♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, September 4, 2009

Tanpa D’Rancang…(Update)

Kelmarin kami kuar nak gi bazar ramadhan la nak cari mkn2an untuk berbukaDroolinggi naik motor je sebab tahu sure akan jem kan. Tapi bukan gi bazar ramadhan yang b’dekatan tu, saja nak jalan2 punya pasal gi bazar ramadhan berhadapan Penang Time Square yang baru je dibukaHappy…area town gk la, kat Komtar gk.

Sambil jalan2 kt bazar ramadhan tu……aku tnmpk la Marrybrown you…Surprise . Ikuti perbualan tanpa dirancang oleh kami..
Aku: owhhh ada Marrybrown la
Hb: ya la Marrybrown la tuh…
Aku: Hmm….apa kata kite buka posa kt MB mau x? dh alang2 mai nk beli jauh2 ni, kita buka posa kt cini je…
Hb: ok….gud idea….tp kena rush la lps mkn cergas blk nk solat lak…
Aku: nasib baik bw motor kan…..sambil2 tu kite jalan2 cuci mata dalam Penang Time Square nih…
Hb: jom…..

PENANG TIME SQUARE…..cantik weii tmpt dia besar sgt…..ada pancutan air yg bernyayian ko….tp belum dibuka sepenuhnya lagi…byk kedai yg tak buka lg…
Sudah update picca2 ye…layan je…..
03092009
03092009_001
03092009_002
03092009_007
03092009_004
03092009_009
03092009_011 Kalu waktu malam lagi cantik kat cini…….

*** Selamat berhujung minggu kengkawan….coti 2hari je senin tak coti ponnnn, sian2 org senasib dengan aku. Berhati2 di jalanraya, kami tak tau nak gi jalan mn arr…mybe gi cari baju raya ke…kekeke…****

47 comments:

el said...

dah bukak half eh Penang Time Square tu
harus terjah coti nti...
ko ngan MB mmg sepadan..kahhhhh
kat ofis aku pun x coti senin..tpi aku mmg coti senin..kahhhhhh

bspotgurl said...

Owhh, ade pasar ramadhan baru ke kat situ? I pun nak gi survey gak le

zura@iwan said...

el~aaa dh buka ponnn...hb aku duk p sll arr dia...g la terjah coti2 nih...
cesss mmg sepadan MB tu aku la taukeh...kekeke...
ko mmg coti senin...x yh citer arr...buat abis air liur je...

zura@iwan said...

bspotgurl~aaa br dibuka sejak Penang Time Square dbuka....aaa gi la usha2...

MiJa said...

ala..dkt area Komtar ke..x suka p belah situ..huhu queensbay jugak senang nk p..^^

sis_nita said...

dik.. awatnyerr tulisan ko ni kekecik.. tau laa ko pose.. ate berkerut mata akak nak membacanyerr.. :P

ko buka pose aperr tadi weii..?

zura@iwan said...

Mija~aaa area town nuh...kite pun x suker g area citu jem je kan, lgpun jln aku x brp reti..kahhh....

zura@iwan said...

sis_nita~ aikkk kite tgk bsr je kak woi...ke akak ni x posa ...kahhh....

td kite bbuka kuih muih jer kt umah...kekee

ibu_arifa said...

Cantik nyer penang time square nih...lum p lagi..nak ajak asben p jgak lah nnt..

ibu_umairah said...

wow so beuty..ini yang tak sabar nak g pineng ni....

-zu nape dah lama tak masuk blog as?hee.heee...bz ek

sis_nita said...

haaaa.. ni baru besor lerrr tulisan itew.. hehehehe!

firsya said...

waaaa,lme xsinggah sni,nak shopping raya ker???beshhhnyeeee...

psssttt:nie kes mls nak sign in,hehe

MaMa aYiN_FaSHa said...

oooo..dah buka ek Time Square..harus terjah tu...

iNa said...

lame x g mkn kt mb.... :)

[-suziey-] said...

waaaa marrrybrown lg..syiok arr dating2 dua2an gitu..hehehe..

zura@iwan said...

ibu_arifa~ aaa kalu siap sepenuhnya lg cantik la rase...kekekeke...gi la ajak asben gi...

zura@iwan said...

ibu_umairah~aaa tmpt br cantik la kan....nnti mai la terjah png...

