♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, June 29, 2009

Mysha @ Futsal

Salam pagi isnin kengkawan semua, come back to work already. So hari nie aku citer pasal last week friday ek, sowi citer nak basi daa....pasal citer weekend tuh nanti2 dulu tak sempat nak memerah otak ini yang dah tepu dan tak de masa nk upload picca2...kekeke..Biasalah jadi Babysitter baru nih tue yang cebuk terlebih..kakaka..

Actually friday lepas adik ipar aku minta tolong jaga Mysha coz bbsitter dier sakit....so aku tak kesah, boleh aje....dah biasa jaga dier. Mama mysha minta jaga sampai Ahad ler....ok ler best dapat pengalaman indah nih...weekend tue kami bawa dier travel2...cian dier..

Jumaat malam sabtu tu, hubby ada Futsal so hubby ajak gi sekali.....bleh bawa Mysha play2 kat sana...tapi panas lah kat sana. Berpeluh2 aku ngan Mysha.....macam kami pun main Futsal sama. Mysha lak lari sana...lari sini....tak larat aku nak kejar lerr.....tu tambah lagi berpeluh2 d'buatnya..Last sekali penat....duduk tersandar...kakaka...

So ada la sikit picca2 untuk buat kenangan.....

Just dapat tgk Pak Long dier je la...tak leh masuk melepasi pagar iteww...

Chakkkk.....kekeke

Pak Long dah sedia nk masuk padang...

Letih dah la tue......duk tersandar...kekeke


12 comments:

CINTAMANISZ Lite said...

Zura; mysha ni kalo korang kata anak korang pun..ramai yg percaya. Muka dia mmg iras hubby Zura..kulit lak dpt kulit Zura..hehe. Pulak tu, kiut nyer....geram nk picit pipi dia, hehe. (tolong picitkan, boleh??)

Psst; komen ni keluar selepas tgk gambar korang bertiga kat blog gie..hehe.

~zuraiwan~ said...

CINTAMANISZ~kekeke....akak2 thanks ye moga2 nnti kiteorg dpt bb cute cm mysha...doakan ek. Ye la sbb mysha kan anak adik ipar, Mama dier ada skit cm hubby kite muke. aaa nnti tlg picitkan ye...

Owhhh tgk dr blog gie ye...kekeke

zue_annie said...

hehehhe..rindunya aku kat misya tu zura.......ko jumpa dia lg nanti kiss dia utk aku tau

naurah makwa said...

betoi tu..naura setuju..macam anak akak..nampak close betoi dgn akak ngan hubby

~zuraiwan~ said...

zue~hehehe...rindu ek...hg tatap la gmbr2 dier tu...insyaAllah aku tlg kiss nnti..

Gieyana said...

Aku ritu p pon lepak kat tpt ko lepak tue gak..siap bkelah lg tue...siap tapau kt subway ;g tue..kekeke...tp kt situ x ler panas sgt..:D
~ this coming friday aku nk ikut p ler...:D
Kalau larat ler..:d

~zuraiwan~ said...

naurah~owhhhh dier pun setuju juga ek...thanks2 doakan akak moga2 dpt bb cute cm Mysha yer....dier close ngan akak, ngan hubby akak sikit2 la.....

~zuraiwan~ said...

Gieyana~ha tu lepak blkg tu je la kan...tmpt luas, ada budak2 bleh main2 kt citu. Ritu angin x brp ada....x rase tu yg pns....
~ owhhh nk p ke? aku kalu ada mysha leh p sm bw dier main ngan nureen...kalu aku sorang2 tgk la cm mn rajin bleh p sekali..

Cik Zahora said...

cute nya dia.. hehe..

~zuraiwan~ said...

Cik Zahora~ hehehe...mmg cute...

mummYaeesh said...

awat panas?takde aircond or kipas ke kat tmpt futsal tu..hiks

~zuraiwan~ said...

mummYaeesh~ aaa panas gk la..sbb time tu angin x de sgt...tmpt futsal tu open air..