♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, June 22, 2009

Petang Sabtu....

Citer bersambung pada hari sabtu tersebut ye.....lepas hubby balik kerja dalam kul 3lebih tu, dier rest2 bagai semua. Then lepas Asar, dalam kul 5 lebih kami kuar jalan2 cuci mata di sebelah seberang island, lagipun ada hal gi sana....kami gi Bukit Mertajam.

Kami singgah superstore d' Bukit Minyak tu....KRICO, first time datang cini tak pernah dengar lagi la superstore ni...kekeke..Kebetulan lak kat situ ada Kedai Spectacle, aku pun cek la mata aku tue kan selalu sangat duk sakit kepala...tangkap urat2 mata aku. Resultnya aku memang tak de rabun jauh or dekat...Tapi aku ada silau 50 kat sebelah kanan, belah kiri ok. Sebab tue kut aku sakit kepala. Orang tue suruh pakai spec daaa...aku belum bersedia nak pakai spec berpower ni...huhu..(boleh ke kata cm tu) tak teruk lagi la..kang kalu teruk baru la terhegeh2 nak buat spec...power lak nanti bertambah. Kat cini pun ada store perabot...ada sale lak tue, kami gi la servey2 perabot2 baru untuk rumah baru...kekeke...

Then alang2 dah ade area seberang tue...aku singgahkan diri gi umah my Sis gi amik dier ngan Ain bawa balik Penang. Hubby dier tak de 2hari gi Meeting kat KL...jadi boleh la aku jalan2 ngan my Sis ari ahad pagi tu...kekeke..

Harini citer aku je panjang sebab gambar2 tak banyak....holaaaaa...

Superstore Krico ....
Baru ku tahu kat cini pun ada Marrybrown...feveret gk tu..
Tapi kami tak gi makan sbb pk ada lagi makanan kt umah tu..bazir je
Model macho man.....kakakaka.....

18 comments:

CINTAMANISZ Lite said...

Bukit Minyak? Nak gi situ kena keluar kat Juru ke? Akak tak nah sampai situ lagi..hehe..

10 said...

em... krico tu kt bukit tengah ek?

naurah makwa said...

akak, bukit minyak kat area BM ker?tak pernah mai lagi

~zuraiwan~ said...

CINTAMANISZ~ akak zura x masuk juru...kitaorg guna jalan kuar gi BM tu...

~zuraiwan~ said...

10~krico kt bkt minyak tp dkt2 gk la kt bkt tengah tu..

~zuraiwan~ said...

naurah~bkt minyak tu...jln nk ke BM gk...

neezareef said...

klu rabun silau ni time drive x tahan tuh kan..lg2 drive memalam

pstt..nk tumpang iklan
vote for afiq kay!

http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/06/undi-disini-sticky-mode.html
A0018

TQ

~zuraiwan~ said...

neezareef~aaa mmg kalu mlm...drive kalu lmpu keta suluh..silau la..

DuRiAn rUnTuH said...

eh,baik buat spek cepat..kalo melarat,power memg power habis

~zuraiwan~ said...

Durian Runtuh~tu err...ngah pk2 nih..keke

Rinna said...

Amboi Zura..ternampak jugak dia MBrown tuh ekk.. hehehe

n.u.r.u.l said...

kesimpulannyer....zura kuar ptg sabtu tu x da beli apa2 ler....kan? kan? ruginyer

Gieyana said...

wei..jalan2 cuci mata ker habiskan RM nie...kalau aku mesti dua2 nie..:D

~zuraiwan~ said...

Rinna~aaa akak mmg nmpk jerk....tu rase nk p siggh mkn gk...tp x jd..

~zuraiwan~ said...

nurul~hmmm kuar RM juga la kak....mn x kuar...kakaka

~zuraiwan~ said...

Gieyana~dua2 sekali la....kakakaka

[-suziey-] said...

eh sama la./...aku pn ade rabun silau..erkk kria rabun ke eh..tp mmg kadnag2 pening..maleh nk pakai spek

~zuraiwan~ said...

suziey~eh sama ke kite? kakaka....aku belah kanan. aku pun maleh nk pakai err...