♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Sunday, June 14, 2009

Owhhh...Watching Today

On SUNDAY....still alone, hubby this weekend kena kerja kat Airport untuk mengawal virus yang menular luas skrg... Sian hubbyku....keja pagi sampai malam...huhu..

Aku kat umah seperti biasa...watching tv...kakakaka..Sempat lak layan Movie Bersiri Prison Break Season 4 ni...aku ngan hubby mmg feveret citer ni. Setiap season dah dibeli..


Layan TV sambil kunyah la apa yang ade....(picca d'ambil dr mkcik google ye)
Layan Movie lak..kekeke

8 comments:

zue_annie said...

sian hang..xpa layan la apa yg patut nooo

strawberi @ mamadira said...

hubby ko keje apa? doktor? bahaya betul kes selsema ba tu ye..jaga2lah takut ada jangkitan pulak nanti...

ppb_ppkp said...

zura...aku pon dah start keje..huwaaa.bosannya

n.u.r.u.l said...

sayangkan isteri tinggal2kan....ha ! tu tanda dia sayang le tu...

~zuraiwan~ said...

zue~hahaha...nk buat cm nm, aku nak kuar mls..lgpun x larat.

~zuraiwan~ said...

strawberi~hubby keja under ksihatan kawalan jgkit bjgkit ni...insyaAllah tak de apa2 err..

~zuraiwan~ said...

ppb_ppkp~imah sian ko ek...sure lps ni sebuk kan fh cuti lama..

~zuraiwan~ said...

nurul~ aaa dia sayang kt bini...keja demi mcari rezeki kan..