♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, January 5, 2011

P.I.Z.Z.A

Dannn Lagi GA......peminat Domino's Pizza nie...so kena join lgpun nak support kengkawan ni..hehe..Nana yang sll menang GA, kali ni nak kasi kita adiah plak.....murah rezki ko lg..hehe..

syarat2(ku copy & paste dr n3 nana gak..haha):
1. kena follow ke??terpulang..tiada paksaan

2. buat simple entry tajuk P.I.Z.Z.A
~ DONE
3. letak gambar pizza tu dalam entry korang & link back ~ DONE
4. kalau nak join kena makesure tempat korang tu ada la DOMINO'S yea..kalau xde camne nk makan pizza ni?
negeri2 yang ada domino's pizza (kot kalau negeri2 korang ada dominos yg aku tak senarai bole gak join ni aku tgk dalam website dia ni) - KL -Putrajaya -Selangor -JB -Penang -Negeri Sembilan -Perak ~ TEMPAT AKU ADA PENANG...
5. tarikh tutup 11 Januari 2011 ( seminggu je)

6. hantar kan link penyertaan korang dalam d
alam entry ni~DONE
7. pemenang berdasarkan lucky draw, maybe damia yg akn buat cabutan hadiah UTAMA sekeping voucher DOMINO's PIZZA yang berharga RM23.80 tunjuk je voucher ni kat DOMINO's dapat pizza free valid for take -out Only ikut suka orang nk pilih pizza apa..


Yg ni utk hadiah saguhati.....

^~^ Thanks Nana....sapa2 rasa nak join..join ar.....
^~^ Mana taw salah satu GA yg aku join kat atas2 tadi dapat gak salah satu..kalau tak dapat nak buat cm ne...rezki masing2...yang penting meriahkan suasana..hehe....


20 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah bestnye ...lieya dah le kaki pizza nie....pizza hut lieya kureng sikit...tapi dominoz lieya suke heheeheheh

Kak Amy said...

wah bestnya tapi amy x berapa minat gan pizza nie..anyway good luck ok

Anonymous said...

hehe gud luck beb
mana tau ada luck hang ka..hehe

atuk said...

Assalamualaikum Zura

good luck

Wassalam

Pepel BoNda AmaNi said...

wah bestnya..semalam baru jerk dapat makan pizza...sedappppppppppp...

Ena said...

gd luck! :D

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

lieya~

sm arr..kita suka domino's lg..hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Amy~

oo ye ke? kita suka domino lg...
thks

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nana~

thks beb..insyaAllah le...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Rozali~

maceh2...hehe....

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Purple~

jom arr join..hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Ena~

thks ye..

Ciklinn said...

gud luck... aku sngt fanatik dgn domino.... hehheh

Biqque said...

jemput masuk contest i ek? gambar travel :D

http://biqque.blogspot.com/2010/12/i-love-click-my-best-travel-picture.html

ieda said...

huwaaaaaaaa tmpt akak x der domino pizza nie huhuu

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Ciklinn~

thks bebe.....owhh fanatik ek...join arr...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Biqque~

hai slm kenai...

owhhh nnti free kita terjah k..thks

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

kak ieda~

alahai..sian kak xde plak domino..huhu...x per mai png..aha

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah semua dah join contest nana ek, kita tak sempat nak join lagik

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Anje~

x per2..pelan2..sempt lg..