♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, June 12, 2009

Mysha sudah sihat!!!

Sambungan dari citer malam semalam yer...selepas kami gi dinner kat MarryBrown, Bukit Jambul tu kitaorang ada tujuan lain juga..macam ada aku citer dalam entry sblm ni nak gi visit seseorang.

Kami gi tengok Mysha.....actually dier Demam Campak, sekarang dah ok sket, tinggal parut la duk garu kudis2 tu..but still comeii..kekeke....bleh main-main gelak2 dah, idak mama dier citer duk merenggek jerk...Plan nak gi tengok hari tu lagi, tapi balik kampung lak.

Nampak susut sket la badan dier...
Dier nak itut aku balik....nangis sedey nk itut.....

21 comments:

zue_annie said...

wah dah ceria dia no..alhamdulillah dah sehat...parut bnyak kat mana lg?
tu la hang asyik bwa dia jalan..tu dia nak ikut kekekke

~zuraiwan~ said...

zue~aaa ceria pun...parut byk kt badan, tangan ada sket..kepala ada kudis2 lagi..
~kekeke...ala mysha tu kalu sapa nk kuar jln dia nk itut..~

Dee said...

sian tgk budak kena chicken pox..

~zuraiwan~ said...

Dee~aaaa Dee budak2 kecik ni x tahu apa kan, gatai badan garu je dier..

Gieyana said...

Owhh..dh sihat dier...weekend nie ko bleh bw dier p jalan2 la...x boring dok sensrg...bw dier p tgk kapal terbang plak..cam aku ritu..hehehe

~zuraiwan~ said...

Gieyana~aaa cehat dh..tgk la cm mn bg dia sehat betui dulu br leh jln2, ni duk garu2 lg...sian dier..kalu x bw dier..aku je sorang kut g tgk kapal terbang. laki aku keja pagi...ptg dia free bleh jln2..

[-suziey-] said...

bdk kalu demam mmg susut la badan..waa nk ikt balik..cam ade aura je ko//..ekek;D

~zuraiwan~ said...

suziey~aaa dh la dier tu kecik je bdn dier. kakaka...dia mmg suker kalu org kuar jln2 nk itut...

alyyani said...

cantek rambut mysha itu...

~zuraiwan~ said...

alyyani~hehehe..aa rmbut dia itam...stle giteww rmbut nya..

miDguRL said...

eee sgt comel ini budak huhu...geram kt pipi die..
cian die...huhu

leadleedeea said...

comels sgt mysha ni...heeeeee geram nengok~!! kiss pipi dia for lead kak..hehe

~zuraiwan~ said...

midgurl~hehehe...cian la kan kecik2 dh kena chic pox

~zuraiwan~ said...

leadleedeea~ok nnti akak tlg kisskan utk lead yeww...

ibu_umairah said...

chubby nyeee...tengok pipi dia!!!meh aunty nak picit sikit....

~zuraiwan~ said...

ibu_umairah~hehehe...meh saya tlg picit ek..kekeke

Mamamanja said...

cantik rambut. hitam dan lebat

~zuraiwan~ said...

Mammanja~aaa rmbut dia lebat ..

shi3la said...

chomel la mysha nih...lehh watt stok menantuu nihh..kahhhhhhhhhhh....

~zuraiwan~ said...

SHI3LA~kekeke...x per2 ko buat je stok menantu nnti leh kite jadi biras ek...betui ke biras?

armouris said...

info tentang demam campak kat sini - Demam Campak Berjangkit