♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Sunday, June 21, 2009

I GOT de PREZZIE !!!....

Owhhhh......aku dah dapat prezzie from my Dear Lead, hadiah2 yang dinanti2kan oleh semua Followers dier...kekekeke....termasuk aku la tue...

I received it yesterday morning....aku gi cek kat post box, tengok2 ada one small envolupe....Wahhhhh so surprise, tak tpk lagi yang prezzie tu from Lead. Sambil2 duk pikir, owhhhh baru teringat rasanya Lead yang kasi ni ...smpi2 umah terus aje open the env, memang tak syak lagi la....Adikku manis ni yang kasi errr...

THANK YOU DEAR.....your prezzie so CUTE like YOU, NICE...KREATIF.....FRIENDSHIP FOREVER!!!

4 comments:

leadleedeea said...

hehek masuk entry jugak yek...(malu)..same2 kak..hope u like it ye..

MaMa aYiN_FaSHa said...

huhuhuh...dia dah dapat..kita belum lagi...

~zuraiwan~ said...

Lead~sure kena masuk entry la...bharga tu...yup i like la..

~zuraiwan~ said...

MaMa aYiN_FaSHa~nnti hang dapat la...sabar2