♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, June 12, 2009

Kepingin...

Pagi2 lagi citer pasal kepingin....kepingin tu teringin la, lawak betui macam orang pregnan je mengidam aje..kekeke.. Tapi aku memang nak gi makan kat cini lama dah, lepas dapat gaji ritu tapi tak kesampaian.

Untuk menunaikan hajat d'hati aku mengajak hubby gi makan kat citu, lagipun kami memang nak gi area sana sebab nak gi visit seseorang, tunggu NEXT entry ye..ntah la aku dari zaman study dulu memang selalu gi makan kat cini sebabnya kat tempat aku study dulu ada ni je....KFC ka, MCD ke tak de lagi....So dah terbawa2 sampai sekarang, nasib baik dalam Penang ni ada gak d'buka satu cawangan. Maybe tak berapa popular....tu yang dalam Penang ada satu je tu...

So kami gi DINNER kat cini semalam....



l

BEST!!!...dapat juga aku bedal ini nasi MARRYBROWN..

25 comments:

key-one said...

wahhhh....
npk cm lazat jerr....
emmmm yummmy~~~
*wink

~zuraiwan~ said...

key-one~akak dh bedal smlm...mmg lazat lah..

zue_annie said...

wah..marrybrown..aku pon dah lama x g MB ni...hari tu ada hubby ajak..tp x jd tetiba ada hal..xpa nnt aku nak p gak dekat shahab hehhehe

~Atie+Farid~ said...

sedap tu marrybrown...atie slalu g mkn MB ni

MaMa aYiN_FaSHa said...

oooo..Marry Brown...best..best..dinner wif hubby
Tp ieda kurang arrr MB nie..heheheh

~zuraiwan~ said...

zue~tu err...kan dulu aku duk Sintok, kalu blk kg naik bas kt shahab tu sure siggh mkn marrybrown..kekeke..sedap

~zuraiwan~ said...

Atie-Farid~aaa sedap kan....

~zuraiwan~ said...

Mama aYIN_FasHa~best err sekali sekali kuar date ngan hubby..kekeke...ooo kureng ek..kite x la selalu.kalu tingin je g mkn..

Gieyana said...

Owhhh...mkn kat MB malam2 Jumaat yer...nasib baik aku x brapa suka sket kt sini...hehehe..
Sedap x?

ppb_ppkp said...

kat perlis xd marrybrown..radix chicken house ada la

ppb_ppkp said...

amboi....ngidam ke..kat perlis xdak marrybrown la

DuRiAn rUnTuH said...

suke marrybrown!!~~walopon ade kawan2 cakap tak sedap..hihi..

Nur Farhana said...

Marrybrown.. Huuhuu.. Dolu kcik2 ni laa mknan saya.. Hahaha.. Yela, pak sdara keje kat marrybrown.. Pada saya, marrybrown laa past pood plg sdap.. Hahaha.. Tp bila da beso baru saya tau KFC lg best.. Hahaha.. =p

~zuraiwan~ said...

Gieyana~kekeke...mlm2 jumaat tu, tingin punya psl..bg aku mmg sodap..aku sukerr..

~zuraiwan~ said...

ppb_ppkp~oohh perlis x de ek...ye la x brp popular sgt kut..tp radix chicken pun sedap..

~zuraiwan~ said...

Durian RUntuh~aaa kite pun sukerr....

~zuraiwan~ said...

Nur Farhana~ooo pak saudara keja MB, best lah..mmg err ayam kfc better lg, tp akak sukerr nasi dia ngan sambal dia tu..

Rinna said...

Wahh sedapnya makan kat MB..tuh.. Kak Rin tak penah lagik pegi makan kat sini..Nanti laa 1 day nak try ler..jugak.. :)

~zuraiwan~ said...

Rinna~hehehe...ye ka x pernah? try la kak, kalu sedap bleh mkn lg..keke

[-suziey-] said...

kepingin aka mengidam ke wei..ekekek:D nmpk lazat la mknan dia..mawi duta marrybrown kan.hahaha

~zuraiwan~ said...

suziey~aaa mgidam la tu...kakaka...aa mmg lazat. yup mawi duta MB..lupa nk amik gmbr dia kt banner tu.

mamadanish78 said...

ambooiiii....happy nye zura dpt makan MB tu...mamaD suka makan kat mcD...big mac...peberet tu...ekekeee

~zuraiwan~ said...

mamadanish78~hehehe...hepy la kak dpt apa yg kite ingin kekeke..

shi3la said...

uwaaaaaaaa laporrrrrrrrr laporrrrrrrrr........

~zuraiwan~ said...

shiela~hahahaha....jgn x lapor..laporr la..