♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, June 30, 2009

Aku HARGAI....

Gathering hari tu pun kitaorang pun ada sesi tukor2 hadiah tau walaupun kt Tasik Titiwangsa sn tu duk cebuk2 tukor2 hadiah gk.......kekeke.... Aku lak yang tak prepare apa2 cuma bagi Ieda jeruk. Then aku bagi Karipap handmade mak aku buat tue...khas untuk Ieda ngan Gie, bleh la rase mak aku buat kan.....tp picca karipap aku tak snap lak...kekeke..

Yang aku hargai tu.....Ieda ngan Gie bagi makanan feveret tu, thanks ya korang......aku cuma bleh ucap terima kasih banyak2......100x terima kasih ye...



Cuppies nih Ieda yang bagi...siap ada nama aku tu....terharu2

Big Apple Donut...nih Gie yang bagi

30 comments:

ppb_ppkp said...

re:zuraa..layanzzzzzz sodap gak..heehehehe..
wei..aku beli kumpul koleksi buku resepi jer..wkakakakak....
siap kena sound ngan rizal lagi...uhuhuhuhuh


yummy...dah lama xpekena big apple...harus ke tesco mergong ni

~zuraiwan~ said...

ppb_ppkp~ ok la hg rajin kumpul koleksi resepi lgpun hg pndi msk..hehe

aku 1st time tau mkn big apple tu...

Gieyana said...

U're welcome..just a little thought frm me..hehehe:D
~ Aku mmg suka donut nie..hubby jer kureng sket..:D

~zuraiwan~ said...

Gieyana~ sama err hubby aku pun kureng sket

zue_annie said...

sdapnya donut..aku x nah g mkn big apple nya dunkin pnah la...

~zuraiwan~ said...

Zue~ sama la weii aku pun x penah lg mkn big apple

MaMaQaYPo FaMiLy said...

wow!! Ada gathering ke? Non Official ek? Bila Geng Utara nak buat Gathering cam Geng TiTiWangsa? :P

mama tisya said...

best kn tukar2 adiah...kitorang kt ttwangsa tu dpt 2 adiah tp kalo yg depa main game lg byk dpt adiah...ehhehe

cantik ler cuppies itu & big apple itu pn sodapppp

DuRiAn rUnTuH said...

wawah..memg best cupcakes tu ade name sendiri..

atty's said...

sedapnya nampak donut tu.huhuhuh lapo nieh

[-suziey-] said...

eh eh gie ni tiru idea aku nih kasi donut nih..ekekeke:D hoho sgt sedap itu donut..ok nnti kita gather2 belah sana..xpon korang turun la tepeng..ekekek:D suke2 aku jek:p

~zuraiwan~ said...

MamaQaypo~aaa gather2 simple jerk..non official err...
Geng utara ek...insyaAllah bleh d'pertimbangkan...

~zuraiwan~ said...

mama tisya~ kitaorg x plan nk tukor2 hadiah nih...sj je aku lawak ckp cm tu...ni ikhlas pemberian masing2...

aaa mmg sodap cuppies n donut tu...

~zuraiwan~ said...

Durian Runtuh~cuppies ada nama kite tu x mkn lg tau...syg...kakaka

~zuraiwan~ said...

atty~ aa mmg sedap...aku pun lpr lak..

~zuraiwan~ said...

suziey~hahaha..dia tiru ko ke...x per err nnti ko jumpa aku kasi donut lg ek...
ok...kite gather2 lak ek...nnti ko kepingin...kakaka

leadleedeea said...

alaaa...bile ler kite leh jumpe yek? nak join jugak gi genting...heheheee

MaMa aYiN_FaSHa said...

welcome back dear...
wei..sampai bila hg nk simpan cuppies nama hg tu..mkn la..sayang apa..lenkali aku bg lagi..

::@FiQ said...

besnyer big epel!!!

mummYaeesh said...

ni bkn sesi2 tukar adiah ni..ni sesi2 tmbah kalori..ahaks..yelah uols sume slim2 kekdahnye!

shi3la said...

wahhh bess tuhh togethet2 giteww kannn...

wehhh Gie haku nak jugakk nantii....:)

owhhh oasal tuekann...haku compomm datang..haku datang 4hb ngan 5hb...haku cadang nak jumper korunk 4hb sebab 5hb haku aten kenduri kawen kawan haku kat teluk kumbar...takut kang kelam kabut ..kenduri nak jumper korunk pastu nak balik lak..susahhh sikit kann..

pastu haku cadangkan kiter jumpa ari sabtu la...tempat korunk pilihh la..compomm haku tak tau tempat kat saner kan..tapi carik tempat yang haku senang sampai la..kang sesat lakk haku....

~zuraiwan~ said...

lEAD~jom err join g genting...hehe

~zuraiwan~ said...

Mama aYiN_FaSHa~hahaha...aa blm lg aku mkn cuppies yg ada nama aku tu..kekeke

~zuraiwan~ said...

@fiQ~aaa mmg best!!!

~zuraiwan~ said...

mummYaeesh~hahahaha...kedua2nye sekali la...

~zuraiwan~ said...

shi3la~nnti gather ngan hg lak....hehehe
ok psl jumpe ko tu...nnti kite roger2 ek..aku dh amik no hg...nnti aku miss call.

Rizziela said...

bestnya zura dpt cup kek...bila la nak dpt jumpa zura ni kan...

~zuraiwan~ said...

Rizziela~aaa cedap ziela...ala ziela blk png ritu x gtau...idak kalu ada jodoh bleh jumpa

Rizziela said...

bestnya nak roger2 ni

~zuraiwan~ said...

Rizziela~ok la roger2 la nnti..