♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, June 3, 2009

Appreciation frm Nureen..

See the picture....si cutie Nureen Najwa, means Nureen la kasi award ni....actually ummie dia yg kasi tu, tp x per kire halal la tu on behalf kan...kekeke..

Walaupun jari jemari ni tak la penat sepenat yang d'sangka, aku ikhlas tak de unsur2 jenayah paksaan or rasuah ye...Nureen kasi ni sempena aku pun telah tersenarai dalam orang2 yang terlibat secara langsung operasi pengundian untuk Nureen dalam contest yang dianjurkan oleh mama aqish. So aku memang tak segan2 nak amik la award ni...lagipun hasil kreativiti ummie dia tu, aku pun still learning...yewww...

Hopefully Nureen can be a Winner in the contest.....Good Luck!!!....and Thanks for the nice award.

14 comments:

Gieyana said...

So skrg Puteriku iteww telahpon berada di umahmu yer...Holaaa...jari jemarimu x penat erk..ok!nnt kalau aku masuk contest lg kena vote byk2 la..kekekek..

anak laut said...

salam.....

award tu sangat cantik sekali..salam..ziarah..

~zuraiwan~ said...

Gieyana~walalalala....sudah ditempek x leh taggal dh..kekeke..kalu ada contest yg srh vote byk kali bleh aje..

~zuraiwan~ said...

anak laut~slm...aaa cantik, org tu dia kreatif la..

Farra said...

tqvm for ur vote ;)

CaPiQa said...

posto! posto! link

~zuraiwan~ said...

Farra~welcome..

~zuraiwan~ said...

Capiqa~ akak dh link la..

CaPiQa said...

eh, bukan akak. link tu ada url award untuk akak. capiqa tak boleh send mesagge kat oggix la. tatawu nape. akak klink 'link' tu eh. amek award. ^_^

~zuraiwan~ said...

Capiqa~lorr ya ka...malue2nye...kekeke...rupennya ada award ek...knp x leh lak kt oggix tu..org len bleh aje..ok nnti akak amik ek..tq

CaPiQa said...

ler, takpe la akak. sekali pandang, tak perasan kot. nanti amek k..

hurm, tatawu la akak. capiqa takleh mesej kat mana2 blog yg guna oggix. bukan blog akak je. huuu..

~zuraiwan~ said...

Capiqa~ooo ya ka...heran la ek semua yg guna oggix piqa x leh mesej nuh..x per la komen je kt n3..sm je..

mummYaeesh said...

yup..kretip betul..weols jerk buta tak pandai nak wat award..hiks!

~zuraiwan~ said...

mummYaeesh~hehehe...bljr jgn x bljr...kekeke