♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, June 24, 2009

TERBANG ke KL .....


interprem gak skit....baru beshh..

Suamiku sayang pergi ke Kuala Lumpur lagikk...kali ni terbang by MAS lak....actually kena gi sana sebab attend meeting berkaitan dengan virus influenza ni lah dengan macam2 hal lg lah...nasib baik gi satu hari jerk..Petang dier terbang balik ke Penang lerr....

Seawal pagi sudah gi Airport sebab flight awal pukul 6.45am...besa err kena gi awal sejam kan...idak mula2 aku nak gi hantar bleh la tata-titu kat Airport tapi hubby kata tak payah pulak senang dier gi naik motor jerk cepat skit...kekeke..lagipun petang karang dia balik, aku tak abis keja lagi kang kena tercangak kt Airport tu lak...

Anyway.....semoga Meeting tu berjalan dengan lancar and abang selamat pulang ke Penang ye...


Gambar dulu masa hubbyku d' KLIA

20 comments:

neezareef said...

awat x ikut skali

~zuraiwan~ said...

neezareef~ dier gi meeting x leh itut la...lgpun flight comp bayar err..

strawberi @ mamadira said...

alahai....cian kat dia...
x pelah demi tugas...lgpun 1 hari je....



ps..mai umah amik brg...

mamadanish78 said...

babaiiiiiii abg sayangggg...!!!
kena tinggal lagi pn zura kita nih...
jgn riso ye..jap g abang zura balik..ekekekeee

~zuraiwan~ said...

strawberi@mamadira~ye la demi tugas kan..x per..
~ohhh ada barang nk kasi ek..jap kite siggh..

~zuraiwan~ said...

mamadanish78~babaiiii...kekeke...kena tiggl sat je x per kak..kekeke..aaa jap g dia blk la..

shi3la said...

InsyaAllah..selamat pergi dan pulang..

~zuraiwan~ said...

shi3la~thank you..

ibu_umairah said...

g keje meeting kesihatan...ooo tak per!!!!penting tu,,,,,,,ala sat je dah petang....he...hee

~zuraiwan~ said...

ibu_umairah~hehehe...x de apa lah...kite ok jerkk..cuma rase windu...wakakaka..

CuTeMiUt78 said...

oh.. takpe g kejap je kan.. ptg dah blk dah...

zue_annie said...

ku ingaiwan gigih mms gmbar dier kat sana n hang publish upanya gambar lama hahahhaa

~zuraiwan~ said...

cutemuit~aaa x per kejap je g sbb keja kan..

~zuraiwan~ said...

zue_annie~hahahaha....iwan jenis la nk snap mata2 nk kasi aku srh publish..kakaka...

~Firsya~ said...

bye2x abe syg...hehehe...xpe2x,kene tinggal kejap jek...hehe...sweetg sgt gmbo abg zura tue,huhu

~zuraiwan~ said...

Firsya~hehehe...dier nk blk dh ptg ni..sweet ye...mmg dier sweet kalu senyum...kakakaka...

leadleedeea said...

alala sian akak kena tinggal..lead paham perasaan akak, mesti boring...cam lead pon klau husband ader meeting or kursus mesti mati kutu..heheh

[-suziey-] said...

ala kejap jek..sygkan bini tinggal2kan..wei nape ko xikt...bole la lajak sket join gathering..

~zuraiwan~ said...

leadleedeea~hehehe...nasib baik dia gi kejap jer blk ptg...idak mmg boring la lead. kalu dia keja pun sbtu anad aiyoo mmg boring lead..

~zuraiwan~ said...

suziey~x ikut lah gi kejap jerk...ko gather ahad...laki aku gi shari jerk...kekeke