♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, June 8, 2009

Kenduri Kahwin Again!!!

Entry ni aku update lambat sikit dari Rozie yee, ceta weekend baru ni on Saturday...Aku pun tak tau nak taruk title entry ni apa dah...sebab mende yang sama je dari last week, wedding..wedding..wedding, best wooo...g wedding orang ni, tp wedding ni tak dapat nak meet ngan pengantin sebab pengantin gie mana ntah....Kali ni wedding tu kite gie ngan rozie n hubby dier. Korang layan la gmbr2 ni ye...gmbr k'blurran ler, tak tau pasal apa upload dlm entry blur...bila open kat picture clear je...layout ni kut..tp ada gambar Si Kecik tu clear err...

Pengantin tak de...kami la yang posing..

Si Nureen comei wif chicken gorengnya...kekeke

Lepas tu kitaorg b'tolak g 2nd wedding lak kt Bandar Baharu, Parit Buntar Perak....next entry ok..

4 comments:

Gieyana said...

budak comot tue..mkan ayam goreng plak!hehehe

~zuraiwan~ said...

Gieyana~comot2 cute x per...kekeke

zue_annie said...

hehehe..cute nya si nureen walaupon comot mkn ayam kekeke

~zuraiwan~ said...

zue~mmg cute...wpun comot kan..