♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, June 4, 2009

Award..n...Award..

"Award ni kite nak hadiahkan utk adik2, kakak2, abg2 yg penah singgah blog kite....Nah ambik, tempek kat blog korang"

Ayat kt atas tu aku copy n paste dr blog Sis Nurul akak jangan mare ye kite copy...kekeke..sj nk tunjuk bukti...kakaka Tenkui ye akak....kite masuk blog akak...trs dpt award cute itu...


So second award lak dari adik CapiQa , ni antara ayat2 dier "CaPiQa ada sesuatu untuk kalian. Harap sudi menerima. Tolong rasa gembira oke?"...kekeke..The Followerious Award 2009 telah diterima ikhlas oleh akak mu ini.....mmg rase amat gumbira Piqa...tenkui2...muahhhhhh..

10 comments:

Gieyana said...

Congrate2 dpt award!!hehehe

~zuraiwan~ said...

Gie~tenkui2....

Precious said...

Hei .. dapat award ler. Kembang idung! Hih hi hi ...

~zuraiwan~ said...

Precious~hahaha...bkn kembang idung je...kembang semuanya...kakaka

CaPiQa said...

ololo.. cumelnya tempek kat tempat akak ni. hehe.. *perasan plak capiqa ni* ^_^

neezareef said...

lawo award tu
yeye orr je mula2 baca upenye org yg bg award tu punye ayat..

cis..:p

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.heh.. minggu menghias rumah ngan award terkumpul kan..

~zuraiwan~ said...

Capiqa~mmg comel la...tgk sapa yg bg award tu..hehe

~zuraiwan~ said...

neezareef~hahaha...yeye orr je ko baca ek..rupernya bkn ayat teman..

~zuraiwan~ said...

CuteMiut78~aaa...miggu hias umah la ni...