bertemu lagi hari ini...

Nak update buat kali ke dua, bawa Irfan kat Akuarium di Batu Maung nie...tapi kali ni, kita pergi ramai..
Cousin Irfan, Amanda tak pernah sampai lagi...semua itu kebetulan, tak plan nak pergi Akuarium tapi sebab nak pergi lunch kat area situ...sekali harung..

Uncle Jany Irfan belanja makan kat Pen Mutiara, Kari Kepala Ikan...Alhamdulillah, semoga murah rezeki Uncle Jany...

 Irfan with Amanda.....

 Mama Amanda, Mak Long, Amanda, Pak Long, Irfan, Tokwan, Uncle Jany dan Aunty Era

 Couple sweet selalu...cesss...perasan habaq hang!

Gambar tak banyak pun...story je lebih...hahahhaa..

Ok itu aje lah..
Keep in touch ya..
Thanks uols..
Tata..
.



Tuesday, January 20, 2015

Teruja tengok sawah padi..

Assalamualaikum...
Alhamdulillah for today..
Kembali di sini...

Tak boleh selalu menjelma..
Biar sekali sekala...
Jumpa selalu jemu pula..
Biar jarang berjumpa..
Agar rindu bertaut semula..
Hehehe..

Rindu Irfan tak? rindu la..rindu la..hehe

On Saturday....
Irfan ajak Mama dan Baba duduk makan kat table tepi sawah tu....hamboi!,

Mula la bertanya..."apa tu"



Excited sampai makan nasi pun tak mau.....huhu...


Seronok pula...layan makan tepi sawah padi ni..dengan angin yang meniup tenang...perghhh..rasa nyaman je..

Cantik view kat sini sebenarnya, jarang singgah sini..balik dari rumah my sis kat Bertam..singgah Sungai Dua kat Restoran Mee Udang Pak Ngah nie untuk mengisi perut yang lapar...hehe..

Ok kengkawan..
nanti update lagi ye...
thanks singgah sini..
Love, Peace!



Friday, January 16, 2015

Salam Jumaat

Assalamualaikum wbt...
Salam Jumaat...

Macam comey je...


 Every friday Irfan pakai jubah...

Nasib baik Irfan tak tanya Baba , kenapa tak pakai sama? huhu.

Ok uols..
Happy weekend...
Semoga bertemu lagi...

Tuesday, January 13, 2015

Irfan owhh Irfan...

Assalamualaikum wbt..
Apa habaq kawan-kawan ?
Tak sempat nak berblogging sekarang ni...
Kehidupan diteruskan macam biasa....
Bersama keluarga tercinta...
Ada yang tak kena maafkan saya ...
Hehehe...

Ada je nak cerita sikit pasal Irfan..sejak hantar kat nursery .
Alhamdulillah...Irfan ok....dah sebulan lebih kat nursery/kindergarden ni

 Selalu Mama yang ambil time balik..tapi kadang-kadang Baba balik awal, Baba yang ambil....

Kalau Baba ambil..cepat je dia lari kat Baba, cepat-cepat nak balik....tapi kalau Mama yang ambil...
Banyak alasan dia...nak main dulu kat playground, huhu....tak pa lah,..pergilah main dengan kawan-kawan, Mama tunggu dengan teacher...sampai principal pun ingat Mama ni teacher kat situ dah..haha..

Kelakar jadinya...tapi Mama penat menunggu juga Irfan weh....kena halau balik baru nak balik..wakakaka..

Semoga Irfan menjadi anak yang baik, bijak...mendengar kata, hormat orang dewasa...anak yang soleh dan beriman ya...


Ok frens..
Jumpa lagi...
Thanks drop by here...

Friday, January 9, 2015

PrayForHim

Assalamualaikum wbt...
Salam Jumaat Yang Mulia...

Doakan Tokwan saya cepat sembuh....


Sayu saya menatap gambar tokwan...dari kelmarin rasa resah gelisah...
Tokwan dimasukkan ke hospital kembali...setelah keluar dari wad minggu lepas kerna kemalangan...
Kelmarin Mak dan Abah emergency bawa Tokwan ke wad kecemasan kerna keadaan Tokwan yang tenat...
Tokwan sekarang sedang berjuang melawan sakitnya....Allah permudahkan segala urusan...Ameen..

Stay strong Tokwan...
We Love u...
Rindu gurau senda Tokwan....:(