♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, June 30, 2009

PERTEMUAN Penuh Bermakna...

Alhamdullilah pertemuan yang penuh bermakna pada hari Ahad jam 12pm bertempat d' KFC Seberang Jaya, Pulau Pinang bersebelahan Petronas telah berjalan lancar dengan izin Allah S.W.T...

Inilah yang d'tunggu2 oleh aku entry pertemuan bersama sesorang yang d'kenali di alam maya tapi belum mengenali d' alam realiti...So untuk merealisasikan impian kami ini, kite merancang untuk bertemu...akhirnya...kite bertemu d' Utara walaupun seketika cuma. Orang yang belum aku kenali tu adalah Ieda. Gie pun ada ok....wajib ada...coz dia sudah jadi kawan aku so kena ada bersama untuk gather2 blogger nih...kekeke..

Ieda bersama dengan suaminya & anaknya Ayin yang comei iteww...Gie lak datang ngan Nureen cute yang malu ngan laki aku...kakaka..laki Gie keja so tak dpt join err...Aku lak datang ngan Hubby & Mysha anak saudara aku. Tapi sian Ieda kena menunggu kitaorang....sorry ek lambat smpi...tmbh2 lak nk dkt smpi kt Tol Penanti tu Mysha muntah....gamaknya dia penin kut ikut aku travel2 nih...budak2 kan..

Ieda mmg best la kenal ngan hang....peramah giler, aku lak tak banyak cakap..mmg ok err meriah suasana. Ngan Ayin yang sangat ceria itu menambahkan lagi suasana yang meriah...kekekeke...Macam Mama dier la ek....peramah. Yang terharu sangat, hang dah la penat kan ari ahad pagi baru sampai kat Parit Buntar...so tak mau menghampakan kite kerna telah berjanji hang gagahkan jua..Gie lak walaupun kite dah kenal, tapi pertemuan sebegini menambahkan lagi persahabatan kite kan...

Jadi sesi bergambar tu mmg la wajib kan sebelum pulang ke destinasi masing2....aku ada la gambar2 yang aku abadikan dalam blog aku nih...So korang layan la perasaan ye, ada jodoh kite ketemu jua...

Tengok sana lah....

Belum ready lagi daa....

Hmmm...baru ready...

Inilah kami....

Ieda n Ayin, Gieyana n Nureen & Aku n Mysha

Mysha nk turun juga tue...ishh2..
Aku wif Ieda again....nice to know you...

Terima kasih banyak2 kepada Ieda & Gie kerna sudi berkawan dengan aku ini.....ada jodoh kite berjumpa lagi ye....kalau aku ngan Gie jadi turun sama2 gi Genting bleh jumpa Ieda kt sn ek...kekekeke..or blogger mana yang tingin nak jumpa tu roger2 err...promote diri untuk dikenali...kakaka...

~aikkk baru perasan gmbr hubby aku ngan ieda
tak de lak dlm picca nih ...huhuhu....mcm mn bleh lupe nak snap err.
ampun2...kekeke...

28 comments:

joegrimjow said...

team2 mak

bile la nak join
bapak2 plak

~zuraiwan~ said...

joegrimjow~team2 bapak nih kureng skit beblogger...kekeke..

Gieyana said...

mmg best ar jumpa hg n Ieda..siap bw hg n hubby ronda 2 lgi..cess! hubby ku kata Iwan taw tpt tue!aku plak igt2 lupa...huhuhu..malu jer aku psl bw korang meronda tau!
~ turun Genting..pastu g Bkt tinggi..pastu g Cherating...kita around d'mesia..kekekeke

Gieyana said...

Gambar Iwan x der psl hg sibuk layan Misya..kekeke..
~ A'aaa..hg senyap sket..dulu masa mula2 kenal hg pon aku x tau nk sembang gak..skrg dh tau tune hg dah...aku plak over sembang!kekekeke
~ Tp hg ok sket dr Niza..dier lg pendiam..marah dier nnt kt aku..kekekeke

~Firsya~ said...

waaaaaaaaaaaa,nie yg jeles nie...bile nak jumpe ngan kite plak...

mama tisya said...

mmg best kn dpt jmpe blogger ni..wah2 nk dating kt genting plak ye

~zuraiwan~ said...

