♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, May 29, 2009

From Sis Raihan..


1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.
Ok siap dh copy and paste kak...tq2..

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
SIS RAIHAN ~kak ni yang kasi award ni kt aku....tq to akak.., kenal akak ni melalui YM..then smpi la ke blog, akak ni la yg memberi kata2 semngat kt aku psl bab2 bb ni..dia juga penah kasi aku hadiah tau...special gitu..hehe...moga2 hubungan psaudaraan ni t'jalin selamanya ye kak...amin...

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
Akak...tak yah jawab yg ni ye...coz sblm ni soklan ni ju'a dh penah jawab...bleh kut nuh...kekeke

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog.
Boleh tak aku nak bagi kat semua member2 blogger aku.....sbb semuanya kawan aku...hehe

18 comments:

neezareef said...

muat ke tu nk naik vespa ramai2 nih..isk isk tepi lahh..aku nk dok depan..


kehehehhee

~zuraiwan~ said...

neezareef~hahaha...muat...x muat kite muatkan ...

zue_annie said...

hehhe..tag lg ni...huhuhuhuhu

~zuraiwan~ said...

zue~amik je award tu...x yah jwb je la tag tu...sm je

Dee said...

i amik tau award tu..thx..

~zuraiwan~ said...

Dee~ amik la..jgn malu2 ek...buat je cm umah sdiri..

[-suziey-] said...

bole..bole..xkena saman pn kalu kasi sume org..ekekek:D yeehaaaa

Mira said...

re : hehehehe...akak memang semua leh masuk..kelab riadah boleh..kelab fotografi boleh...tak kisah asalahkan dapat ilmu disamping jumpa kawan-kawan baru..

~zuraiwan~ said...

suziey~kakakaka..kena saman naiya je la...amik je uitt...aku relakan..

~zuraiwan~ said...

Mira~akak...mmg best kan...beramai2...fun betui..

CuTeMiUt78 said...

eemmm ada award rupanya.. mekacih ya.. k nnti kita ambil

~zuraiwan~ said...

Cutemiut78~aaa award tu....amik la..jgn segan2..hehe

atty's said...

k.kty amik tau..tq.

~zuraiwan~ said...

Atty's~ ok tq...amik ye..

naurah makwa said...

terimakasih akak ku sayang

~zuraiwan~ said...

naurah~same2 adikku sayang..

shi3la said...

haku dikira gak ker..

~zuraiwan~ said...

shiela~ha la..hg pun dkira ler...buat tnya2 lak