♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, June 9, 2009

Sudah D'Kampung...


Kita MINUM dulu.............(nmpk classic kan cwn n piring tu)
Macam biasa kalau balik Kampung my husband ni, kitaorang kalau teringin TEH tarik sedap ngan SATAY sedap kitaorang akan datang d'kedai ini.....Kedai ni actually dah lama d'buka dari zaman My PIL lagi...

Macam mana kitaorang ada kat Kampung pulak ek, ye la hari sabtu ritu lepas balik dari kenduri kitaorang terus balik Baling, Kampung Hubby..Hmm..pagi2 AHAD tu, kitaorang terus gie breakfast kt tempat biasa..kekeke..

Look ngan feel k....hahahaha..


Saja aku nak interfrem uncle ni...dh namanya pun kedai zaman dulu..
sure ada orang lama2..hehe

Bagi popular sket Mamak ni...hahaha

15 comments:

IeDa said...

mak aiiiiii..pepagi dah ada satay??? menarik...
My paberet..satay...yuuuhuuuuuu..

~zuraiwan~ said...

Ieda~mmg dia buat pagi2 je ptg x de...mmg sempoi..hahaha..kite suker order perut byk dr daging.

zue_annie said...

yummy2..terliur aku lama x mkn satay...alamak hari ni pasar mlm jauh lak dr umah n opis..kalu x leh bli satay huhuhu

~zuraiwan~ said...

zue~aku pun tgh lapar ni...huhuhu...mn nk cari mkn skrg..keke

Gieyana said...

perghhhhhh sedap jer tue..harus dsuruh hubby drive ke Baling semata2 nk mkn satey itewww..hahahha

~zuraiwan~ said...

Gieyana~mmg sedap bg aku la...tp aku suker perut dr daging...kekeke..bleh jomm err bila2...yehaaa..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Sedap nyer Sate!!!

~zuraiwan~ said...

MaMaQaYPo~ hehehe..mmg sedap..

neezareef said...

kt sini pn ade lg kedai cmtu
btl2 kdai zaman dulu cawan mcm tu roti bako lontong sate..

neezareef said...

pstu kan..yg duk melangut kt situ pn otai2 jugak..kkekkee

~zuraiwan~ said...

neezareef~aaa ada lg, meja kerusi pun lama punye, roti bakor pun ade...
kekeke...aa neeza mmg yg duk melangut kt situ pun otai2 gk..tp aku bkn p melangut aku p melantak..haha

mummYaeesh said...

kedai mamak ke sebenarnye?
layan woo lepak kedai otai..
rasa dia lain macam kan..?

~zuraiwan~ said...

mummYaeesh~kedai cina, tp ada mamak muslim ada india jual mkn kt cini..mmg best lepak2 kt cini...hehehe

Mar Maria said...

pagi2x..wahh...lain dr lain ni..xpernah ag dgr org jual pagi2 satay...kelas gitu..

Zura@Iwan said...

Mar~

dia mmg pagi2 je ada..hehe