~eh ada dtg juga blog as...tp silent reader....

zura@iwan said...

sis_nita~

aaa tulisa udah bosar jadinya..

zura@iwan said...

firsya~ tu arr lama kamo x dtg cini ye....bz ye...x le sopping kiela, jln2 je..

zura@iwan said...

Mama_Ayin~ harus mai terjah wei.....nnti kite gi ramai2...

zura@iwan said...

iNa~ lama x gi...so g skrg kekeke...

zura@iwan said...

suziey~

hehehehe...jgn jeles weiii aku lg jeles hg jln btiga2an...huh...

~Atie+Farid~ said...

amboi2.....syoknye bukak pose kat MB....cantek2 nye gambo....

Nana said...

wah cantiknye tmpt ni.

Dee said...

cantiknya zu..nie yg buat hati dee memanggil2 nk gi penang next year..mauk jumpa nggak?

zura@iwan said...

Atie~kekeke..sekali sekala bbuka kt luar...x plan pon...aaa mlm lg cantik...

zura@iwan said...

Nana~aaa cantik...meh trn png..

zura@iwan said...

Dee~kekeke....tu arr sj nk buat kengkawan tpaggil2 dtg png.....bleh2....nk jumpa la...

zieha said...

3 tahun lepas mai penang..sesat..
x jupe jln kuar..hehehe
dah ada penang times square ploks ler nie...:)

zura@iwan said...

zieha~

kekeke...jln png ni mmg arr penin gk kdg2...sapa2 yg expert tu mmg phm la....aaa dh buka lak png time square..

zura@iwan said...
This comment has been removed by the author.
MiJa said...

oo,yg ni mcm penah lalu..masa tu dh siap tp lum bukak,igt ape benda..hubby la drive masa tu,aku nk p sana?haha mmg bleh sesat..

10 said...

ooo... cantek nooo... tempat tu... bila la nk p png ni ek...

zura@iwan said...

Mija~shopping complex la Mija woii....dpn tu ada bazar ramadhan tu ha....tu yg aku nk citer tu..kekeke

zura@iwan said...

10~

mai trn png mai...kekeke..

MiJa said...

aku igt ape bnda..cam pun tang patung tuh haa..

zura@iwan said...

Mija

kakaka.....ko pegi la tgk kt Time Square patung tu....hb aku sempat lg buat lawak kt citu...tp mls nk publish picca kt cini...kekeke

Gieyana said...

Cantik noh tpt nih...ritu my hubby ada snap gmbar tunjuk kt aku..cuma aku jer x p lg..huhu

zura@iwan said...

Gieyana~aaa kalu mlm lg cantik arr...tggu siap sepenuhnya br best nk dalan2...hehe

wantie said...

rajin ko ni yer zura, belum buka sepenuhnya pun korang terjah gak. hik hik. Aku blom lagi tergerak nak meronda kat sana.........

Nampak cam cantik jer.. teringin gak nak gi jejalan di sana. kena usul kat hubby ni..

IZAN said...

cantek gak penang times square ni.. cam kat oversea plakk huhuhuh

zura@iwan said...

wantie~

mmg rajin km nih....alang2 tu kan terjah ja lah...

aaa ajak hb nnti g terjah sn...

zura@iwan said...

IZAN~

aaa wktu mlm cantik gk sini...cm oversea nuh...

alyyani said...

lamanya tak makan marrybrown. dulu selalu makan time sekolah. sebab tak banyak branch da kan?

CuTeMiUt78 said...

wah.. bestnya...

zura@iwan said...

alyyani~

aaa MB x byk branch sgt dia x sglemer kfc & mcd...kekeke

zura@iwan said...

cutemiut~

aaa bestttt....