♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, April 23, 2014

Wordless Wednesday | Big Boy Mama dan Baba..

Assalamualaikum...

haiiii mummy, daddy semua....kamu semua the best...
punyai anak2 yang cute, bijak macam Irfan...hehehe..
Irfan nak bagitau Irfan dah big boy
lupa plak Mama Irfan ni, 15hb April hari tu
Irfan dah masuk 2 tahun 6 bulan....
ehh..ehh...kiranya tahun ni Irfan dah 3 tahun la...hehe.

 Irfan makan coklat IQ #Cocodamia...

Sedappp....hehehe...

Alhamdulillah....doakan Irfan semoga menjadi anak yang soleh ye....:)
Okeh...itu aje Irfan nak bagi tahu...
maceh datang blog Mama ye....
babai.....

opsss Mama promote jap!
#Coklat IQ
#Krukk Krakk
sapa belum try...mesti cuba..
call/sms/whatsapp 
0194211226

Monday, April 21, 2014

Happy Monday | Happy of Faces..

Assalamualaikum...
Salam Isnin..Salam Sejahtera...:)








Habis sofa mak long korang kerjakan ye....
tapiii...sebenarnya mak long yang mengajaq..kahhh!
sebab Irfan suka tul ha buat khemah2 nie.....bestnya...
mak long nak join sekali, tapi tak muat....huhu
syok jadi anak2 kecil ni ha.....
bebas je dorang nak buat apa pon...happy sokmo...
well...as parent also kena happy sokmo...
hidup ceria...keluarga sihat....cewahhhh!

ak tak dak cerita sebenarnya...
cuti hujung minggu dua hari ni..sibuk dgn keluarga
dan yg best....
pengalaman dapat join kawan buka booth kat USM...
ak gi menyelit2 je...buat ramai kata org utara..hehehe
ak selit gak Coklat IQ CocoDamia tu...
nk gtaw...ak dh jadi Pengedar Sah Coklat IQ di Penang
area Jelutong/Georgetown...boleh le call/sms/whastsapp 0194211226
nak rasa kesedapan coklat IQ kena la try...hehe
sedap habaq hang!hahaha

ok lah...yang tu dulu nk sembang kat sini...
daa...thks uols..

Friday, April 18, 2014

Last Weekend | Makan-Makan, Jalan-Jalan Seberang Pulau...

Assalamualaikum..

Salam Jumaat...Alhamdulillah,Syukron..bertemu lagi
Baru ada masa nak bercengkarama kt sini...kekekeke

Nak tempek gmbr2 masa aktiviti last weekend jek...:)

= Pergi kenduri kahwin anak jiran lama....di Guar Perahu, Bukit Mertajam..

 ak bersama artis....artis produk kosmetik...jgn marah arr adik ipar..(chubbynya pp ak..huhu)

 hero kecil tak nak makan....berlari merata

 Pengantin...serba pink..

 Pengantin juga...serba serbi...kahhh

 lembu nampak ak pakai merah...duk usha je..

 Aliff Irfan excited...


= Dinner roti canai best kat Sungai Petani....

 depan Maybank dekat Lagenda Height..rotinya lembut...Irfan makan habis sekeping...


 amboi...marah sampai cm tu sekali! 


= Layan fun fair berdekatan Amanjaya Mall, Sungai Petani....








Berani anak mama dan baba nie...:)

sekian....tadaaa...
thks drop by here...
Wassalam....

Monday, April 14, 2014

Hujung Minggu..

Assalamualaikum..

Salam isnin...kembali di sini, kembali berkerja
nak update gambar dr dalam phone dulu la
macam biasa, gmbr dr camera sony..tak transfer lagi nie

haihh...rindu Irfan, sekejap je dua hari spend time dengan Irfan
Mama nak hantar kat Mak Ani(Pengasuh) td pun..
macam kesian...sedih pun ada...apa la daya Mama syg
Maafkn Mama ye...

weekend dah seronok ronok dengan kakak2 sepupu ...
bawa pergi kenduri kat bukit mertajam
lepas tu lepak rumah kat Sungai Petani..
kali ni kakak ada...gelak ketawa, gaduh2 manja dengan kakak..hikss




 kan Mama dah kata..Irfan syg sgt kat Kakak2...

selit sat gmbr Mama dengan Emisya...budak ni makin montel, dulu kecil2 kurus jek
haa..suka tul la pakai Jubah ni dengan shawl hot red ni...rasa mcm nk pakai jubah je tiap2 hari..
selesa..hehe..lari tajuk!..kekekeke..

tata...see uols again...
thks singgah sini ye..

pstt; ada pesanan utk silent reader or sapa2 la ye..kalau ada la.
blog ini kisah sy dan keluarga tsyg serta yg rapat dgn sy, so maaf la kalau
ada yg terasa ka apa ye...ada yg tergugat ke apa...
sy hanya insan biasa..if i need to delete my blog..i will.. inshaAllah

Friday, April 11, 2014

Irfan pakai baju jersi Pulau Pinang

Assalamualaikum...
Salam Petang Jumaat,
Entry pagi tadi..tak de apa2 sebnrnya...
Tiba2 je ayat2 itu muncul dalam kotak fikiran ak
Terima kasih kwn2 yg ambil berat...Love uols..

ok dah ..layan gambar Irfan lagi best...hikss

 no..no...jangan ambil gambar saya!..hahaha...

 eee..gatai la telinga tengok sampah kat bawah2 ni..haha

Irfan dengan baju jersi Pulau Pinang....smart pula dia pakai..
Nanti Baba beli jersi Kedah dengan Perak pula noh....
Baru adil kan..kan..kakakaka..

Jom nak main bola...weekend ni kita main bola..haha
Happy weekend semua..
Tata....