Gieyana~ tu err best2...mmg hubby aku tau SSF tu,kakaka....saja je ikut hg ronda2...

~insyaAllah round2 mesia...

~zuraiwan~ said...

Gieyana~ aaa aku cebuk lyn si kecik tu...
~aku x lah senyap cuma duk pk idea nk ckp..kakaka...tp kalu aku kenal lama...mmg aku smbng rabung....cm zue aku rabung err...kekeke...
~aku pun mula2 jumpa hg x tau nk smbng cm mn...

zue_annie said...

wah bestnya..bila nak ke genting tu?

~zuraiwan~ said...

Firsya~ hehehe jgn jeles....nnti kite jumpe ye..

~zuraiwan~ said...

mama tisya~aa mmg best.....nnti meh la join sekali gi genting..

~zuraiwan~ said...

zue~ plan2 je la...x tau bila tu...skrg kes H1N1 tu...susah..

ikiqzana said...

zura .. seronok ekk.. jmpe bloggers.. bila nk turun kl plak.. hehehe..

gie mcm malu2 je kt pic atas tu..

~zuraiwan~ said...

ikiqzana~aaa sonok err...sbb blm bjumpa...insyaAllah nnti trn KL bleh gather2...

owhhh gie ngah layan anak dier si Nureen tu...tu yg x paling muka time tu.

prebetsabu said...

ala.. team bapak kurang nak berblog ke.. adoii.. kecik hati den.. ahahhaha

~zuraiwan~ said...

prebetsabu~hahaha...jgn mare err...sj je lawak2...

CINTAMANISZ Lite said...

Zura; kalo jumpe banyak kali pun mesti nak bergambar2..inikan baru 1st time jumpe, seronok kan...

~zuraiwan~ said...

Cintamanis~tu err mmg....bgmbr tu wajib..keke

nenekrock said...

best dpt jumpa rakan blogkan
^ ^

salam dr nenek =D

~zuraiwan~ said...

nenekrock~aa mmg best...

slm kenal dr kite blk..

[-suziey-] said...

wei xsyiok arr gathering ko..xhappening..sbbnya..aku xde dlm itu cite..muahahahahah:p wei zura..ko ngn gie nk turun genting? wei genting tu aku rs dh ckp tinggi..ko turun dari mane wei? tptm ane lagi tinggi dr genting..ekekek:D
wei ajakla aku..hehe..nk nyibuk gk:p

~zuraiwan~ said...

suziey~ weiii happening lah gather kitaorg drpd gather ko err....aku tau ko jeles sbb ko x de dlm story mory aku nih....lgpun kitaorg juz mgumpat2 je ko ritu..kakakaka...weols lak duk dlm aircon tau rase nyaman sekali...
hahahaha...lawak la ko suziey weiii....aku x dan nk ajak...ko dh promote diri...hahaha

leadleedeea said...

hamboih2...masing2 lupa nak snap pics hubby masing2 yek....heheheheheee excited terlebih kan? hehe

MaMa aYiN_FaSHa said...

nice to know u 2..
a'ah la ..aku baru pasan yg gambar hubby kita x dak..kekeke..
depa 2 tu..layan ja perangai kita nih..

~zuraiwan~ said...

Lead~aaa tlupa lak kite.....sian hubby kite kan...

~zuraiwan~ said...

MaMa aYiN_FaSHa~tu err gmbr hubby kite x de kan...depa x larat tgk perangai kite...

Gieyana said...

wei..gambar hubby korang ada gak..kt kamera aku..nasib baik taw! bgtau hubby jgn keciwa yer...kekekeke

~zuraiwan~ said...

Gieyana~aaa kt kamera hg ade...yg keciwa sgt tu sbb dlm camera aku x dk...huhu..