♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, June 15, 2009

Lunch Date Romantik Giteww....

Senyuman itewww menawan kalbu ku....kekeke..

Actually lunch tadi aku gi Lunch Date ngan Hubby ku sayang, kitaorang gi Queensbay bukan saja2 nak gi jauh2 tu lunch tapi ada mende yang nak d'buat amik barang skit..hehe. Tggu nak amik barang tu...dh brp minit...aku mmg dh lapor dh ni haizz...ingat nasi jerk..

D'sebabkan tak sempat nak makan nasi tue....kitaorang decide je makan kt cini...


kite share2 ni ye.....romantik giteww..perasan skitt...

14 comments:

amizah said...

salam kenal...comeinyerr blog...sweet sgt...best la leh lunch ngan hubby..

~zuraiwan~ said...

amizah~salam kenal kembali..comei ekkk, tq..

MaMa aYiN_FaSHa said...

amboi3x...depaaaaaaa........pi dating dua nooooooo...niza x marahka ka??x ajak dia sekali...

~zuraiwan~ said...

MaMa aYiN_FaSHA~hehehe...sekali sekala date lgpun ada hal tu...niza nk bw cm mn, kitaorang gi bonceng naik motor je..kekeke...

shi3la said...

ko kejer jauh ker ngan hubby..wehh tuari haku ader tanya ko kan hubby kejer kesihatan manerkan...maner yerk..huhu haku dah luper ngan jawapan kau..hakhakhak..

haku ader kawan kejer kat jabatan kesihatan gak tp pej diyer kat komtar tuh...samer ker..?kut2 ler derang kenal...hiks

~zuraiwan~ said...

shi3la~x la jauh mn sgt...laki aku kbtln coti klmrin. ishh ko ni aku dh jawab bkurun daaa...
apa nama kwn ko tu? laki aki keja kat Port. tp KOmtar tu ada la deal jugak.

zue_annie said...

uish..sedapnya aku tgk wafer wth icecream tu...nyam nyam

~zuraiwan~ said...

zue~kekeke...nyam..nyam...aku pun tliur..

mamadanish78 said...

mamaD suka bila tgk kawan2 bahagia disamping hubby masing2....samal2 la kita mromantikkan lagi hubungan masing2...wakakkaaaa

~zuraiwan~ said...

mamaDanish~hehehe...romantik2 giteww

leadleedeea said...

akak...kite mesti kena romantik terlebih kan? hehehehe

~zuraiwan~ said...

Lead~aaa kena lebih la...kakakaka

Cik Zahora said...

hehehe. kak.
love is sharing.. btul tu..
hehehe...
+)
huhu... nmpk sdp jer. nak gk. hehe

~zuraiwan~ said...

Cik Zahora~hehehe....ya betui...
nak ke? nnti akak pos