♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, June 3, 2009

Flying kiss ...

Korang nampak dh kan potret tu....itu lah FLYING KISS dari adeq Aqil n Damia utk unty2 yg mengundi adeq comei ni dalam toddler super model contest anjuran mama aqish....So aku adalah antara yang terlibat menjayakan undian itew, dengan tanpa segan silu, aku sambut flying kiss itew......fuhhhhhhhh....mcm jampi la plak...but ini x de unsur2 rasuah ye kawan2..
~THANK YOU~
Good Luck to Aqil n Damia

12 comments:

Gieyana said...

Aqil comel jer tgk...Damia cam malu2 meow2...hehehe

naurah makwa said...

ala comel..

~zuraiwan~ said...

Gieyana~tomei2...damia mmg malu2 cm ummie dia kut..hahaha

~zuraiwan~ said...

naurah~aaa tomei kan..

mamamiera said...

mmmuahhh kat si comey ber2 ni.. chuuupp

niza said...

ekhemmm...ngata nmpk...hehehe...
damia dok tgk tapak tgn dia naper tapak tgn dia x terbang2 wpun dah tiup...hehehe...
thanks ye unty zura vote for aqil...

~zuraiwan~ said...

mamamiera~meh nk tlg kisskan...kekeke..

~zuraiwan~ said...

niza~hahaha...ni bkn mgata tau, scara terang2an lg tertulis di sini...kekeke...pnulisan secara tak sengaja je, betui x Gie???
welcome2..

Gieyana said...

A'aa..betui tue...mak dier paksa memaksa anak beraksi..hahahahah..jangan marah noh Niza!

~zuraiwan~ said...

Gieyana~ nnti aku kena kedebuk ngan niza...aku dkt je ngan dier...hahaha

niza said...

hehehe...debuk debak kang nnti baru tau....

~zuraiwan~ said...

niza~hahahaha....ko x beraninye debuk debak deng ni ha...