♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, June 23, 2009

Sunday Jalan Lagi!!!....

Pagi ahad tu aku ngan my Sis awal2 lagi sudah plan nak kuar cuci2 mata lagi...sambil2 tu my Sis nak beli barang untuk anak dier. Aku ni lah driver setia dier...hubby aku gi kerja aku lah jadi driver..kalu dier ade sah2 aku suruh jadi driver...kakaka..my Sis ada je lesen tapi tak berani nak bawa lagi...tak per2 pelan2 la...macam aku dulu2 gak takut...kekeke. (Ayong jangan mare errr....tak mengumpat tau)

Mula2 Kami gi Sunshine Square, Bayan Baru dulu... lama giler aku tak jejak SSQ ni sejak resign dari sini..kakaka, my Sis la iya2 ajak gi shopping sana......tempat lama aku kerja dulu, lepas2 grade dapat kerja sini...ada kenangan manis ada kenangan pahit di sini, sahabat baik pun sama2 resign so tak de sapa dah yang tinggal kat department aku tu, semua orang2 baru la....huhuhu...


Aku la posing dulu b4 kuar.....
Aksi ain yang menggatai...wakakakaka..

My Sis wif Ain...

Ain buat apa tu??? mcm nk huh huh huh je...kekeke..
Jalan2 mencari ilham...
Sudah2 nak patung lak....can not2..dah la RM 50 lebih hrga.

Lepas habis meronda kat Sunshine Square lebih kurang sejam lebih la kut, kami gi Giant pulak.....kire keja aku hari tu jalan2 kat supermarket je la...kakaka...buat RM aku abis jerk...Kami gi makan kat Foodcourt Giant tu, sebab perut aku sudah menjerit meminta tolong...kakaka...dah kenyang melantak semua, kami sambung cari barang..
Layan kejap picca2 yang aku sempat amik ni ye...


Ain seronok dier.....
Nasi goreng daging merah aku punye...
My sis order nasi putih paprik...

Ain pun cebuk nak makan sendiri ...


Sudah balik err...hmmm picca aku time pi ngan balik aje la posing...

22 comments:

alyyani said...

girls day out.. kadang2 jalan tak bawak husband best gak kan? teringat zaman bujang2 dulu...

~zuraiwan~ said...

alyyani~kekeke...aaa teringat time bujang2 dulu..tp ni bw anak gk...x terasa sgt..

neezareef said...

lemah tul klu mkn pkai sudu plastik

naurah makwa said...

sama ek muka akak

[-suziey-] said...

waa dalan2..muka adik ko ngn ko sepesen la..kopipes..ekek:D

ibu_umairah said...

syoknyeeee....sopinggggg!!!!!!!

DuRiAn rUnTuH said...

best kan kalo ade beradik pompuan..jalan2 same..hihik

ikiqzana said...

seronok betul g jenjalan.. makan2 lg...

Gieyana said...

aku kalau g Sunshine nie..tak sah kalau x beli baju utk Nureen..pastu Nureen plak tak sah kalau x angkut keta korek kat situ..kekeke...
~ 2 in 1 la nie kan...dr Sunshine ker Giant..hehehhe

mamadanish78 said...

mboi2...happynye dia dapat jalan2....
tersenyum gumbira jek yeee.......heheheee..
alamak..mamaD posa ni...terliuq sikit tgk makanan..wakakkaaaa

~zuraiwan~ said...

neezareef~ mmg kite pun lemah kalu mkn ngan sudu plastik..hehe

~zuraiwan~ said...

naurah~ ye ke sama? adik beradik kan..

~zuraiwan~ said...

suziey~ huhuhu...tu kakak aku la...weiiii aku nmpk tua ka? ko kata aku kakak....huwaaaaaa

~zuraiwan~ said...

ibu_umairah~ sekali sekala soppingg...

~zuraiwan~ said...

Durian Runtuh~ aaa best err adik beradik pompuan...kite semua adik beradik pompuan...sian x de hero lg

~zuraiwan~ said...

ikiqzana~sonok la jalan2 kan..

~zuraiwan~ said...

Gieyana~aaa kak ina beli bj la tu kt anak dier...aku tlg pilih2 jerk...yup 2 in 1...kakaka..

~zuraiwan~ said...

mamadanish~ owhhhh senyap riang ria...kakakaka...kite mmg kalu senyum nmpk gigi...cm iklan colgate...kakaka...
~oppss posa ek...sowi..

zue_annie said...

uittt rindu sunshine la wei tmpat keje aku gak huhuhu..rindu kwn2 kt warehouse actually heheh..

~zuraiwan~ said...

Zue~aaa hg pun lama kan keja sn....kwn2 tu best...cuma management je kureng...

mummYaeesh said...

sunshine square..tmpat arwah mak ahkau meniaga makan..mee udang!woohoo!

~zuraiwan~ said...

mummYaeesh~owhhhh ya ka arwah meniaga sn ek? meniaga kt area mn? market tu ke?