♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, June 3, 2009

Selamat Pengantin Baru...

LAST SATURDAY...aku balik kampung d' Selama Perak, ada dua kenduri nak kena attend tu. Satu kenduri kahwin kawan hubby and hari ahad kenduri my cousin kahwin. Luckly la dekat2 je kenduri tu, kawan abang wife dier memang orang Selama, dier lak orang Ganu ...so kite g kenduri umah wife dia la dekat kan...lgpun wife dier also kawan hubby gak, satu jabatan kesihatan.

Kitaorang gie kenduri tu lepas Zuhur, dalam kul 2pm cm tu...orang dah tak ramai pon maybe diaorang datang awal kut. Pengantin pun dah ade, tengah layan santapan lagi...
My parent also join gie kenduri tu...tak banyak sangat gambar yang dapat aku rakamkan buat kenangan but still can layan la....kekekeke


Selamat Pengantin Baru buat Arman dan Yati


Sebelum keluar kite posing2 dulu la...

Me, My younger sis n My parent

Hubby, adik aku , aku n Mysha(bw gk dier blk kg aku...kekeke).
~Macam aku dh ada 2 anak tu...kakakaka...

21 comments:

~Firsya~ said...

suke sgt tgk zura n baby tue...mcm dh jd mak org...insyaAllah,kalo de rezeki pas nie,pasti zura jd ibu yg sweet kan...

~Atie+Farid~ said...

selamat pengantin baru.....

org Selama perak ye..maktih atie pun org Selama jugak

CINTAMANISZ Lite said...

Amboi..sama naik seri pengantin ngan seri Zura ni.
Nmpaknya time ni..blog kengkawan byk paparkan citer kenduri laa..ekekek

naurah makwa said...

jenuh makan nasi minyak la yer..akak nampak cantik pakai kaler pink..

zue_annie said...

hehehhe..ambik berkat..pasni dah ada bby senang coz ada pngalaman kekeke

naurah makwa said...

jenuh makan nasi minyak la yer..akak nampak cantik ngan baju kaler pink

~zuraiwan~ said...

Firsya~hehehe..mcm mk org dh ek..amin2..insyaAllah doa2 kwn akan ada nnti bb sdiri lak ek..Thanks

~zuraiwan~ said...

Atie+Farid~ aaa org Selama perak kite, maktih selama kt mn tue? btemu gk org Perak ye

~zuraiwan~ said...

Cintamanisz~ kekekeke...kena la ada seri gk kak tetamu yg nk g knuri tu..nnti lg bseri majlis itew..haha

~zuraiwan~ said...

naurah~ aaa mkn nasi minyak ajew....tp mmg best kan sekali sekala musim knuri ni..
~akak mmg suker kaler pink itew..kekeke..

~zuraiwan~ said...

Zue~hehehe...aa pgalaman mgajar aku erti sebuah khidupan...kekeke

neezareef said...

wah lawo ler sape kah yg berbaju pink tuh..heheh

~zuraiwan~ said...

neezareef~uitt ingt ko puji pgntin ni puji aku lak...aku x de 20sen la nk kasi..hahaha

[-suziey-] said...

weehoo..tantek plak ko pakai pink camtu..heeh:p selaamt pengantin baru utk pengantin..erkk mstila pengantin kan..xkan utk ko plak..ekek:D

~zuraiwan~ said...

suziey~hahaha...bj pink tu je cntek tuannya x la plak...kekeke...ala ko nk wish kt aku pun x per, aku mmg stiasa nmpk cm pgntin baru, sbb aku kendong bb je nmpk cm mk budak..kekeke

atty's said...

skrg musim org kawin..byk surat saman dpt nie ..hehehe

~zuraiwan~ said...

atty~ aaa musim org kawin la..musim cuti sek cm tu la..

Dee said...

wah..mkn nasi myk sesaja cuti skolah ni ye..

~zuraiwan~ said...

Dee~aaa mkn nasi minyak sesaja le ek...musim kahwin ..

shi3la said...

ewahhhhh laki ko posingg kalahh ko weiiii...huhu

~zuraiwan~ said...

shiela~ hahaha...mmg er dia kan ala2 model gitew, kekeke..